Да й е живо и здраво името на адашката

Писса, добре дошла
Прати ЛС на Тася с данните на дечко - когае роден, колко кг и см, ако искаш и нещо друго и тя ще ви добави
макар и със закъснение ти пожелавам много здраве, радости с малките сладури, много сили и търпение
ама какво беше...разбих се тази събота и неделя от чистене след майстори, ходене по заведения / С Детето
сега си почивам
И двата дена Алис удряшше по един половин часов рев сутрин след ставане и вечер преди лягане. Причините бяха от типа - "искам сок, а не мляко, ама всъщност мляко, а не сок", "не лягай на леглото, а на дивана" и пр.иначе много ме слушаше, станала е една любвеобилна, само ме целува и ми вика "сладката мама" 
с тоя гел за нокти дето се бъзикахме миналата седмица, реших да питам маникюристката ми за какво иде реч. Тя пък ме нави. И взех, че си загубих един час да ми направи. До вечерта беше пълен с въздух отдолу и почна да се отлюспва
мацката каза, че съм имала "мазна нокътна плочка". ще ходя днес да се разправям. Една торба пари й оставих и даже до вечерта да не изтрае. Отказвам пък, повече да се правя на красива
Иначе, добре, виновна съм
По-късно ще кача малко снимки от събота в общото албумче.
с маркетинг се занимавам уж, лъжа като разпрана и аз когато се налага, все си мислех, че не може вече никой да ме подлъже 
много е интересно и поучително
чудя се как сме работили досега и тая глава по каква случайност някой я е закачил за раменете ми
Разкажи малко пове4е за теб и детенце,ако искаш 

и колко добре се държи на фризьорския стол 
Юджи вчера го качихме на трактор 
! ДА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ !
Чакаме да се включиш със снимки на малката красавица! 
ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА СВЕТА
толкова изморена се чувствам, искам почивкааааааа
Анна-Мария и тя е нон-стоп с очила, много се кефи.
Ходихме и на пикник с децата до една рекичка, чудесно си изкарахме.

толкова трудно става при мен ,че не е истина. Боби милия тамън го навих и се съгласи защото вече няма накъде заради дипломата и днес пак го хванаха лудите и започна да ми вкарва някъкви идеи да се откажа
но този път няма връщане назад утре ще ми е първият работен ден
днес ходих да си занеса документите и много ми се видя приятно
. Една рупа с бебешорчета на около 1.5г. веднага ме наобиколиха с голям интерес
много са сладки . Тези дни ще ми е интересно ,но от четвъртък какво ще правя незнам защото свеки взима децата и ще ходят на село да поседят и от сега ми е кофти ,но в краен случай ще ходиме вечер там да спиме и сутрин ще се връщаме добре ,че поне е на близо,около 30 км. са.

щом и климатика пуснах занчи работата е сериозна /по принцип го мразя ,че ме боли глава от него ама днес не се издържа/ 

Станаха по-болезнени и на 3мин. Звъннах на Доки и му казах, той каза да тръгваме. Събубих Любо и детето и му казах да го сваля на майка муу и да потегляме.
Еййййййййййй, направо я заобичах тая жена
Много силни бяха контракциите вече и спирах докато преминат. Вкараха ме в Предродилна зала гледаха ме на ехограф и ми слушаха тоновете. Контракциите бяха вече нетърпимо силни/ но съм усетила най -много 10-тина такива/ През цялото време звънях на Доки , а той не вдига. И по едно време идва в 9.25 ч прегледа ме и вика " А ти раждаш, готова си" Пукна ми водите и ме изправиха да ходя в Родилната зала. Аз им викам " Абе нямам нпъни бе хора" Качиха ме на магарето и ми казаха да напъвам на контракциите
Е, тав започна големия ад
Баси, как ме болеше, а това трябва да не боли
И не мога да напъвам хора,
Установих, че не мога да раждам
Голямо излагана. Аз крещя, Доки вика не крещи бе, напъвай и ме натиска по корема. Аз му бутам ръката, той вика Не ме бутай бе . Аз- Немогааааа
Аууу много ме болеше и нищо не правех
Но това цялото нещо беше 20 мин. Напънах няколко пъти добре и ме натискаха по корема много пъти и беба излезна
Слава богу. После ме изтормозиха и за плаценатата
и накрая един шеф/но не го усещам/
Мъжа ми ме чакаше отвън и аз му звъня да дойде да ме види. Той звъннал на вратата и казва, че е за мен в еди коя си стая. Те го питат "Родила ли е " то "НЕ"
и те му дръпнали един скандал
и той ми звъни и вика, ама ти родила ли си бе
А аз исках да го изненадам
Качиха ни след 2 часа .И
/ Това между другото беше първото име което ми хрумна като бях бременна, като гледах именните дни през Юли. После си харесах Лора, Ема, Кристин, ..........и още 10-20
Най-много харесвах Ема между другото, ама определено не е нейното име 
Много се радвам, че всичко е било наред и толкова бързо сте се оправили с бебка. Браво и на двете 
И аз винаги съм го харесвала и се радвам, че си имаме последователи
Аз тогава се двуомих дали да е точно това, защото така се е казвала първата голяма лИбоФ на мъжо
Препоръчани теми