Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 095
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Симба, че вие колко народ сте бе Simple Smileчак пък офисна мода Grinning

Към 40 калпака  #Crazy

# 91
Денерис определено съдбата се е намесила Simple Smile Радвам се за теб 4е натам клони решението ти Simple Smile

Симба, кажи им да девойките 4е дългия маникюр не е отдавна на мода, и току виж взели и размислили Wink

# 92
  • София
Денерис много си се разприказвала Simple Smile   

Пък после Тася може да ходи да се пребори с тълпа родители да наемем едно пони за цялата сутрин Winkмного я бива да предрежда, да знаете Winkче и мен, невинната душа, увлича Rolling Eyes

На драго сърце ще въведа малко ред и дисциплина Mr. Green,ама пусто ние в събота от 11 часа сме на РД,освен да направим една среща и в неделя Rolling Eyes

# 93
  • In the jungle out there..
Среща, а? Смятам този път и ние да дойдем Mr. Green

По въпроса с ноктите, и аз като Зори - къси и червени Mr. Green На маникюр не обичам да ходя, сама се пиля и се лакирам.

Ние в неделя най-после кръстихме господинчото. Много добре мина, направо ни шашна колко добре се държа детето. Гък не каза, даже му беше интересно, а в казана  като го топна попа умря от кеф Laughing После с цялата рода на кръчма та до вечерта Grinning

# 94
  • София, център
Ех, че ми е кеф така като сте приказливки бееееее...цяла страничка и половина да си прочета... Mr. Green

Денерис Таргариен добре сте дошли, много сладка този Али... и аз не знам нищо къде се намира в тази Борисова градина... от както се е родила Мария все се каня натам да отидем ама нейсе... така, че ще звъня по телефона да ме направлявате като навлезна в парка... ама последно събота или неделя...

Аз съм с гел на ноктите, ама и аз не си падам да са ми дълги, просто са ми толкова твърди и сухи ноктите, че като дръпнат 2 мм и се пукат и се отчупват като кристал... а пък искам поне квадратните ръбчета да си имам и така... и лака седи по 100 години като съм с гел... ама  не съм ходила от 2 месеца, та ще ме видите със изпочупени и до дупка скъсени тоя уикенд... Mr. Green

Мария е зверски инат, всеки ден сме с разправии за к`во ли не... кога ли ще отмине т`ва не знам вече... още не сме тръгнали по цял ден на ясла, а го чакам като незнам к`во вече... имахме сополи 2-3 дни ама отмина набързо...няк`ви алергични майче бяха...

Зори добре дошла и на теб, загуби се и ти от търчане...ох чакам го нашето мореееееееее, много ми се ходи вече, особено като настана такава жега...

Ходих да карам колата на полигон с Иво, егати смеха беше, автоматик е ( За Денерис Таргариен  Mr. Green)...благинкаааааааа, ама такъв голям автомобил не съм карала аз, не че е голям аз просто съм се учила на Поло и съм карала Лада самара хахахаах... и сега седан ми се видя големичко... а пък и мощно това животно....лелейййй, но веднага при първа възможност пак се качвам идния уикенд, за да я подкарам скоро и без мъжо...Имаме си Тойота Ярис ама американка и за това е седан... няма друга такава в Софето... сладка е де...

леле ще ме простите ама и на мен ми се приказва...

лека

# 95
ЕЕЕееее ама като седя вкъщи по цял ден и тъпея пред компютъра никой дума не проронва  Mr. Green а днес изчезнах за няколко часа и сега немога да наваксам   Grinning

По повод автоматика съм абсолютно ЗА  Peace голям фен съм им особено пък за първа кола. Аз след като взех книжка 3 години само автоматик карах и ми беше много лесно, след това вече бях свикнала с движението по улиците и без проблем минах на скорости . До сега имахме и двата варянта и през ден ги сменях и вече ми е все едно. за сжаление колата със скоростите се развали и е доста зле,решихме ,че няма смисъл да я правиме ,ще замине за части.  Та поради тази причина сега в събота си купихме скутер  Grinning вече се понаучих да го карам въпреки ,че Боби ще си ходи с него до работата ,а за мен колата остава. От цялата работа Алекс е най доволен  Mr. Green той от много мъничък е луд фен на моторите и днес го видя нашия и направо не беше на себе си от радост.
Боби го е возил почти 2 часа и накрая с много рев и истерия успях да го откача от седалката ,жалко ,че не се сетих фотоапарата да си взема да го снимам как седеше непрекъснато усмихнат  Joy не му ли се схвана устата незнам  Mr. Green

Другата приятна тема която сте захванали много ме вълнува. Напоследък съм се запалила да рисувам нокти и си купих 15-20 лака и само тормозя приятелките ми да ги лакирам /даже и оферта за работа получих  Grinning но сега да си запазя дипломата ми е по важно/
Ноктопластика и дълги нокти не харесвам ,но гел мисля да си сложа ,че напоследък ноктите ми се раздвояват и се чупат непрекъснато ,закачат ми навсякъде и е много неприятно.

За среща незнам какво ще направя ,но ще гледам да измисля нещо. В Събота в 13.30 имам една среща ,а после от 18.00 сме на рожден ден ,но ако наистина успеете да се организирате за 10.30 може би ще мога да дойда за един час. За неделя мисля ,че съм свободна . Дано успееме  да се видиме  Hug

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 11:13 от miki3

# 96
Добро утро,

малиии още съм съвсем сама в офиса, джан-джун няма Rolling Eyesновите обувки ме убиха зверски и почти ми свалиха кожата на малкия пръст #Cussing outа и днес ми е ден за ядосване, предусещам го. А в хороскопа ми пишеше да очаквам повишение Joyмного се разстроих от последния комплект листовки, който подхванах към 6 сутринта. Много са гадни и леко се отчаях Confused

Алис много ме ядосва снощи. Решила е, че трябва да ни плаши, че повръща и си завира пръста навътре в устата /това, защото на морето повърна един път в колата и ние с баща й само дето не се побъркахме от притеснение/. Та след като хиляда пъти й казах да не го прави и накрая вече я видях, че верно ще вземе да повърне й плеснах един лек шамар през устичката. Тя има наглостта да ми кресне "НЕ, ТАКА!" и разбира се ревна. После цяла вечер рева за щяло и нещяло. А да, и ми сряза любимата нощница с ножицата Crossing Arms, че нямах и черен конец, та я заших като циганките с тъмно зелен Sickсамо и само да не тръгне бримка.

Иначе ето няколко хита от последнте дни:

светна се най-сетне как да се качи на масата в хола / на Кайо му трябваха около 20 секунди, на Алис 2 години/. Та застанала отгоре и ни плаши, че ще скача. Баща й казва "ми хайде скачай, де, стига го повтаря", а тя вика "не можАм, щото малка съм още" Laughing

звъни телефона. тя ми казва "мамо, кой КОП" /демек кое копче да натисне/, аз й показвам и тя - "ало, да...здавей деде Енци...кой тати ли?...мамо, деде /къде/ е тати? / аз й казвам, че е на балкона/....деди, тати на кона е...ей сега...тати деде Енци е .../дава му слушалката и подвиква силно/....чао деди.....

незнам дали видяхте на снимките, че гали едни костенурки. много я развълнуваха. та сега като я питаш как беше на моренцето се дръпва следното изречение:"Ая бешЕЛА на моенцето и джапаУа, и имало турки и Ая ги гаиуа по чупката" /сиреч, че ги е галила по черупката/.

Айде стига толкова Laughing

# 97
Добро и от мен !

Аз в неделя съм свободна, та ако се организираме с огромно удоволствие ще ви видя  Peace а и парка е до нас  Wink

Темата за колите ми е табу в момента, че тази която съм харесала няма налични  #Cussing out и сега съм капарирала за септември, а до тогава ще се съсипя с това тичане до ДГ, офиса, вкъщи, паркове и т.н.  #Crazy

Денерис много сладка Али, а пък Илин си казва Ия.

Преди 4-5 години имах гел на ноктите и за тогава ми харесваше, но сега съм на къса вълна  Peace

И остана за офис облеклото да изкажа мнение  Naughty в офиса ни облеклото е прилично, така да се каже,   аз съм на настроение / по скоро зависи от това колко съм преяла на вечеря  Embarassed / но ми харесва да съм с ризка  / особено с буфан ръкав / и слим панталонче  Peace

Мики ако се видим в неделя, взимай лаковете  Peace

# 98
Привет и от мен! И ние с катето се завърнахме от почивката. Добре се налудуваха децата, ние починахме покрай тях. Изобщо оценката за почивката е положителна - нещо, което не ми се е случвало отдавна  Joy. Пратих малкия на вилата, където ще постои 1 месец поне и сега пълна релаксация вечер

# 99
Честит Рожден Ден на Танита на патерици! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана!
Привет на завърналите се!
И Алекс е на къщата при нашите, но аз ходя почти всеки ден, тя е добре, но и тя е станала такъв инат, направо незнам.
Ама какви теми сте подхванали:
- за колата автоматик съм "за" с двете ръце, няма по-удобно, пък ако ще да не сме шофьори и да ни бъзикат, пука ми;
- за маникюра, аз къси нокти не мога да търпя, винаги съм имала или дълги, или средно дълги нокти, в момента отново френски маникюр, сама си го правя, че нещо не намирам време за себе си (и пари), а така обичам да ходя на такива глезотийки.
Хайде лека вечер

# 100
Момичета, последно за събота или неделя остана уговорката  Rolling Eyes Като час нали е 10,30

# 101
Веси, кво стана с твоите проблеми. Има ли вече яснота по темата дали има бременност и дали всичко е наред. Мисля те, да знаеш - отчети се.

# 102
Момчета много ми е зле Cryще се побъркам от мъка Cry

Моля бременните да не четат!!!

Станах свидетел на катастрофа. Минах и покрай жертва-младо красиво момиче. Не мога да дойда на себе си още. Бог да я прости, живота е бил пред нея. Едвам сдържам сълзите си Cry

# 103
Мила Денерис!

Разбирам те! Бог да я прости  Praynig

преди 2 месеца загина в катастрофа племеницата на мъжа ми на 18г

Cry Съжалявам, че е трябвало да видиш това! Наистина!  Cry

# 104
Дина, сигурно е било шок наистина  Confused Всеки ден слушаме по новините за това, но когато го видиш дефакто тогава осъзнаваш за какво иде реч  Confused Дано почива в мир  Praynig

Герчо, все още правя изследвания, за да разберем какво става. От кръвния тест стана ясно, че това нещо в матката не е мисед. Което беше много добра новина. Сега пия Бузколизин и още нещо, които правят "химически масаж на матката", за да изхвърли това което е вътре. И после ще си пускам основни хормони. Явно имам някакъв хормонален дисбаланс защото цикъла ми е супер кратък. А АГ-о каза, че не вижда доминиращ фуликул, и може би не могат да узреят. Та така, аз скоро няма да се похваля с бебе явно  Tired Дано само да се установи какво е и да действаме да го оправяме...Сега това ми е надеждата  Confused Може пак да ми изпишат противозачатъчни за няколко месеца  Rolling Eyes Доколкото знам така оправят тези неща на първо време...

Общи условия

Активация на акаунт