Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 101
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
ДАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ПАТЕРИЦА!!!   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Да й е живо и здраво името на адашката  Grinning

Писса, добре дошла  Hug Прати ЛС на Тася с данните на дечко - когае роден, колко кг и см, ако искаш и нещо друго и тя ще ви добави  Peace

# 241
Дани, честит рожден ден мила Hugмакар и със закъснение ти пожелавам много здраве, радости с малките сладури, много сили и търпение Laughing

Щях да казвам нещо newsm78ама какво беше...разбих се тази събота и неделя от чистене след майстори, ходене по заведения / С Детето Rolling Eyes/и ходене по гостита Crazyсега си почивам GrinningИ двата дена Алис удряшше по един половин часов рев сутрин след ставане и вечер преди лягане. Причините бяха от типа - "искам сок, а не мляко, ама всъщност мляко, а не сок", "не лягай на леглото, а на дивана" и пр.иначе много ме слушаше, станала е една любвеобилна, само ме целува и ми вика "сладката мама" Grinning

Симба, ти си виновна пък Crossing Armsс тоя гел за нокти дето се бъзикахме миналата седмица, реших да питам маникюристката ми за какво иде реч. Тя пък ме нави. И взех, че си загубих един час да ми направи. До вечерта беше пълен с въздух отдолу и почна да се отлюспва Tiredмацката каза, че съм имала "мазна нокътна плочка". ще ходя днес да се разправям. Една торба пари й оставих и даже до вечерта да не изтрае. Отказвам пък, повече да се правя на красива Laughing

Зоуи, Дани е много сладък с тази прическа, а пък и очилата много му отиват.

# 242
Денерис, ама тя не ти ли изпили нокътя отгоре, за да стане грапавичък. Иначе ако е къс или нормално дълъг маникюр е гот, ама тея нашите са се издокарали като някви чалга звезди беееее.....  ooooh! Иначе, добре, виновна съм Wink По-късно ще кача малко снимки от събота в общото албумче.

Зоуи, страшен пич е Дани Simple Smile

Еееей, щях да забравя пак: Много щастие на рожденичката (на патерица) и на именяците вчера !

# 243
Симба, по-къс от това няма накъде Laughingизпили ми ноктите до кожа, аз така обичам, и отгоре ги изпили. И наистина стои много свежо и чисто, хванах се на идеята да имам винаги добре изглеждащи нокти ooooh!с маркетинг се занимавам уж, лъжа като разпрана и аз когато се налага, все си мислех, че не може вече никой да ме подлъже Crossing Arms

Аз пък съм с нова шефка от днес Whistlingмного е интересно и поучително Whistlingчудя се как сме работили досега и тая глава по каква случайност някой я е закачил за раменете ми Rolling EyesвъоБЧте, един много лЮбопитен поНДреЛник се е очертал.

# 244
Писса добре дошла HugРазкажи малко пове4е за теб и детенце,ако искаш Hug
Благодаря на вси4ки за комплиментите към Дани Hug
Денерис успех с новата шефка Wink
Тази нощ Дани се скъса да повръща,а на сутринта нищо му нямаше,пратих го на ясла,дано да е добре,какво беше това 4удо незнам,май му беше спряло храносмилането Rolling Eyes

# 245
Ей голяма жега бееееее....... Whistling
Зоуи, много е готин Дани  Hug и колко добре се държи на фризьорския стол  Simple Smile

Ние добре разтоварихме уикенда  Simple Smile Юджи вчера го качихме на трактор  Mr. Green http://jesssy03.multiply.com/photos/album/26/snimki#27 голяма емоция.... Grinning

Добре дошла Pissa!

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 13:00 от Jessy I

# 246
Кети, честита щерка! Прекрасно име сте и избрали. Здраве, щастие и безгрижно детство, а на теб бързо възстановяване...
Дани, честит рожден ден на патерици
Честит празник и на всички вчерашни именници

Добре дошла Pissa!

# 247
Привет !

Ех че хубави новини !!!!

НЕЛИИИ ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА!!! ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И КЪСМЕТЛИЙКА Simple Smile! ДА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ !   bouquet   bouquet   bouquet Чакаме да се включиш със снимки на малката красавица!  Heart Eyes

ДАНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ Simple Smile ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА СВЕТА Simple Smile

И моя Лъчо имаше в4ера рожден ден, но не празнувахме 4е той е на морето, днес се връща.

Оф нямам никво време напоследък Sad толкова изморена се чувствам, искам почивкааааааа

Зоуи, страхотен гъзар е Дани Simple Smile Анна-Мария и тя е нон-стоп с очила, много се кефи.

Ние уикенда бяхме на вилата на една приятелка, Анна-Мария не излезна от басейна Simple Smile Ходихме и на пикник с децата до една рекичка, чудесно си изкарахме.

Денерис, късмет с новата шефка Simple Smile

Мики, как е работата?

Тасинка, и аз си мисля че им е рано да не спят следобяд все още, Анна-Мария няма шанс да не спи следобед ако аз легна ляга и тя задължително. Случвало се понякога да я държа без следобеден сън, издържа не мрънка, но определено обича да си спи следобяд. Незнам как можеш да го накараш Дани да спи следобед без да се инати  newsm78

Веси, я горе главата, ще видиш че всичко ще е ОК!  Peace

Джеси, много сладурски снимки !

Писса добре дошла при нас !

# 248
Зори, ами аз още не съм започнала работа  Joy толкова трудно става при мен ,че не  е истина. Боби милия тамън го навих и се съгласи защото вече няма накъде заради дипломата и днес пак го хванаха лудите и започна да ми вкарва някъкви идеи да се откажа  Crazy но този път няма връщане назад утре ще ми е първият работен ден  Peace днес ходих да си занеса документите и много ми се видя приятно  Grinning. Една рупа с бебешорчета на около 1.5г. веднага ме наобиколиха с голям интерес  Grinning много са сладки . Тези дни ще ми е интересно ,но от четвъртък какво ще правя незнам защото свеки взима децата и ще ходят на село да поседят и от сега ми е кофти ,но в краен случай ще ходиме вечер там да спиме и сутрин ще се връщаме добре ,че поне е на близо,около 30 км. са.
Поне на Алекс и мони ще им е кеф защото там имат 2 люлки , 2 къщички, басейн ,а и мотора и колелата ще закараме та поне откъм забавления няма да ги мисля  Sunglasses Grinning

Ох днес незнам защо ,но ми е ужасно топло  Tired щом и климатика пуснах занчи работата е сериозна /по принцип го мразя ,че ме боли глава от него ама днес не се издържа/  ooooh!

Писса ,добре дошла и от мен  Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 15:36 от miki3

# 249
Привет  Hug
Първо : честита дъщеричка на Кети , да е жива и здрава и много да ви радва всчики в къщи !!!
Честит рожден ден на Дани , на патерици ! Бъди много здрава , много обичана  и  много хубави мигове с прекрасните дечица   bouquet

Ние в събота бяхма на сватба на една моя много близка приятелка от детството , изкарахме си хубаво , Стела я оставихме при майка ми , слуашали са се , а пък ние си починахме малко.
Лека и по -прохладна  седмица на всички Hug

# 250
  • София
ketitooooo,виждам,че четеш Simple Smile Прибрахте ли се вече,как сте с малката Маги? Hug

# 251
  • София
Здравейте Hug
Почвам да разказвам..... Wink
На 25-ти отидох на преглед при моя лекар и имах 1.5см разкритие. От прегледа започна да ме пада тапата и бях с лееееки контракции , като менструални болки. Вечерта бях ОК. Легнахме си и към 5 .00 се събудих с контракции , бяха на 5 мин.. Седнах на компютъра  Mr. Green и си писах до 7.30 и си търпях контракциите Wink Станаха по-болезнени и на 3мин. Звъннах на Доки и му казах, той каза да тръгваме. Събубих Любо и детето и му казах да го сваля на майка муу и да потегляме.
Тръгнахме с колата , Стигнахме в болницата към 8 и нещо и влезнах да ме запишат и за преглед. Едно много внимателно момиче ме прегледа за разкритие и аз и казвам "Моляте, кажи, че са поне 4см" А тя " ааааа, 6-7 са направо 7 " #Crazy Еййййййййййй, направо я заобичах тая жена ooooh! Много силни бяха контракциите вече и спирах докато преминат. Вкараха ме в Предродилна зала гледаха ме на ехограф и ми слушаха тоновете. Контракциите бяха вече нетърпимо силни/ но съм усетила най -много 10-тина такива/ През цялото време звънях на Доки , а той не вдига. И по едно време идва в 9.25 ч прегледа ме и вика " А ти раждаш, готова си" Пукна ми водите и ме изправиха да ходя в Родилната зала. Аз им викам " Абе нямам нпъни бе хора" Качиха ме на магарето и ми казаха да напъвам на контракциите  #Crazy Е, тав започна големия ад  #Crazy Баси, как ме болеше, а това трябва да не боли  ooooh! И не мога да напъвам хора,  #Crazy Установих, че не мога да раждам ooooh! Голямо излагана. Аз крещя, Доки вика не крещи бе, напъвай и ме натиска по корема. Аз му бутам ръката, той вика Не ме бутай бе . Аз- Немогааааа Crazy Аууу много ме болеше и нищо не правех  ooooh! Но това цялото нещо беше 20 мин. Напънах няколко пъти добре и ме натискаха по корема много пъти и беба излезна  ooooh! Слава богу. После ме изтормозиха и за плаценатата  Crazy и накрая един шеф/но не го усещам/
И така общо 1 час откакто влезнах в болницата и беба се роди Wink Мъжа ми ме чакаше отвън и аз му звъня да дойде да ме види. Той звъннал на вратата и казва, че е за мен в еди коя си стая. Те го питат "Родила ли е " то "НЕ"  Joy и те му дръпнали един скандал Joy и той ми звъни и вика, ама ти родила ли си бе  #Crazy А аз исках да го изненадам Wink Качиха ни след 2 часа .И
след още 2 ч. исках да си ходя  Mr. Green

Бебка се казва Магдалена. /Извинявай Весе   Hug/  Това между другото беше първото име което ми хрумна като бях бременна, като гледах именните дни през Юли. После си харесах Лора, Ема, Кристин, ..........и още 10-20  Mr. Green Еми не ми приличаше на никое Thinking Най-много харесвах Ема между другото, ама определено не е нейното име Crossing Arms

Опикахме се в количката Confused Ще допиша после...............

# 252
Нели, много добре ми звучи поста ти и дори с хумор  Grinning Много се радвам, че всичко е било наред и толкова бързо сте се оправили с бебка. Браво и на двете  Grinning

А за името няма какво да ми се извиняваш  Hug И аз винаги съм го харесвала и се радвам, че си имаме последователи  Grinning Аз тогава се двуомих дали да е точно това, защото така се е казвала първата голяма лИбоФ на мъжо  Mr. Green Ама накрая реших, майната му, харесва ми и това ще е  Peace

# 253
# 254
Ау, малката адашка е голямо бонбонче  baby_neutral  Grinning Да ви е жива и здрава, Нели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт