Честита ти госпо'ица, Кети! Много, много да сте здрави всички!
аз само завиждам, първо, защото имам голям задник, второ, защото не мога да ходя така на работа и трето, защото откакто родих, имам някакви вътрешни задръжки да си обличам къси и разголени дрехи
,ако някой иска да се видим да ми пише на ли4ни.
Бързо възстановяване!

Иначе си чета какво пишете 

Юджи,е станал много див май при момчетата годините не оказват влияние вместо да се очовечават,те още повече подивяват
Направо ми стопява лагерите,хем Петето я няма,че е с баба си на Златни пясъци до края на седмицата и немога пак да си почина.....от къде толкова енергия в този моя син незнам...... 

в тези жеги ми паднаха тотално задръжките
пердаша си с къси панталони,поли то иначе не се живее......

а Дени най-добрия батко 
/ и къде ти е удобно и познато да се видиме и който може идва 

Някой знае ли как е плажа на Дюни?
Чак във вторник ще излезнат резултатите, а на мен ми е нервно от сега. И освен това там видях една позната с детенце колкото Маги и се похвали, че ще си имат бебе януари...Грях ми на душата, но ми стана много криво
После ако искаш се обади да се видим на кафе (може в нашия офис). Всичко ще е наред с вас, честна дума! 
спокойно, ще стане 
цял ден чета някакви регламенти за програми към ЕС, тамън се зачета, а те хванат и ме препратят към друг
ефекта на тоя род документи върху мен е поразителен още от студентстването 
всички са възхитени от таз напитка. Под климатика и с фрапенце се живее, ама пусти регламенти ме одремват

Препоръчани теми