Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 117
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • In the jungle out there..

Честита ти госпо'ица, Кети! Много, много да сте здрави всички!

# 211
Кетито 4естито,да ти е жива и здрава принцесата,а на теб бързо възстановяване
Девойки, да не се засегнете сега за късите панталонки Grinningаз само завиждам, първо, защото имам голям задник, второ, защото не мога да ходя така на работа и трето, защото откакто родих, имам някакви вътрешни задръжки да си обличам къси и разголени дрехи Rolling Eyes
И аз съм така,преди да родя носех само изрязани потници и впити гащи,а сега така си седят в гардероба,ако облека нещо по разголено се 4увствам като гола Rolling Eyes
Да ви се похваля,че Дани от вчера се научи да кара колело(с три колела де),научи се най-сетне да върти педалите,така се радвах все едно е проходил.И да се оплача,че все едно имам новородено вкъщи,буди се по 4-5 пъти на нощ и спи адски неспокойно,непрекъснато мърда,мята ръце,крака,бълнува,на моменти се мята като риба на сухо,незнам защо така,а сутрин като откърти немога да го събудя за ясла.

Моми4ета яко ви се сърдя,откога питам за компания за море без мъжете и никой нищо не казва,а тайно сте се уговаряли,както и да е,пове4е няма да предлагам срещи Crossing Arms,ако някой иска да се видим да ми пише на ли4ни.

# 212
  • Варна
ketito, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и  много да те радват с батко Дени! Бързо възстановяване!  bouquet

# 213
  • София, център
ketito, честита принцеса! Да ти е поспалива и тихичка...  Hug   Бързо възстановяване!

Днес вече прекалих, сложих си една плажна рокля, бяла, полупрозрачна и неизгладена... даже отидох да взема детето от ясла така... бях се опекла в нас! Иво е в England  и аз съм се разфучала като хала - чистя, пера, гладя, абе топло е... Mr. Green

Т`ва лято климатик, но ще е някъде към средата на юли май, май...

Отивам да си сваля някой женски филм, който иначе няма начин да гледам и ще се размажа пред тв-то, мога и да пийна нещо, знае ли човек...

Лека и прохладна вечер

# 214
  Кетито,Честита дъщеричка!!!Да ти е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз да се включа,че от доста време не съм писала..........голям мързел ме е ударил  Crazy Иначе си чета какво пишете  Wink
Ние нещо не можем все да дойдем на срещите напоследък,че гледаме през уикендите все на СПА да забегнем  Simple Smile
Дина,тази Събота ще ходим с приятели към вилата,иначе Юли се качваме за по дълго,че съм заформила един голям ремонт в апартамента и щом майсторите почнат ние се изнасяме......... Laughing Нашто море май ще го отложим чак за края на Август  newsm78
Нещо ми се върти в главата,ако майка ми гледа децата Септември само двамата с мъжа ми да забегнем на някъде,че с тези две деца сме далеч от почивка  Whistling Юджи,е станал много див май при момчетата годините не оказват влияние вместо да се очовечават,те още повече подивяват  Crazy Направо ми стопява лагерите,хем Петето я няма,че е с баба си на Златни пясъци до края на седмицата и немога пак да си почина.....от къде толкова енергия в този моя син незнам...... ooooh!
Силве,не се притеснявай!И на мен ми гориха раничка преди месеци,важното е както ти е казала Зори редовно да се ходи на прегледи  Peace

По повод късите гащи  Grinning в тези жеги ми паднаха тотално задръжките  Joy пердаша си с къси панталони,поли то иначе не се живее...... Mr. Green

Hug Hug Hug

# 215
Нели, честита принцеса! Бъдете живи и здрави, много щастие, радост и любов! бързо възстановяване и много, много търпение занапред! чакаме те с нетърпение да разказваш!

А Кетито в коя болница е?

на мен също ми е доста жега и си се разголвам по потници и поли, от време на време се чудя не прекалявам ли с деколтето на някои блузки, вече съм на възраст  Mr. Green ....даже днес имах среща с приятелки и си облякох една нова блузка, като се прибрах мъжа ми такива очи облещи, явно е свикнал да ме гледа все по домашно облекло, хихи, а пък сега от кърменето и бюста ми се е поувеличил Simple Smile

зоуи, аз мисля писах, че ще се радвам да се видим във Варна, не мога да се включа в никоя друга среща, не съм мобилна из България, но там поне ще имам транспорт

за среща в събота още не знам дали ще мога

# 216
зоуи, аз мисля писах, че ще се радвам да се видим във Варна, не мога да се включа в никоя друга среща, не съм мобилна из България, но там поне ще имам транспорт
Дани варненките няма да се измъкнат Mr. Green,Катето,Ели,Анетка и ти се гответе Hug

# 217
Кети, Мила !!!

Пожелавам ти много щастие с бебка, да е кротка и мила много здрава.

бързо се възстановявай, чакаме те.   bouquet  bouquet  bouquet

Дани, с деколтето не може да се прекали. Питай мъжа ти, ако не ми вярваш. Mr. Green
Снимай се, да си се радваш после Simple Smile

Зои, ще ти обясня ситуацията на лични, да не правим драми, че отдавна не се бяхме сърдили.
с две думи, това че сме на море ние с кайо и сара по едно и също време с още 2-3 деца е случайно, а не организирана форумска почивка на майки с деца.
ние семейно все още не сме решили какво ще правим за почивка. август ще ходим със сигурност някъде, аз обикновено решавам на момента. сега се чудя с кайо да ли да не идем до албена за три дни другата седмица.
с други думи, изобщо не става въпрос за виждане-невиждане. то няма общо с почивката. имено това предложих, да ги съчетаем.

даже днес си мислих, защо мислиш, че тези които не сме в младост, няма да се видим? ще се разберем как да стигнете лесно донякое по-централно място в парка ако искаш.

# 218
Кетито честито и от мен!!! Да е жива и здрава малката ви принцеска и много да ви радва  Hug Hug Hug а Дени най-добрия батко  Grinning

Зоуи не се сърди и ти, казваш кой ден си в София /при Нина предполагам Wink/ и къде ти е удобно и познато да се видиме и който може идва Hug
А за морето с деца се повдигаше темата няколко пъти Simple Smile

Ние избираме за почивка между Дюни и Албена, миналата година бяхме без детето на Албена и ми хареса, но тези дни гледах хубави хотелчета и в Дюни та се чудиме newsm78 Някой знае ли как е плажа на Дюни?

Лек ден

# 219
Момичета, как вървят цените това лято по нашето Черноморие  Rolling Eyes Ние сме се запътили към Анталия, защото много ми го хвалят и колко по-хубаво било от Бг, а на същата цена. Та се чудех с качването на цените тази година, дали наистина ще е така. На нас тримата почилката в Анталия ще ни излезне о/о 750евро за 6нощувки All Incl  Rolling Eyes А миналата година и ние се оглеждахме за Албена и Дюни.

И малко да си изплача душата и аз да помрънкам. Днес ходих да си пускам изследвания за единия от хормоните, които трябва да си проследя  Tired Чак във вторник ще излезнат резултатите, а на мен ми е нервно от сега. И освен това там видях една позната с детенце колкото Маги и се похвали, че ще си имат бебе януари...Грях ми на душата, но ми стана много криво  Confused До сега не осъзнавах, че дефакто наистина съм разочарована, че още нищо не става  Rolling Eyes Хем си знам, че може да не стане веднага. Но може би по-скоро ме притеснява каква ще се окаже причината, за да не става  Confused

# 220
Веси, я се успокой! Пий една студена бира към обяд Wink После ако искаш се обади да се видим на кафе (може в нашия офис). Всичко ще е наред с вас, честна дума!  Hug

А за цените по нашето Черноморие. Ние сме резервирали за Св.Влас студио за 5 нощувки - по 60лв на вечер за студиото. Няма храна, включена в тази цена, но в съседния хотел можели сме да си платим за закуска. Иначе има обособена кухня с хладилник в студиото. Не знам това добре ли е или зле, но ние не сме за ресторанти все още  Rolling Eyes Миналата седмица направихме опит за пицария - единия търчеше след Криси, другият ядеше, после обратното ... Е***ти кефа  #Crazy

# 221
Здравейте.
Кетито,честито!!!!!Да е жива и здрава малката принцеса,много радост да ви носи и да е кротко бебенце!
Онзи ден ходих на детската психоложка по повод истериите и тръшкането на Виктор.Каза че за тази възраст било донякъде нормално такова поведение (както пише и по книгите),но и не съвсем.Вероятна причина била и боледуването от варицела,защото е било стрес за организма,за имунната и незрялата още нервна система.Лекарката каза че (в нашия случай) трябва да се опитаме да го разейваме с нещо друго още в началото на неговото изпълнение,за да не зацикля.Естествено,трябва да има и граница,за да не ни се качи на главата съвсем.Септември пак каза да идем,този път и с Виктор,та да го види.Все пак дано не се наложи.
Ние си мислим събота или неделя да заминем малко на вилата,че тука голяма жега,въпреки климатика.Ама още не се знае със сигурност.

# 222
Веси, гуш Hugспокойно, ще стане Hug

Днес било петък smile3507цял ден чета някакви регламенти за програми към ЕС, тамън се зачета, а те хванат и ме препратят към друг Crazyефекта на тоя род документи  върху мен е поразителен още от студентстването Tired

Донесох си машинката за фрапе в офиса и днес се обърнах на барман Grinningвсички са възхитени от таз напитка. Под климатика и с фрапенце се живее, ама пусти регламенти ме одремват Tired

# 223
Нели, честита ти госпожица, да ти е жива и здрава, и много да те радват и двамата с Денито!
Веси, ще стане, споко!
Аз да ви се похваля, че от цитонамазката и секрета излезнаха резултатите и всичко е ок, даже по-добри от предния път, когато ходих на гинеколог, след 16.07 ще видим какво ще правим с раничката.
Хайде, лек ден

# 224

Зои, ще ти обясня ситуацията на лични, да не правим драми, че отдавна не се бяхме сърдили.
с две думи, това че сме на море ние с кайо и сара по едно и също време с още 2-3 деца е случайно, а не организирана форумска почивка на майки с деца.
ние семейно все още не сме решили какво ще правим за почивка. август ще ходим със сигурност някъде, аз обикновено решавам на момента. сега се чудя с кайо да ли да не идем до албена за три дни другата седмица.
с други думи, изобщо не става въпрос за виждане-невиждане. то няма общо с почивката. имено това предложих, да ги съчетаем.

даже днес си мислих, защо мислиш, че тези които не сме в младост, няма да се видим? ще се разберем как да стигнете лесно донякое по-централно място в парка ако искаш.

Калина писах за Младост,понеже пристигам на 29.07 в 18 4аса ве4ерта и на другият ден на обяд си пътувам за Разград,няма как да отложа пътуването,затова няма да имам време за други срещи и най вероятно това ще ми е седенето в София.За другото ти писа на ли4ни Peace
Веси пожелавам ти скоро да се похвалиш Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 18:34 от zoui

Общи условия

Активация на акаунт