Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 080
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
kate.... няма ли някой да отвори дюкански ресторант най сетнеее....

да се пофалъ ... -10 кг съм, Simple Smile Simple Smile Simple Smile за 2 месеца обаче с кръшкания от диетата доста.
стигнах си килцата от преди бременността, сега остава и формите да си възстановя ... искам още 3-4 кг да сваля. не мислех, че ще е толкова лесно до тук.

# 286
мами, някоя сеща ли се кви бяха сиропчетата за разяждане.... Надето беше казала име на едно много ефикасно, други предлагаха други неща.... Преди около 2 месеца може би обсъждахме темата, ама ако някой има спомени или си е записал давайте идеи...

# 287
  • София
Калинче,браво на теб Hug,ти както се оплакваше,че само на сантиметри сваляш,а килцата си стоят...,гле'й каква работа си свършила Simple SmileАйде сега подплати и с една снимчица,че не вярваме  Mr. Green Hug

Герчо,на Дани много му се отваря апетита от Саностола,друг сироп не съм ползвала и незнам...

Тю-ю-ю,мойто магаре още спи Rolling Eyes,с 300 зора успях да го приспя в 3 часа,сега не мога да го събудя...,тая вечер в 12 не му мърда заспиванката.

# 288
http://kalikayo.multiply.com/photos/album/174

да не кажете, че си измислям. Wink

# 289
Кали,страхотна фотосесия  Wink много си хубава  Peace Тази диета,като гледам и от други има много бърз ефект  Laughing

# 290
Кали много добре изглеждаш,аз така и не мога се реша,най ве4е,заради плодовете и сладкото Rolling Eyes,пък и някак не мога да си представя да ям само месо или риба,но пък взех да се 4удя дали поне да не пробвам една седмица да видим дали ще издържа,макар 4е се съмнявам.

# 291
Здравейте, момичета!
Кали, изглеждаш зашеметяващо, а и бюста ти се е запазил  Sunglasses Предполагам и ти и Венци сте доволни, или иначе казано "и вълкът сит и агнето цяло". Идеята ти за Дюкански ресторант и аз съм я обмисляла, но все пак има много неща, които могат да се ядат и в стандартните, трябва някой да измисли Дюканска бира Joy Joy
Катета, съчувствам ви Hug, на мен ми се развали настроението, само като я записах Катерина на ясла, а септември сигурно ще си изплача очите... Уж имам време да го изживея, ама да видим...Ще ви плача и аз на рамото.
Герчо, аз лично не ти препоръчвам Саностол, или поне внимавай. На Катето й се отразява много лошо този сироп, става супер нервна, тръшка се повече от обикновено.
Тази сутрин се събудих рано,рано от гърмежите (още с първия), а моите любими си спяха като буби, Катерина още спи...
Хайде, хубав ден от мен!

# 292
Ее и аз да кажа за ДГ, много е тежък периода на адаптация, особено за майката  Sad Аз да ви кажа Или го оставих от първият ден по-цял ден / по-съвет /  и съм доволна, спестих му една смяна на режима, с това първо да ме очаква на обяд, а после чак след сън...
Вече не се пазари сутрин и даже като го оставям не прави страдалните муцки, а влиза усмихнат  Wink Така че успех и на новичките в ДГ Peace
Кате, на ДГ много ми хареса базата  Peace

Кали, ефекта на диетата е  Peace много си хубава на всички снимки и преди и след  Hug Не бях виждала Венци " преди"- има разлика  Wink / не му казвай, че ще ми се разсърди, отново / 

# 293
мда, много е хубава диетката, и аз съм доволна... венци свикна... първия месец много страдаше, понеже е на принципа "от хубавите неща трябва да има по много" Joy

една сутрин се събуди ужасЕн: ААаууу ... тук имаш кокал!!!
после го преглътна и каза: Щом е добре за здравето ти и няма да те боли кръста, ще се жертвам, няма как...

скъсва ме от смях понякога, но е много хубаво да съм спокойна че и тлъста си ме харесва.

за яслата... Венци беше много против, когато за първи път исках да го дадем (на 1г 8м) бяха едни притеснения, страхове, сълзи от негова страна, въпреки, че на Кайо му хареса. Така или иначе настоя, и след 3 дни го спряхме. Пак тръгна на 2г 1м, много по-тежко беше, и имаше невероятен положителен ефект. Чак баща му каза: Жалко, че не те послушах като беше по-малък, спряхме му развитието на човека.
рева много първите 2 седмици, после една събота се возим насам натам и той се изнерви към 10 и каза: Айде мамооо, Цъцата (децата) чакат Кайо ме, пакирай! (това е паркирай, но по това време го позлваше вместо карай напред, назад казваше "бутай" , според венци точно определение на мойто шофиране на задна....)
сега много обича да ходи, вечер много се радва да ме види, изобщо.. пълно щастие.. като се изключат градинските сополи, друга болест не е имал даже, злава богу.

# 294
  • София
Привет! Hug

Кали,супер изглеждаш!

За яслите...,и на мен от сега ми се реве,а като дойде септември незнам...

Ето новата темичка,заключили са тая на Ади,която си остана неизползвана и за това пускам нова http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310941.new#new

Общи условия

Активация на акаунт