Тук са акостирали дюканки амнезирали 108 тема

• 52 532
  • 990
  •   1
Отговори
# 390
Относно кафепиенето при езерото Ариана до колкото аз знам в събота пак там ще има протест на фенове на ЦСКА, заради изваждането им от Шампиоска лига. Не знам до колко е разумно или поне няма да бъде много конфортно, просто споделям    bouquet

# 391
Добро утро  Hug

Майка Зайка, аз ще пропусна срещата - ще пътувам в провинцията, някой друг път      bouquet

Катя, честито намаление (ти си ми ориентир за добро утро в темата, когато наваксвам с четенето)   bouquet
Всъщност и Сузана се изгуби май  newsm78

Лек ден на всички  Hug  Heart Eyes

Гуди, дай на лични някакви координати, ще се опитам да се завлека до теб в почивните дни 

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 09:57 от svetlat

# 392
Здравейте момичета,
до сега отслабвах, но последните 2 дни задържам явно ще е така.Чета всички което пишете и разбирам, че това е нормално.Сега искам да се похваля за свалените си 5 килограма - не са много - започнаха да ми става някой поотеснели дрехи и това много много ме радва и ми дава стимул да продължа напред и да достигна резултатите ви.
Подкрепата ви е най доброто нещо от което имам нужда сега, защото мъжа ми снощи купил диня и познайте как рязах на детето и не си хапнах - ужас, не беше лесно.
Хубав ден!

# 393
Добро утро, красавици!
Три пъти ура! За Дюкан  Heart Eyes, за вас , и за ... мен все пак  Wink!
Още половин килце се е стопило - ден преди МЦ половинка и на втория ден от МЦ - още половинка!
Голям кеф !
Почти се е преполовил пътят до целта, само дето все повече ми се струва, че това не е моята цел. Но като стигна поставената ще се допитам до огледалцето. И тогава ще решавам.
Отново страхотни снимки вчера  #Crazy - veneras - уж вече не се учудвах на твоите, пък... varia - срази ме! Все си мислех, че само мацките с повечко начални кг могат да удивяват със снимки тип "след", но вие ме разбихте! Затова май и моята цел вече ми се струва много  newsm78... дебела.
Червенокоска, Ори - благодаря за инфото  Peace!
Всичко полезно си копирам (вкл. съветите ви за трета фаза). Моята коса си пада непрекъснато  Confused, подът винаги е осеян с моето ДНК, чудя се как още имам толкова по тиквичката си. Последно поспрях косопада с шампоан фитовал - около 5 и нещо от аптеката. Ще пробвам и ампулите - мисля си за тези с костен мозък. Някъде по темите във форума имаше страхотни отзиви за маска с костен мозък, ама къде ще тръгна да търся животински костен мозък, па и пресен!  Thinking
maikata na Hrisi - какво значи задържане 2 дни? Ти всеки ден ли сваляш? Ауууу!
Хей, липсва ми ЦоциHug
На всички - с поводи и без - целуфффки!
Весел и отслабващ да ви е денят!

# 394
Относно кафепиенето при езерото Ариана до колкото аз знам в събота пак там ще има протест на фенове на ЦСКА, заради изваждането им от Шампиоска лига. Не знам до колко е разумно или поне няма да бъде много конфортно, просто споделям    bouquet

Това си е направо страшно, не е ли по-добре пак в Славяни-имат и градина  Rolling Eyes

# 395
Добро утро и отслабващ ден на всички !
Относно кафепиенето на 14.06 , имайте предвид ,че в събота е черешова Задушница и много от нас ще имат ангажименти /особено сутринта/.

# 396
Добро утро на всички  Hug

Само да вметна относно кантарите - механични и електронни - механичните кантари дават отклонения +/- 2 кг, електронните - до 0.2 кг. Откакто минах на електронен, направо се родих. Беше ми писнало на всяко качване да ми сочи с по няколко кг разлика. Tired

Така че на електронния трябва да се вярва + човек да се тегли на едно и също място, по възможност на твърда настилка.

Между другото, прочетох в тази тема, че ако издишаш преди теглене тежиш по-малко - не се получи номера при мен. Joy

# 397
Добро утро и отслабващ ден на всички !
Относно кафепиенето на 14.06 , имайте предвид ,че в събота е черешова Задушница и много от нас ще имат ангажименти /особено сутринта/.
Така, така Simple Smile
Айде в неделя по обед  Blush

# 398
Добро утро и от мен!
При мен нищо ново, Кантарев си седи на 62 и неще да мърда надолу, явно последните няколко кг ще са мъка , ама не бързам за никъде.
Много ви благодаря момичета за комплиментите- Стрелеца, Орелия, Зеленкото.   Hug Hug  bouquet.И ако пропускам някой да ме извини /амнезията и мен ме хваща Laughing/

Та това е за сега от мен и на мен ми се иска да се съберем да се видим ама трудничко си е:).
Много усмихнат ден ви пожелавам.

# 399
  • София
Мамка му, на работа съм. Толкова ми липсвате и така искам да ви видя, ама...

Ха сега, добро утро.
Червенокоска ще се възползвам от съветите ти /и на сестра ти/. Моите нокти се пооправиха малко откакто съм в 3-та, ама няма да им навреди и малко помощ от вън.
Майката на Хриси   задържане ще има, не може да се сваля на ден по кило. Няма как да стане, а и не е здравословно. Ти си бъди стриктна и режимна и всичко ще е ОК.
Оричка  Hug виждам, че и при теб 3-та върви по мед и масло.
Франзелке, какви ли не номера сме погаждали на кантарите.  Вдишваш, издишва, качваш се бавно или скачаш бързо отгоре, стъпваш в едното ъгълче, после в другото и какви ли не простоии, ама ....не става. Те са безжалостни, метални уреди. Не можеш ги излъжеш.

Много хубави  и заслабнали мацки видях по снимките. Браво на всички. Тука е истината.
Славкееее  Hug Амери  Hug Ривелка  Hug Нели  Hug и Нелинка  Hug Перлита  Hug Фоличка Hug Катетата  Hug Дорче  HugПильок  Hug и всички, всички останали  Hug Hug

# 400
Брях!
Не съм влизала от 100 години. Надявам се не липсвам на никой. За протокола да кажа, че слабея и съм вече 74 кг. - 9 кг до тук. Е, не дюкянствам, но нали е важно да се топи човек.

Четох предната тема или тази ( не помня), но Вещи ме изумиява. Все тигани размахваше преди и това доста ме дразнеше. Нали се видяхме март месец на срещата. Извинявай, но винаги ми е било смешно като гледах лентичката ти с тия смешни 69 кг. Аз съм 170 висока- ти също някъде там, аз имам голям бюст- ти също. Аз имам по-малък гъз и по-слаби крака, а бях 83, а ти 69. Нереално просто!
Сега -10 кг съм в пъти по-слаба и пак съм 74 кг. Как ги реши тия 69 незнам.
Въпроса ми е колко РЕАЛНИ кг си? Според мен си 80-84 кг.

Не се заяждам, но е тъпо да размахва тиган човек, който е видно, че е с има-няма 10-15 кг. в повече. И какъв е смисъла от  това?

# 401
# 402
Отново се записвам, този път с малък съвет за сухата кожа. Слагам линк на рецепта за крем, който се поръчва в аптека - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114175 . Това е специално разработен крем за бебета против подсичане. Моите никога не са се подсичали, но съм ги мазала първата година по целите тела само с него. Дадох го на баба ми да си маже страшно напуканите пети - няма и помен от напукване. Като се вгледате в съставките - ще разберете защо! Пробвайте за момичетата с много суха и белеща се кожа, само остава да си намерите аптека, която бърка мазила по поръчка.
А за поддръжката на лицето мога да кажа само едно - хигиена! Измиване с продукти за лице (никога сапун), подходящ крем, добра козметика. А който му избиват пъпки от режима или около МЦ да опита Зинерит (разтвора) - унищожител невероятен!!!  #2gunfire

# 403
Отново се записвам, този път с малък съвет за сухата кожа. Слагам линк на рецепта за крем, който се поръчва в аптека - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114175 . Това е специално разработен крем за бебета против подсичане. Моите никога не са се подсичали, но съм ги мазала първата година по целите тела само с него. Дадох го на баба ми да си маже страшнхо напуканите пети - няма и помен от напукване. Като се вгледате в съставките - ще разберете защо! Пробвайте за момичетата с много суха и белеща се кожа, само остава да си намерите аптека, която бърка мазила по поръчка.

Този и аз съм го ползвала за дребния  Hug Страхотен е Simple Smile
Ама никога не съм се сещала да го използвам и за мен  Mr. Green

# 404
Здрастите newsm51
Еми, хубави обувчици и панталон, но повече се впечатлих от Дюканското ти меню, чак ми се прииска пак да мина на протеини. Страхотно!! newsm10
Ерита, често започна да се случва някой да не свали нищо през ударния етап или почти нищо. В тази връзка си мисля, че е възможно да не сте имали задържана вода в организма и затова да не изхвърляте нищо, защото първоначално тялото чисти предимно водата, или пък ако преди това сте били на някаква друга диета.Трудно е да се повярва, но все пак е някакво обяснение. newsm78
Майка Зайка, радвам се , че пак си тук Hug За срещата  - аз не мога да дойда, въпреки че ми се искаше, но ще се видим на голямата lovekiss
Зазу, честичко пишеш, значи си сериозна, успех! Hug
Зеленко, пишеш за косопада /тайно/, ама няма лошо да се дискутира. Та в тази връзка и аз имах косопад за известно време, беше есента- Отдадох го на сезона, както и на третирането с боя. Е, спрях третирането с боя за известно време и се оправих, но имам съмнение, че може да е и от режима, не за друго, а защото имам много здрава коса и никога не съм имала сезонен косопад. Така , че си мисля, ако някой има проблем , не е лошо да приема някакви добавки или да подхрани косата си  за известно време. Hug
Но пък за сметка на това, скалпа ми се оправи, имах суха кожа, както на лицето, така и на главата, е сега е почти нормална и не се налага да слагам кремове /освен на очите, щото там е друга работа Wink/
Даниа, радвам се да те "видя"  Kissing Heart /аз по този повод не мога да отида на срещата /
Ори , много полезни линкове,  Kissing Heart
Хали, Червенко, Катета, Духи,  Hug
Щампа ми се губи, не виждам камиона с триците newsm78 hahaha
Хубав и отслабващ ден на всички newsm51

Общи условия

Активация на акаунт