Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 098
  • 294
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Привет от нас! Simple Smile

Честит Рожден Ден,tanyta25!!!Много здраве и щастие ти пожелавам!!!

Леле голяма жега е навън sweating,докато отидем до детската кухня и се върнем щях да припадна,и една глава ме цепиии...Дани днес се събуди в 11 часа Shocked,може би защото пак рева посред нощите и стоя буден около час,та си навакса сутринта.

Зоуи,много сладък Дани Hug

Дина за новото предложение и аз не знам какъв съвет да дам newsm78,от една страна хубаво,че ще сте си близки с шефа и ще работиш по-спокойно може би,а от друга-ако нещо не ти хареса работата и решиш да се махнеш,да не си развалите отношенията,явно ще се очаква от теб да не се отказваш...Ти най-добре ще си притеглиш плюсовете и минусите и ще си решиш,имаш време хубаво да помислиш Peace

# 76
Аз да споделя моя скромен опит с шеф-приятел. Трябва безпрекословно да се съобразяваш с всяко негово решение. Не трябва да пристъпваш правилата никога и по никакъв повод. Понякога се намират някои доста тесногръди служители (най-често някакви лелки и чиковци), които не одобрват "шуробаджанащината" и гледат задължително да те подхлъзнат или да ти пуснат клюка. Ако си перде и не ти пука, няма грижи, обаче ако се налага да се съобразяваш с тези неща - много кофти. И все да внимаваш къде какво ще кажеш, ако случайно си недоволен от нещо... Не е за мен това, аз съм си устата и дори сега на шефовете ми си им казвам всичко "право куме в очи". Ама те пък са печени и това го оценяват, а и не съм само аз... Да не кажа, че сякаш по това сме избирани ...  Joy Но хора всякакви де... Мое мнение  Peace

# 77
Още веднъж благодаря на всички за хубавите думи Hugмного ви обичам Hug

Симба, бяхме в Гърция, на първия ръкав на Халкидики Peace

Зоуи, ти кога мислиш да ходите във Варна? Аз се чудя дали да не взема от билетите на Уиз еър за началото на август, че искам да тествам малката в полет на кратко разстояние. Пък  и не съм ходила във Варна от преди да забременея, а обожавам този град, бих се изселила там да живея....та мисълта ми е, че може да се засечем, нали знаеш откога ритам да се видим Wink

За работата - въпросният приятел всъщност ми е кум / не исках да изпадам в подробности, но карай/...та има малка, но доста бързо напредваща туристическа агенция, аз от туризъм хал хабер си нямам, но бих се обучила. Доскуча ми вече във винарския бранш /хората с години се учат, а на мен вече ми омръзна ooooh!/. Като че ли ми се бачка в по-малка фирма, с повече свобода на действие...но пък от друга страна малкия бизнес изисква много усилия. Абе, незнам ще го мисля...

Ох, сега си взех едно фрапенце и се разхлаждам под климатика...щях топлинен удар да получа, пак скитах по улиците, че без да искам в един магазин пак ми навряха едни обувки в торбата Rolling Eyesей това не са хора, бе, ще ме разорят с тия намаления Rolling Eyes

Я бързо казвайте, кой кара автоматик и как е? Да се чувствам ли пълен идиот, като не искам да се разправям с тия скорости....много ме бива да ускорявам малейййй, за 30 секунди вече съм на 5-та, ама преминаването на по-ниска предавка ми е проблем, особено преди завой Rolling Eyes

Ааа забравих да ви кажа за кипърската сватба, на която не отидохме...оказа се, че по-добре е станало, защото навръщане полета е закъснял с 4 часа, а пък церемонията, на която Али трябваше да е шаферка е продължила един час, та щях да си скъсам нервите да я удържа на едно място....малко ме е яд все пак, де, не всеки ден те канят на такава сватба. Бил е президента на Кипър, доста от министрите, посланници и сие...изпуснах си шанса да сложа дълга рокля с гол гръб и да си хвана богат любовник с яхта Rolling Eyes

Какво ще правите през уикенда? Аз съм без мъж, но с дете. Да вземем да се видим?! Обичайната дружинка, как сте? Каня най-сърдечно и всички останали да дойдат. Симба, Мики, Наде, Ади и да не изброявам наред, тези които не съм виждала от сто години Crossing Arms

Много ми се дърдори, желаещи за спамо-чат? Rolling Eyes

# 78
Аз нямам планове за сега за уикенда, така че кажете къде ще е сбирката и може и ни е да дойдем  Peace В някой парк - Борисовата примерно  Peace

Дина, не се притеснявай за скоростите. И на мен ми беше терсене на завои в началото. Но се свиква. Мъж им много ми помогна за това  Peace Да го похваля един път  Mr. Green А ускоряването е нормално да ти е на един дъх  Mr. Green Ти пак си добре. На мен ми трябваше един месец да се престраша да ползвам и пета скорост  Whistling  Mr. Green

# 79
здравейте момичета Hug
благодаря ви за поздравите Hug не съм се включвала отдавна, но почти по цял ден сме навън. Почти всяка вечер ви чета, но нямам много време за писане. Трябва да си взема един лаптоп за под чадъра в градината Laughing
Благо е без памперс това е най-новото при нас, стана много лесно, явно уцелих период.
много хубави снимки пускате всички, сладки дечица си имаме Heart Eyes

Много целувки на всички и ще гледам да се включвам по-често Grinning

# 80
Ах, ама съм куку....честит рожден ден Танита Hugмного здраве и щастие ти пожелавам Hug

Веси, тамън за Борисовата си мислех. Хайде на езерото с лилиите към 10:30-11 часа!

# 81
Честит рожден ден ,tanyta25!  bouquet
Ние в неделя сме на сватба.Ако измислите нещо за събота-става. Peace
Това с приятелите шефове за мен е хубаво,но трябва още в началото да си изясните позициите...какво се иска от теб,какво ще даде той от себе си...и да сте точни един към друг.Аз сега работя в една аптека,шефката ми е приятелка...от 1-ви клас сме съученички,израснали сме заедно...знаем си и кътните зъби. Mr. GreenИма много неща,които не ми харесват в работата...по-точно в организацията...ама аз съм точен и практичен човек,а тя е доста развей прах и неорганизирана.Казвам й всичко,което не ми харесва директно и това винаги се оценява.Имали сме проблеми,но сме ги разрешавали...не е възможно нещата винаги да са гладки.Най-важното е:работата си е работа,приятелството-приятелство.Може да сме се дрънкали за нещо в аптеката ,но вечерта сядаме заедно на една маса и отношенията са си същите. HugНали за това са приятелите,да можеш всичко да си кажеш...и да си прощаваме.И другото-отношенията с персонала...не си позволявам да се забъквам в интриги...каквото и да споделят с мен и шеф и работещи си остава само в мен.Това са го разбрали и от двете страни и се разбираме и работим добре. PeaceВ крайна сметка ти си познаваш човека,с когото се забъркваш и решението е твое.
Не си падам по автоматиците....това си е лично мнение...с всичко се свиква. Peace

# 82
Ще ме прощавате, ама ме е хванала логореята Rolling Eyes...

Наде, аз нямам нищо против да се видим в събота. От 9 съм на кормуване. Към 10 и 20 ще съм вкъщи, грабвам малката и идваме за 10 мин. Предлагам лилиите, щото по-малко народ има от Ариана.

Иначе за приятелството и работата, по- се притеснявам от мене си. В смисъл, че кума ми е адски свестен, добър, рядко възпитан и галантен, с усет към красивото, изящното. Притеснението ми е, че ако ми писне /както твърде често става/, ще ми е неудобно от него, или пък ако реша да напусна, той може да се разсърди, защото ми е гласувал доверие...абе, айде стига толкова с мойте глупости Rolling Eyesднес цял ден с етикета на една мастика се занимавам, та явно ми се отразява на настроението.

Що така с автоматика Rolling Eyesзнам, че битува мнение, че тези които карат автоматик не са шофьори, ама не е ли по-важно да се чувстваш в колата добре и да не правиш ситуации, отколкото да се потя с тия скорости и да ме е шубе да се кача. Хем искам да ми е лесно и да си свиркам, хем на моменти ме сдрусва амбицията и си казвам, че не може 18 годишни изрусени девойки с дълги маникюри да карат като бесни, пък аз да не мога...ай сиктир, две висши завърших, дете овне родих и отгледах, маркетинг мениджър на международна компания след 4 отсяващи интервюта станах, че с един скоростен лост ли няма да се справя Crossing Arms

# 83
Хаха, като го каза това за мацките с маникюрите се сетих: В нашта фирма нещо е на мода ноктопластиката напоследък и ние с истинските си нокти минаваме за задръстени  Joy Ама сега за кво да дам 40 кинта да ми сложат гел и после по 25 на 2 седмици за поддръжка, като мога да си карам с мойте си нокти, дето (пу-пу) са ми достатъчно твърди и здрави. Аз си ходя на прост маникюр за 14лв с лакирането веднъж на месец и понякога и на 2 месеца  Embarassed Айде вие сте  Joy По-готина мацка ли си, ако си с ноктопластика?

# 84
 Laughingзначи според критериите на ваш'та фирма съм мнооого задръстена. ходя на маникюр редовно, но й казвам да ми изпилва ноктите до дъно Rolling Eyesоще от времето на зората на сапунените сериали ненавиждам дълги нокти и тежък грим Rolling Eyesспоред критериите на наш'та фирма обаче мнооого ставам Flutterпък и вчера едно хлапе на Орлов мост ми подсвирна и ми каза "ей, маце" Joyа с дрескода как сте?пристягате ли се с костюми? при нас е много фриволно. на кой, както му е удобно. шефа има едно резервно сако и вратовръзка, които седят в офиса за официални случаи. наскоро му подарих каубойска сламена шапка / тя на мен ми беше подарък, но набрах точки на чужд рекламен бюджет Whistling/, и умря от кеф тоя човек.

# 85
Laughingзначи според критериите на ваш'та фирма съм мнооого задръстена. ходя на маникюр редовно, но й казвам да ми изпилва ноктите до дъно Rolling Eyesоще от времето на зората на сапунените сериали ненавиждам дълги нокти и тежък грим Rolling Eyesспоред критериите на наш'та фирма обаче мнооого ставам Flutterпък и вчера едно хлапе на Орлов мост ми подсвирна и ми каза "ей, маце" Joyа с дрескода как сте?пристягате ли се с костюми? при нас е много фриволно. на кой, както му е удобно. шефа има едно резервно сако и вратовръзка, които седят в офиса за официални случаи. наскоро му подарих каубойска сламена шапка / тя на мен ми беше подарък, но набрах точки на чужд рекламен бюджет Whistling/, и умря от кеф тоя човек.

За официално облекло не ще никой да чуе. Само ако има среща с чужденци или с пресата. Иначе спортно се носим, ама дългите ноктиииии  Flutter И на мен не ми харесва да са много дълги, ама сега мода  та мода hahaha Аз си джиткам с нормално дълги нокти на френски маникюр или някакъв лак отгоре в един цвят  bowuu

И да добавя, една нова колежка, като разбра, че имам дете, ме пита как съм се "излъгала толкова рано"  Joy Еееей къв комплимент кво чудо значи  bowuu

Ох, извинете, ама ме е напекло слънцето и вече не ми се работи, та си намирам раздумка тука  Embarassed

# 86
Дина, това, че автоматика е по-удобен, спор няма  Peace Особено за градско  Peace И аз в началото ревях от листа. И по-точно не от лоста, а от съединителя. Но вече така свикнах с лоста, че ако го няма ще ми е странно  Laughing

А на кое езеро му се вика с лилиите  newsm78 Аз нямам проблем да е в събота  Peace

При нас моди и ноктопластики не вървят особено. Нещо ен мога ад ес сетя за колежка, която да съм забелязала да се фръцка повече  Rolling Eyes Всеки ходи както му е удобно и най-вече преобладава спортния стил. Дори леката елегантност не се среща много-много. Може би само президентката е така, но при нея няма как  Sunglasses
Аз съм ходила точно едни път на маникюр. И след, като видях резултата се отказах да ходя повече. Аз си ги правя по същия начин. По едно време даже си ги рисувах, но вече ме мързи  Whistling

# 87
Ехооо привет Simple Smile

Леле кви интересни темички Simple Smile Денерис много си се разприказвала Simple Smile  Добре дошла Simple Smile Снимките са жестокиии!!!

Така да се изкажа и аз : аз също работя с моя кум Simple Smile определено се чувствам идеално, съдружници сме, има пълни права за действие, имам сводобно време, дълги отпуски и т.н. Определено той е труден характер, но винаги се вслушва в моите съвети, в офиса сме колеги на масата приятели, не бъркаме двете неща Simple Smile 12 години съм работила само в големи организации и честно казано от интригите и бюрокращината ми дойде до гуша. Предпо4итам спокойствието в малките фирми Simple Smile Така че Дина аз съм ЗА да приемеш предложението Simple Smile

За автоматика - еми по-добре си е определено Simple Smile Въпреки 4е аз много оби4ам да ръчкам скоростите Simple Smile

За среща съм ЗА с двете ръце когато кажете - този уикенд съм на линия Simple Smile

Симба ако имаш кофти нокти гел-а е чудесен вариант за заздравяване на ноктите и все пак да изглеждат добре ръцете. Аз ли4но не харесвам дългите нокти - особено с ноктопластика. Най-обичам къс червен маникюр Simple Smile

# 88
Eeee,  благодаря ви, поне да знам, че не съм здаръстена  Mr. Green  Mr. Green   Mr. Green

Симба ако имаш кофти нокти гел-а е чудесен вариант за заздравяване на ноктите и все пак да изглеждат добре ръцете. Аз ли4но не харесвам дългите нокти - особено с ноктопластика. Най-обичам къс червен маникюр Simple Smile

Да, да, знам, но тук става дума за ноктопластика на всяка цена. Де да знам, някаква офисна мода. Останахме си всичко на всичко 3-4 колежки без гел  Rolling Eyes

# 89
Денерис много си се разприказвала Simple Smile   

Ми, насъбрало ми се е Laughingот толкова време си мълча Laughingиначе твойто мнение по всички въпроси го знам Laughingкой мислиш ми повлия с приказките за малката фирма Laughingкажи не е ли това пръста на съдбата - две седмици след като говорихме с тебе и ти рИвах на рамото, да получа това предложение Rolling Eyesаз почти съм се навила вече.
Веси, драга, детската площадка със слона сигурно я знаеш. Като тръгнеш нагоре към паметника на свободата има едно езеро с лилии, жаби, риби и прочее твари. Прохладно е, на сянка е и може да се съберем там. Пък после Тася може да ходи да се пребори с тълпа родители да наемем едно пони за цялата сутрин Winkмного я бива да предрежда, да знаете Winkче и мен, невинната душа, увлича Rolling Eyes
Симба, че вие колко народ сте бе Simple Smileчак пък офисна мода Grinning

Общи условия

Активация на акаунт