Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 100
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Дина, много съжалявам, че си видяла това. Горкото момиче, да почива в мир. Flowers Rose
Преди години аз станах свидетел на една от най-зрелищните и ужасни катастрофи във Варна-един камион с жито се обърна на много оживено кръстовище. Загина 2-годишно дете. Всичко се разигра точно секунди, след като минах от там. Едва се добрах до центъра, където имах среща с мъжа ми (гаджета бяхме тогава). Като го видях избухнах в сълзи и не можех да кажа какво е станало. Това е едно от най-ужасните преживявания в живота ми. Cry Дори и сега ми се насълзяват очите. Cry Не мога да приема загубата на толкова животи по пътищата, просто не мога да се примиря. Sad Бог да ги прости всички. Praynig

Сега гледам новините. Май дадоха катастрофата. Момичето е още живо, макар и в критично състояние. Дано да се отърве, милата. Praynig

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 19:18 от Katia_N

# 106
Добро утро  ,

Денерис , как си след силния шок?
Нещо подобно изживях като отивахме миналата седмица за Ели. карахме заедно с един наш познат (той беше зад нас), валеше дъжд а колоните от коли не се разреждаха за миг в двете посоки. При едно изпреварване  явно момчето не прецени ситуацията , изплашил се от светещите отсреща фарове (които бяха надалеч) и рязко свил волана да се прибете , засече тези , които изпреварвахме и пак рязко е свил в другата посока - колата се е въртяла като пумпал по платното и паднала в нивата през другото платно - последно спряла в едно дърво.
Аз не видях нищо от целия ужас , чух само реакцията на мъжа ми - спряхме и той тръгна да ги търси .Вече беше тъмно и не виждах изобщо къде са , само се притеснявах някой да не отнесе мъжа ми докато пресича. Спряха и други коли - оказа , се че нищо им няма - ИЗВАДИХА НЕВЕРОЯТЕН КЪСМЕТ , ЧЕ НЕ Е БИЛО МНОГО ВИСОКО И КАЛТА Е УБИЛА СКОТОСТТА.Колата беше сгъната от към шофьора , но той се размина само с набити стъкълца. - Това стана преди Севлиево.висяхме там доста докато дойде пътна помощ да изкара колата. На всичкото отгоре , докато се суетят около колата още три коли се удариха и минаха на два пръста от нашата кола , а аз бях върте и успокоявах свекърва ми , че всичко е наред.Митко е замръзнал при тази гледка. накрая в 2ч. се прибрахме всички Живи и здрави.
Довечера ще пътуваме към Търново - ще бъдем огромна колона коли (отиваме на събор на МЕРЦ клуба)и ми е много притеснено . Че и Ели ще е с нас.

# 107
Добро утро милички,

благодаря ви за подкрепата HugСимба Hugкак си вече, възстановихте ли се след онази случка Confused

И мъжа ми каза, че видял по новините, че момичето е живо. Олекна ми, но цял ден преди да разбера, бях със свито сърце и насълзени очи. Адски се влияя от такива неща Confusedкато капак имам много ядове в работата, а и напуска прекия ми шеф, та се запознах вчера с бъдещата шефка. Дръпна ми една реч в стил "било, каквото било, от утре ще работим" Sickкакто и че било по-добре да съм на нейна страна, отколкото да й се противопоставям и от сорта глупости ooooh!

Та, насъбра ми се, и вечерта в 8 бях в леглото, но Алис беше решила да ми скъса нервите просто. Рева, пищя, тръшка се, човърка ме, скуба ме, скача ми по главата Tiredкато капак, като заспахме и двете, взе че падна от леглото и орева света.

Цеци, пожелавам ти да пътувате спокойно Hug

# 108
Момичета, утре в 10,30 ще имаме ли среща в Борисовата? Аз така или иначе мисля да се разходим до там

# 109
Да и аз това щях да питам? А за неделя ще има ли желаещи ,че на мен утре много згъстена ми стана програмата а в неделя сме свободни цял ден.

# 110
Аз съм на линия и за събота, и за неделя. И без това сме там всяка събота и неделя. Последно 10 и 30-11 на езерото с лилиите ли остава?

# 111
  • София, център
Аз ще дойда на срещата, ако има кой ( Денерис Таргариен ) да ме насочва къде сте... Mr. Green

Ох, Денерис Таргариен тъкмо съм си седнала за сутрешното кафенце и като прочетох поста ти, направо...уфффффффф...

Да се похваля, че Мария ходи вече до 13 часа на ясла , а от вторник живот и здраве ще сме до 15 часа, това нашето стана пословично...

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Мики...

Вчера бях на фризьор да ми освежат прическата и да ме подстрижат, че цъФтях като... и реших, че пак ще си направя кичури...навиха ме... та сега преди морето ще бръмча по разкрасителни процедурки, на маникюрче, ...казах ли ви че правя Пилатес в нас newsm78 вече забравих...  ...много добре се чувствам!

Целувки

# 112
Eeee, Ади, много хубаво си решила да се маникюризираш и фризираш  Crazy преди морето Wink Аз пък чакам да ми порастне косата, че да я връзвам, че ми топли на врата  #Crazy Аз от доста време правя разни упражнения в нас сутрин преди работа. Последно "пиша" букви с крака, ама нещо като почна и позабравям азбуката  hahaha Иначе се чувствам пИрфектно  Flutter

Денерис, ами то от това възстановяване няма. На пръв поглед, да, по-добре сме, но иначе всеки ден се сещам и много тъжно ми става. Родителите й са все по-зле с времето. Чудя се дали лекува наистина или напротив  Tired Ох, спирам... Съжалявам ако съм развалила нечия сутрин  Cry Confused

# 113
  • София
Привет,милички! Hug

Дина ,много съжалявам ,че си станала свидетел на такава страхотия Sad,дано се оправи момичето Praynig
За шефката,не се стягай,те такива дето в началото се правят на кучки за да вземат страха,после се оказва,че не са толкова лоши...,май Rolling EyesПък и ако решиш да се махаш от там,няма да ти се наложи да я търпиш дълго Wink

Ади,от къде го гледаш тоя пилатес,на диск или от интернет си свалила?Дай насам и аз да поиграя Simple Smile

Цеци,лек път! Hug

Аз съм за неделната среща,пък тези които са били на съботната ,ако имат възможност да дойдат и в неделя Hug

# 114
Привет  Hug

Ех, това  катастрофите са най-нелепите трагедии  Sad според статистиката най-голям е процента на смъртни случаи, вследствие на катастрофи. Но няма кой да слуша  #Cussing out

Ние ще дойдем в неделя в парка, само да уточня : 11:00 на езерото с лилиите, нали така????

По-принцип ние всяка вечер след 18:30 сме там, но сме на детската площадка, така че ако и някой друг ходи да свирка  Peace

# 115
  • София, център
Ади,от къде го гледаш тоя пилатес,на диск или от интернет си свалила?Дай насам и аз да поиграя Simple Smile

Tasia, на касети са (представи си... Laughing), но са американски и не могат да се гледат на всяко видео, но не ми се вярва да ги няма някъде в нет-а, ще се разровя да ти намеря...

# 116
Ади, я ми кажи какво трябва да ти е устройството, за да чете американски записи? Аз много искам да си поръчам ДВД-та с аеробика от американския амазон, но всички ми казват, че не е сигурно дали моето ДВД ще ги прочете  Rolling Eyes

# 117
  • София, център
На упътването на двд-то трябва да има код-ове, които да можеш да сменяш, обикновенно е някъде на последните страници...

ето това правя аз за дупето- УНЕКАЛНО Е.. http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72098

Ето и още, но това не знам кое е...http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=68266

и тук http://www.DMCA-removal-from-Google/torrents.php?search=Pilates& … ry=0&active=1

# 118
  • In the jungle out there..
Аз пък в неделя няма да мога Sad Хайде и утре срещааааааааааа!  Ако има и други навити за утре, обяснете къде е езерото с лилиите, като идвам от Орлов мост newsm78

# 119
  • София
Ииии,Ади,мерси! HugСвалям си ги и трите Wink

Кате,за събота си остава срещата,има желаещи.Езерото с лилиите се намира много лесно ако слезеш не на Орлов мост,а на БТА,от там влизаш в парка и попадаш точно на езерото,успоредно е на спирката на БТА,дано си ме разбрала...
А пък за неделната среща ще си напомним пак утре,че да не се изтъпаним само ние с Дани Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт