чак пък офисна мода 
Към 40 калпака
чак пък офисна мода 
много я бива да предрежда, да знаете
че и мен, невинната душа, увлича

голям фен съм им особено пък за първа кола. Аз след като взех книжка 3 години само автоматик карах и ми беше много лесно, след това вече бях свикнала с движението по улиците и без проблем минах на скорости . До сега имахме и двата варянта и през ден ги сменях и вече ми е все едно. за сжаление колата със скоростите се развали и е доста зле,решихме ,че няма смисъл да я правиме ,ще замине за части. Та поради тази причина сега в събота си купихме скутер
вече се понаучих да го карам въпреки ,че Боби ще си ходи с него до работата ,а за мен колата остава. От цялата работа Алекс е най доволен
не му ли се схвана устата незнам
но сега да си запазя дипломата ми е по важно/
а и днес ми е ден за ядосване, предусещам го. А в хороскопа ми пишеше да очаквам повишение
много се разстроих от последния комплект листовки, който подхванах към 6 сутринта. Много са гадни и леко се отчаях
, че нямах и черен конец, та я заших като циганките с тъмно зелен
само и само да не тръгне бримка.
а и парка е до нас 
и сега съм капарирала за септември, а до тогава ще се съсипя с това тичане до ДГ, офиса, вкъщи, паркове и т.н. 

в офиса ни облеклото е прилично, така да се каже, аз съм на настроение / по скоро зависи от това колко съм преяла на вечеря 
. Пратих малкия на вилата, където ще постои 1 месец поне и сега пълна релаксация вечер 
Дано само да се установи какво е и да действаме да го оправяме...Сега това ми е надеждата Препоръчани теми