Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 105
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
ketito, страхотна е малката принцеса  Hug Да ви е жива и здрава и само хубави мигове  Hug
PISSA, добре дошла! Нека всичко лошо остане зад гърба ти  Praynig Praynig Praynig бързо възстановяване и само напред  Hug
Цеци чух за този вирус, добре е че за няколко дни отшумява, важното е че вече е добре детенце! Има и друг вирус с висока Т, Михаил го изкара миналата седмица за 3 дни минава, но вдигат над 39 много бързо ooooh!
Днес го заведох на градина за 1-ви път, свило ми се е сърцето, поревах си малко, добре се чувствал засега, играел си ... Майка ми ми изкара нервите още повече... как съм си захвърлила детето и колко необмислено съм забременяла преди да ни е готов големия апартамент и как заради бебето съм наказвала Михаил  Cry Cry Cry ....защо никога не ме подкрепя тази жена, а когато ми е трудно ми дослагва  Cry

# 271
Денерис, за лапароскопия става въпрос нали? Моя позната претърпя такава операция на кисти преди около 3-4 години и за отрицателно време се възстанови. При теб за какво става въпрос?
Тц, за оперативна хистероскопия Tiredвлиза се през влагалището и с едни щипци се отстранява преградата, която имам. Реално, ако го направя си гарантирам по-спокойна бременност / то не, че има нещо сигурно на тоя свят, де/ и евентуално бих могла да родя нормално /което много искам/. Трябва да си преодолея страха от болници и операционни обаче, че само като си спомня и ми се повдига Rolling Eyes Та, Жужи, без операция няма как да мина Grinningвариантите са или да не забременявам никога повече, или ако забременея пак да умирам от страх 9 месеца и да лежа и да се тъпча с лекарства, а накрая при всички случаи да родя пак със секцио. Та като сравня хистероскопията със секциото, първото е за предпочитане Laughingако успея и да го изтъргувам със спинална упойка, съм много склонна да го направя, защото все пак има и случайности, нищо че нямаме време да правим секс Whistlingабе писано ми било в тоя живот да ми бърникат из корема Laughing

Жужи, заведи го по-добре в Горна Баня при Алексиев Peace

Кате HugМишето ще се оправи перфектно. Не съм го виждала отдавна, но ми се струва, че е доста отворен и самостоятелен. Нормално е да ти се свие сърцето. А майките са за това, ако не ни ядосват, не могат да дишат Laughingкажи ти как се чувстваш?

# 272
  • София

НЕЛЛИИ Нямам думи... а снимката с ръцете на двете ви е невероятна! Прииска ми се да родя пак за да си направя такава снимка Simple Smile

Кали, тази исках да си я сложа на Аватара, но нещо не се оправям Thinking Знаеш ли как newsm78

Благодаря ви  Hug Но истината е, че не е толкова сладка колкото беше Дени  Wink Даже ми се видя грозновата в родилното  Mr. Green Ама прилича на татко си и е с продълговато личице и те не са толкова сладки бебета, колкото тези с кръгличките Wink Но се надявам като стане голяма да се разхубави, щом прилича на баща си. Иначе е много мъничка и нежничка и се размазвам от любов като я гушна..........направо ми се губи в ръцете  Heart Eyes маймунче  Heart Eyes
Ох, много е нежно и приятно -Пожелавам ви го на висички от сърце  Hug Няма такава благодат в живота , каквато са дечицата Heart Eyes

# 273

Кети, ето как: Ако имаш регистрация в Yahoo, пиши ми да ти прехвърлим снимката в твоя профил, в момента е в моя.

профил -> промени профила -> профил -> имам собствена картинка

и там копираш и пействаш:

https://cdn.bg-mamma.com/G7pL/3074163_d65f4ef2

у дома имам фотошоп и ще ти я уголемя довечера, ако искаш изчакай да ти пратя новия линк.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 12:40 от Калинa

# 274
  • София
Привет,милички! Hug

Как сте?Никой не се отчита...Ама явно така ще е лятото Simple Smile

Кетито,страхотна е малката Hug,много се радвам за вас Heart Eyes

Цеци,важното е ,че Ели вече е добре,пък килограмите ще ги навакса пак Hug

Писа,силна жена си Hug,желая ти само здраве и щастие за напред!

КатеМ,как е минал първия учебен ден на Мишето?Така е,и аз плаках миналата есен като го пусках на ясла(ходи само 4 дена Crazy),тая сигурно пак ще плача,ще си плачем и като тръгнат в 1-ви клас,и като станат абитуриенти,и като ги заженим Mr. Green,май ние ще си преживяваме по-тежко всяка по-важна промяна в живота им... А на майка си не се връзвай,вярно,че не е избрала най-подходящия момент да дудне Simple Smile Аз винаги съм завиждала на приятелките ми които са първи дружки с майките си и си споделят всичко и се разбират чудесно...,аз с мойта все съм била на въпреки Sadа съм разбран човек,ама с нея никога не сме на едно мнение и винаги знае как да ме подлуди Crazy

Тая сутрин Дани обилно напои новия протектор на леглото,ама вчера заспа в 8 без 15 и цяла нощ е стискало детето,ама явно много му е дошло Grinning

# 275
  • София, център
       Здравейте,   

EkaterinaM , няма да и се вързваш и моята майка такива ми ги говори - как тя ме е пуснала чак на детска градина, как е толкова малка и ще се разболява, тя можела да ми я гледа...аауууууу много важно, след всичките ходеници и спиранета, вече сме по цял ден, сутрин тича по стълбите надолу, до като аз си обувам обувките...щастлива е...А нека сега баба и да ми говори, аа ма де!!!

ketito , ооооооооооох ще я схрускам тази малката... много е нежна!!! И аз винаги съм искала такава снимка с номерата на бебе и мама, ама в майчин дом бяха на метални жетони на ръката на мама и на вретлето на бебе...

Денерис Таргариен , а какъв е другия вариант за упойка, аз все си мисля, че така или иначе който и вариант да избереш, все няма да те боли... смело напред... Grinning !

PISSA, добре дошла! Тука сме една луда дружина майки за всичко: за да си изпиеш кафето сутрин, за да споделиш, за да поплачеш или ей така за да си полафим...

Цеци, направо ми настръхна косатаааааааа, добре че е вече минало, ей от висока температура, повръщане и разстройство най- ме е страх мене... такива бавноовладяващи се неща...

Микиииииии, айде бе ти ще работиш ли или... хахахаха, няма друг такъв случай като тебе... Mr. Green

Тася, аааааааа бъркаш онези сълзи ще са от щастие и детето ни няма да се дърпа, ама сега е друго... Laughing

ох стигала съм писала, приятен ден ви желая... отивам да почивам...

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 11:25 от adiland

# 276
Здравейте, мами  Grinning

Писса, много неща си преживяла. Дано вече да пишеш само хубави неща  Hug

КатеМ, и аз съм в клуба на "дипломатичните" отношения с майки. И аз попринцип нямам проблем да ес разбирам с хората, а с майка ми все за нещо ще се сдърпаме. Най-добре е, ако не само се виждаме, но и се чуваме по-рядко  Tired

Дейзи, айде и ти в кюпа на следващото поколение  Laughing Знаех си аз, че няма да издържиш толкова години колкото се канеше за второ  Sunglasses Успех с операцията. Пък и нали казваш, че секциото е по-зле от тази опреция. Секциото мина и замина, така че тук ще се справиш без проблем  Hug

# 277
Ха здравейте,

Денерис Таргариен , а какъв е другия вариант за упойка, аз все си мисля, че така или иначе който и вариант да избереш, все няма да те боли... смело напред... Grinning !

Пълна, ама много повръщам после и сума време не мога да дойда на себе си....айде няма нужда Naughty

Дейзи, айде и ти в кюпа на следващото поколение  Laughing Знаех си аз, че няма да издържиш толкова години колкото се канеше за второ  Sunglasses Успех с операцията. Пък и нали казваш, че секциото е по-зле от тази опреция. Секциото мина и замина, така че тук ще се справиш без проблем  Hug

На път съм да се откажа, още преди да сме решили Rolling Eyesснощи Алис ми скъса нервите с нейните истерии за бонбони и отнесе няколко шамарчета по дупето, после пък през нощта два пъти ставах да й нося вода...та си припомних какво е да обикаляш като караконджул по нощите Crazyиначе, естествено, че е за предпочитане от секциото. пък и има вариант за ест.раждане така. бе ще видим утре какво ще каже доктора. То така стана и с хернията миналата година. Доктора ме чака, чака...накрая му писна и ме сгащи натясно да ме оперира. Чакам и сега да стане така, че мразя аз да взимам решенията, обичам някой да ми опре ножа до кокала Laughing

Абе чудя се на толкова малко дете как се прави очен преглед. Вчера Алис се е треснала /и естествено посинила под окото/ в една тенис маса, не вярвам масата да й е налетяла Thinkingпо-скоро тя е налетяла на масата. Ама цяла маса да не видиш Tiredтя твърди, че "тичала съм мамо, и танчето викала - ая не багай, ама аз бъзала и багала-багала и тупнала Ъбчето на масата" Crazy

# 278
Да ви се отчета  Wink мисля че като за първи ден всичко мина нормално, плакал е малко, когато е видял храната, но той по принцип си има проблем с храненето, така че това се очакваше  Simple Smile Роза може да свидетелства колко и как яде Мишо  Joy Сутринта нямаше стресове влезе си при децата, забавлявал се е ми каза директорката, не се храни отново... ама не е болка за умиране това не ме притеснява. Изключително съм доволна от отношението на персонала и към него и към мен. През няколко часа директорката ми звъня и вчера и днес да ми каже как е. Градината е много чиста на фона на повечето, които разглеждах, дворчето е малко http://detstvo-bg.com/gallery.html, но поне ми е близичко и няма го мисля с какво и къде да го закарам или да ми пътува 1 час до градината всяка сутрин и вечер. Стана както исках да е с по-големи дечица, дано да нямаме проблеми  Praynig Praynig Praynig

# 279
  • Варна
Ох, тази Алис, голяма е скица.  Joy Кога и моят Преско ще говори толкова. Ние още сме на двусрични думи и изречения от две думи макс. Crazy Дина, хайде навивай се за второ, ще го преживееш някакси. Mr. Green Пък си струва резултатът. Hug
Днес му беше първи ден в яслата на Преско. Добре мина, очаквах по-голяма истерия. Поплаквал от време на време, но се успокоявал. В началото като видя децата на двора, веднага искаше да ходи при тях. После, като го оставях по-плахо тръгна. Ама е удържал 2 часа. Като отивахме да го приберем бяха на двора и като видя колата да минава по улицата и ревна милия.  Sad Утре малко повече ще го оставим. Предполагам, че ще е по-трудно, вече знае за какво става въпрос. Confused Дано не изпада в истерии. Praynig И с яденето не знам как ще е, че той нали не яде почти нищо. Дано с децата да прояде там. Praynig Абе Радини вълнения... Crazy
С Катето по едно и също време се се отчитали. Simple Smile

# 280
Абе Радини вълнения... Crazy
Ох Кате ако знаеш как те разбирам  Hug никога не съм си мислела, че толкова ще се вълнувам и притеснявам  Sunglasses все си казвах какво пък чак толкова всички ходят на градина  Wink

# 281
Ох Кате ако знаеш как те разбирам  Hug никога не съм си мислела, че толкова ще се вълнувам и притеснявам  Sunglasses все си казвах какво пък чак толкова всички ходят на градина  Wink

кайо прояде в яслата чак на втория месец.

# 282
  • Варна

Ми на мен това ми звучи като оптимистична прогноза. Simple Smile Преслав не се храни като хората от година вече. Tired

# 283

Ми на мен това ми звучи като оптимистична прогноза. Simple Smile Преслав не се храни като хората от година вече. Tired
Joy аз бих казала Михаил от както се е родил си е все такъв  Joy
ако прояде след 2 месеца сам Калина малина я водя на кръчма където си избере в софия и ще ислагам аз в устата  Wink

# 284

Joy аз бих казала Михаил от както се е родил си е все такъв  Joy
ако прояде след 2 месеца сам Калина малина я водя на кръчма където си избере в софия и ще ислагам аз в устата  Wink

Може ли да дойда да гледам  Joy  Joy  Joy Да не ви привикат после в Джемини  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт