Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 110
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Мами, утре някой ще ходи ли към Борисовата  Grinning

# 226
Ние утре ще пътуваме чак слетобеда,така че,ако не вали и се оправим навреме може да дойдем на срещата  Simple Smile Последно ще се състои ли въобще?  Laughing

# 227
  • София
Милички,аз отпадам от срещата SadЗащипала съм се и изобщо не мога да си стъпя на десния карак камо ли да тичам след малкия в парка,така,че ме извинете,но няма да мога да дойда.Хубав уикенд на всички! Hug

# 228
  • София, център
Ама как така никой не пише... к`ви ги вършите събота вечер?

Тася, да се оправяш бързо!

Някой ходи ли на срещата?

Целувки

# 229
В4ера взехме на Дани слън4еви о4ила и сега не ги сваля,ето го   
Днес ще ходим за първи път на фризьор,досега си го подстригвах сама,ама взе да става мисията невъзможна,4е той хи4 не стои мирен,и сме решили да го минем с машинката,4е в тия жеги много се поти.И да се похваля,4е ве4е пишка прав,големи мераци,интересното е,4е сам си държи пишото,насо4ваго,тръска го,въобще голям смях hahaha,оба4е успява да се изпишка без да се напишка CrazyАйде стига толкова от мен Hug

# 230
Забравих да кажа
4естит рожден ден на Безмерна,да си здрава,оби4ана и децата много да те слушат

# 231
  • София
Дани,Честит Рожден Ден!!!Бъди много здрава и щастлива с двете си прекрасни дечица!!!Хубав празник!

Ииии,Зоуи,страшен гъзар Simple Smile,мноого е готин Дани!Успех с фризьора,моя Дани го е страх от звука на машинката иначе отдавна да го бях офраскала,ама само като я чуе тича като попарен,затова действам само с ножичката.

И аз да си похваля момчето,както не искаше да знае за гърнето,така вече от една седмица сме без памперс,а от 3 нощи даже и за сън не слагаме,за сега няма поражения ,събужда се сухичък,но за всеки случай купих един протектор за матрака. Wink

Ади,мерси за пожеланието Hug,днес съм доста по-добре,мога да ходя вече,вчера направо плачех от болки.

Айде цунки за сега и пишете,че много пусто така...

# 232
  • София, център
Здравейте,

вече приключих с чистенето и търкането на къщата и след епилация на цял триъгълник съм седнала блаженно на кафе в махалата. Ооо днес е страхотно времето,така ми подухва  Flutter

Смятам да отида на един солариум, че белея бая.

Друго, друго... май няма.

рапорт даден...

# 233
  • София
Ииии,сега погледнах в темата на "очакващи през юли" и видях,че бебка на ketito вече си има име-Магдалена!Много красиво име,Веси,имате си адашка. Simple Smile

Ей,мойто диване едва го приспах в 3 часа Tired,час и половина пях,разказвах приказки,карах се,пак разказвах....,накрая се предаде.Ми аз вече взех да се притеснявам,той не спи наобяд и вечер вместо да си легне рано,той пак откарва до 12 часа,обаче от преумора става отвратителен и адски превъзбуден и пак със зор го приспивам.А иначе ако успея да го приспя на обяд си спи по 2часа и половина- 3 и не мога да го събудя,значи има нужда от тоя сън....Чудя се вече какво да го правя...

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 16:22 от tasia

# 234
Наистина страхотно име  Hug
Дани ,честит рожден ден о от мен , от сърце ти желая много здраве радост и късмет   Hug  bouquet Heart Eyes
Зоуи, страхотен е Дани  Hug
Тася, смени тактиката на преспиване пробвай други начини прекалено малки са за да не спят на обяд систематично  Rolling Eyes а и това късно лягане просто е повече от нормално да се вкисва . На мен няколко пъти ми се е случвало да не го сложа Алекс след обяд и в такъв случай вечер ляга в 7.30.
Може би ми е тъп съвета ,но просто немога да си представя какво може да направи за да не успея да го приспя  newsm78 нямам такъв случай нито със Алекс нито с Мони /тя все още спи след обяд в повечето случаи/

# 235
ООо Мики незнам за Дани на Тася,но ще ти обясня какво прави моят син,когато реши,4е неиска да спи следобяд,зна4и запо4ва с рев,запо4ва да ме удря и блъска,стига до истерия,легнал на земята и размахва ръце и крака и не дава на никой да го пипне Rolling Eyes,и е просто невъзможно да го приспя,какво ли не съм пробвала,оставяла съм го да си пореве,но не,просто не се изморява достатъ4но има страшщно много енергия,спи на обяд само в слу4ай,4е ходим на плаж(там се изморява много),или ако ходим някъде с колата на по дълго разстояние спи в колата,но ина4е не.Те така или ина4е догодина в детската градина няма да ги слагат да спят,така 4е ние отказваме дневният сън.Ина4е ако заспи откарва 2 4аса,но ве4ер много трудно го приспивам,а ако не спи следобяд без проблем си ляга в 22 4аса,така 4е мен ме устройва.И да ви кажа колко се радвам,4е открих,4е са построили нова площадка само на 5км от тук,в един парк,супер е и е със специални меки пло4ки,ако падне да не се нарани,жалко 4е нямах батерии във фотоапарата,ина4е щх да го снимам,ве4е няма да се 4удим какво да правим уикендите и басеин са отворили наблизо,тази седмица мисля да направя един плаж.Фризьора мина 4удесно,Дани се държа перфектно,не мръдна от стола,стоя през цялото време с отворена уста,добре му стана при4еската,след малко щ? ка4а снимки и щ? пусна.

# 236
Тася, и аз мисля, че е малък Дани, за да откаже дневния сън. Криси през седмицата с баба си няма никакви грижи. Заспива без проблем, но сб и нед се почват едни капризи - приказки иска, песнички иска и лудвам, но по принцип заспива накрая. Случвало се е да не спи понякога на обяд, ако е превъзбудена или се разинати и тогава се почва с един рев, може и 2 часа да реве  #Crazy А вечер заспива най-късно в 22ч. Давам й млякото си да го пие в 21ч и по принцип до 21.30 е отнесла плувката вече. Нашия проблем е, че трябва да съм до нея докато заспи. По принцип ми е много хубаво така да се гушкаме, ама в тая жега  Crazy Ние в спалнята нямаме климатик и караме на отворена балконска врата  Tired

# 237
Честит Рожден Ден, Дани! Да си жива и здрава миличка и само хубави неща да ти се случват в живота!
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес и най-вече на Петето на Джеси! Да сте живи и здрави и вие!

Лека вечер и успешна нова седмица

# 238
Ето на който му се гледат снимки от тук нататък
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236026&photo=53

# 239
  bouquet Здравейте, аз съм новак на този сайт, имам едно питане - как да се запишем с моето слънчице в списъка с родените през м.март 2006г. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт