Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 084
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Кетито много сладко разказ4е,а малката е голяма сладурана,Дени и той е порастнал HugМеждудругото и мен не ме биваше да напъвам и докторката трябваше да ме натисне по корема,за да излезе Дани,ама и той големи4ък се роди.
Обадиха ми се от яслата да ходя да си го вземам,4е повръщл сутринта,ама сега е сравнително добре,в настроение е,играе си,дано ни се размине Praynig

# 256
Мили дами благодаря за топлия прием, наистина не очаквах толкова приветствия. Много е мило, почуствах се част от хубава компания.
Какво да ви разкажа за себе си, аз съм от малък град, наскоро се върнах да живея пак тук. Преди това почти цялото ми детство и после живота ми премина най-вече в София.Имах собствен бизнес, но като разбрах,че съм бременна временно преустанових дейност. Малко късно станах майка, но все пак успяхме след 13 години чакане.Това беше най-щастливия момент в живота ми. Два месеца след това , започнаха моите здравословни проблеми,ослепях с едното око/два дни след Слави Трифонов/ за една нощ и се вдърви лявата ми страна, няколко месеца докато разберем какво става.
Оказа се лоша работа сега се възстановявам/то не се лекува/,пенсионираха ме наложи се да приключа бизнеса си...
Затворих се, изолирах се и така...
Сега малкия тръгна на ясла и малко повече се ровя в интернет!
Дано не съм ви оттегчила, исках и нещо хубаво да ви напиша, но може би то предстои...
Аз преди бях бохем човек в истинския смисъл, черпех от живота с пълни шепи.
Това е от мен за мен smile3525 Благодаря ви за милия начин по които ме приемате!

# 257
Писса съжалявам много за проблемите ти,как се казва син4ето ти?Накоя дата е родено?А ти в кой град живееш сега?Ох много взех да питам май Embarassed

# 258
Zoui,той се казва Симеон, роден е на 24.март. Можеш ли да ми помогнеш, как да кача снимки?
p.s. Града е Сливен, много еснафски град, иначе е горе долу чист и приличен.
Ще ми бъде интересно да се запозная с вас макар и задочно.

# 259
Нелиииии  Heart Eyes страхотна е /пу-пу / ама много е сладка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug а снимката с Дени  Two Hearts направо нямам думи  Hug
Писса , съжалявам за всичко което ти се е случило  Sad хубаво е ,че все пак се усеща оптимизъм в думите ти ,а най страхотното е ,че си имаш детенце което да ти дава сили и радост  Hug Ще се радваме да се включваш редовно  Peace и чакаме снимки  Wink

# 260
  • Варна
Ох, Нелче, много е сладка малката. Heart Eyes Да ти е жива и здрава! И баткото, и таткото, и всички покрай вас!  bouquet
PISSA, добре дошла!   bouquet Много съжалявам за всичко лошо, което ти се е случило. Sad Дано лошото е зад гърба ви вече. Hug
Изтървали сме комар в събота през нощта и Преско ми се събуди изяден направо. Sad Има пак повече от 20 пъпки и ми направи алергична реакция-изрина му се коремчето. Сега пие Фенистил. Яслата се отлага за сряда, дано не излезе нещо друго. Praynig

# 261
C:\Documents and Settings\user\My Documents\Bluetooth\Image Inbox
 Ако се вижда снимка, значи съм успяла да ви покажа моите любими мъже.
Малко е стара от Коледа е, но ако всичко е точно пак ще изпратя

# 262
  • Варна
C:\Documents and Settings\user\My Documents\Bluetooth\Image Inbox
 Ако се вижда снимка, значи съм успяла да ви покажа моите любими мъже.
Малко е стара от Коледа е, но ако всичко е точно пак ще изпратя
PISSA, за да се види снимката трябва да е публикувана в някой сайт в Интернет. Ето тук например http://www.snimka.bg/ Регистрирай се и следвай указанията за качване на снимката. После дай линк към нея в темичката. Ето тук е обяснено как става даването на линк.

# 263
Писа! КУРАЖ! не знам аз ако бях на твое място сигурно щяд да се срина тотално! браво че намираш сили да продължиш!

за снимките... бих ти предложила друг сайт, в който снимките се качват много лесно и бързо и качеството им се запазва по-добро отколкото в снимка.бг

отиди на:

http://multiply.com/user/join/

попълни полетата на латиница, за да се регистрираш.

след това отиди в POST --> PHOTOS

ако имаш JAVA , ще ти излезе един голям празен квадрат.
в негос привлачване можеш да качиш наведнъж неограничен брой снимки. изчакваш да се заредят (показват се малки картинки) и натискаш UPLOAD.

Ако нямаш JAVA, ще ти се появят 5 лентички с бутон Брауз до тях, от там мо жеш да избереш файл от компютъра си и така да ги качиш.

бих те посъветвала обаче да си изтеглиш JAVA, става за 3 минути и е напълно безплатно. ако искаш. мога да ти обясня как точно.

След като ги качиш в интернет, копирай адреса на сайта със снимките от адрес бара и после го пренеси в съобщението си във форума.

НЕЛЛИИ Нямам думи... а снимката с ръцете на двете ви е невероятна! Прииска ми се да родя пак за да си направя такава снимка Simple Smile

# 264
Нели, добре дошла! радвам се, че сте добре с Маги, много е сладичка, да сте живи и здрави! А Дени не можах да го позная!
и моя близка приятелка роди момиченце преди 3 дни, може би се засичате в отчетната (dollyeta) въобще много бебета...

Pissa, добре дошла и от мен!

момичета, благодаря ви много за поздравите за рождения ден!

аз от утре няма да имам нет в нас и не знам кога пак ще се включа, почвам приготовленията на багажа за голямата ваканция

# 265
Здравейте ,
Нели , честита ти дъщеричка , да ви е жива и здрава и много да се обичкат с батко Flutter

Писса , добре дошла - пожелавам ти леко възстановяване и само хубави мигове от тук мататък Peace

А сега да разкажа защо се загубих за известно време:
Последно преди 10 дни писах , че ще ходим на събор на мерц клуба - така и стана.Тръгнахме ние и още преди Богровите ели изплака и започна да повръща на фонтан .Някак си отбихме и спряхме в дясно , а тя междувременно напълни стола (тъкмо си изпи млякото ooooh!) . Чудихме се , чудихме как да и съблечем дрехите и накрая ги разрязахме и ги хвърлихме(а те бяха чисто нови нана и ги подари същия ден)
Как да е поизпрах стола със мокри кърпи но миризмата беше ужасна.Сложих я до мен на седалката , но след 10-на минути последва втора вълна от фонтан.Под ръка ми беше една шапка , която също изхвърлих след това.Решихме , че няма да се връщаме .След като си изпразни стомахчето милото се поуспокои и подремна малко , но мрънкаше за мляко и вода.Като стигнахме в Търново веднага намерих аптека взех и свещички за повръщане (което беше голяма грешка - хомеопатични , слагат се на всеки час Rolling Eyes) , от тях я разхлабих започна едно изкарване от горе и отдолу.Сутринта кризата с повръщането приключи , но свършиха и завивките в стаята.Хората купонясваха , а аз перях завивки и столчето с душа и малките хотелски сапунчета.На другия ден видях , че я изпускам (беше много обезводнена) и и купих глюкоза) налях я с нея и водичка - е разхлаби се още повече , но поне се подсили , малко по малко дойде на себе си , живна и в крайна сметка някак си изкарахме събора , междувременно започна кашлица , от която също се появяваха позиви за повръщане.В неделя като се прибрахме ( вече стабилизирана) веднага я заведох на лекар  и започна лечение на кашлицата.Цяла седмица караше с по две бисквити на ден . Бяхме си у дома - имах нужда да си остана само с нея.
Вече е добре и отново е на ясла , лелята каза , че всички деца и персонала го изкарали този вирус , и нас не ни подмина , но беше леко , почти неусетно.

И от цялата работа - в раничката си носех едни панталонки , които и бяха доста опънати.Преобувам я с тях в неделя , правим две -три крачки и те и се свличат до коленете #Crazy (в момента тежи 11кг - толкова беше и мин, година по това време)
Но това не ме притесни толкова. Момента беше удачен да я откажа от заспиването с шише мляко , което ползва за залъгалка.Сега и купих нова чашка , изпива си млякото при нас и отива да си ляга. Май с това приключиха бебешките привички  Confused

Сега новия номер е да и галя косата докато заспива и само за малко да спра , вече полузаспала едва успява да простене - "ПАК"  - и така , сега аз замествама "Макото" , но не съжалявам , тези моменти  никога няма да се върнат.

# 266
Нелче, прекрасна е малката Маги Hugда ти е много здрава и послушна. А и баткото е толкова сладък. Красота страхотна са двамката Hugнаправо ще ревна от умиление Rolling Eyes

Писса, това което си преживяла звучи много страшно. Нядвам се всичко да остане зад гърба ти и да се възстановиш на 100%. При нас можеш да си казваш всичко, което те вълнува и мъчи, без да се притесняваш Hug

Цеци, направо ми настръхна косата от случката с Ели. Горкичкото детенце Sadи ние изживяхме нещо подобно на морето. Алис повърна 3 пъти на фонтан на задната седалка. Та се прибрахме и двете по гаши в хотела, а баща й остана на пътя да чисти и пере седалката ooooh!и аз бях на ръба да хвърля дрехите, но ги прах с хотелското сапунче Crazy

Девойки, някой гледа ли сутринта бтв в 7 и 30? Моя доктор разказваше за безкръвните операции в кухината на матката. Точно такава операция трябва да си правя и аз и в четвъртък имам час при него да се надлъгваме. Последния път успях да го убедя да ми я спести, сега обаче ми се струва, че той ще ме убеди. В случай, че реша да имам второ дете, е задължително да я имам направена, иначе всичко е на моя отговорност Tiredпък аз напоследък нещо много се заглеждам по бебенца и бременни:roll:

# 267
ketito, наистина малката Маги е много хубава!!! Heart Eyes

Pissa,минала си през много големи изпитания...важното е да не губиш оптимизъм и да продължаваш да се бориш!Вярвай ми силната вяра прави чудеса  Peace Не се затваряй,а давай смело напред живота тепърва ще ти поднася хубавите емоций,като начало ти е дал едно прекрасно детенце  Hug

Цеци, милата Ели,добре че всичко е преминало бързо! Hug   

# 268
Привет!

Ей Нелче страхотна е куклата! Да ви е жива и здрава! А снимката с Дени е невероятна, каква мила гледка ! Heart Eyes

Писса, много съжалявам за всичко което ти се е случило, но най-важното е 4е си имате така желаното детенце! Както Денерис писа тук можеш да споделяш всичко Hug

Цеци, много неприятна случка Sad Важното е 4е се оправила Ели.

Денерис, за лапароскопия става въпрос нали? Моя позната претърпя такава операция на кисти преди около 3-4 години и за отрицателно време се възстанови. При теб за какво става въпрос?

Видяхте ли 4е има подфорум за гинекологични консултации и по-специално за рака на шийката на матката с Мазнейкова?

# 269
Привет  Hug

Кетито, страхотна е бебка   bouquet разказа ти много ме развълнува, стана ми много миличко  Embarassed а снимката с Дени е най-най  Hug

Писса добре дошла и от нас  Wink тъжна история, но от тук натам ти желая само хубави неща и най-вече здраве  Peace

Цеци, не се притеснявай за кг бързо ще ги навакса, важното е че вече е здравичка  Peace

Дейзи, пропуснала съм темата сутринта, дано минеш без операция  Praynig

Аз утре ще водя Илин при Драганов, че нещо ми се вижда, че са му криви крачетата  Rolling Eyes дали е от възрастта ...

Общи условия

Активация на акаунт