Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 111
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета,
за утре не знам, но в неделя ще гледам да дойдем и ние! Ще се радвам да се видим Hug

# 121
  • София
За съжаление нас ни няма, за да се присъединим за срещата. Ще пътуваме за морето.
Приятно изкарване на вас

# 122
  • In the jungle out there..
Тася, разбрах те Peace Кои сме за утре?

# 123
Денерис съжалявам,4е си станала свидетел на това,направо настръхнах цялата докато 4етях.Разгледах най накрая снимките,прекрасни са,а Али като дойда в Бг ще я открадна LaughingКато имам пове4ко време ще ти пиша на ли4ни за морето,4е съм се зарекла,4е от Бг няма да си тръгна,докато не се видим,пък било то и за едно кафе.
Междудругото има ли желаещи да направим едно море с децата за 2-3-4 дена?
Кате и Ели,ако имате някаква информация,относно квартирата свиркайте,пък аз като дойда ще се обадя задължително.
4естито на вси4ки рожденици,които съм пропуснала,ама съм мнго завеяна напоследък Crazy
Тия дето неможем да се вкЮ4им в срещата ще 4акаме снимки Peace

# 124
  • София, център
Аз ще дойда... искам да ви видя!!!

Ето още Pilates  в You Tube http://www.youtube.com/results?search=related&search_query=a … amp;v=mmek7iASeCI

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 22:22 от adiland

# 125
zoui, за квартира и аз мога да проверя, но няма да е в центъра на Варна, а по вилите в посока Дружба и Златни, където ще ти е необходима кола задължително. Много ще се радвам да се срещнем ако дойдеш към Варна. Аз вече нямам търпение да заминаваме, едвам издържам в този прахоляк и трафик. А Писи непрекъснато ми прави номера и изскача на улицата ненадейно вече няколко пъти, сърцето ми спира, сред тия коли е ад!

ще гледам да се включа в някоя от двете срещи на езерото Simple Smile

# 126
Аз май за неделната среща ще се класирам ,че свеки ще вземе утре децата в 10 да ги води на вилата малко да поиграят ,че аз цял ден имам разни задачки да си върша.

# 127
Нас не ни чакайте ,Яна цяла нощ повръща. Sad

# 128
И при нас ноща беше дълга. Маги все мрънкаше и се въртеше. Не знам защо  Tired Но понеже ми изникнаха някои неща за вършене, ще се включим в утрешната среща  Peace

# 129
Повисяхме 40 мин.на езерото, но никой не дойде SadАлис се заплесна по една чешма там и се намокри цялата. Едвам я издърпах, такъв панаир направихме, че още ми държи гнева Twisted Evilрева, тръшка се, пищя, накрая ми писна и я зарязах. Тя търчи подире ми и пищи. Едвам я довлекох до вкъщи. Събра й се близо час рев и вкъщи заспа  сърдита към 12 и нещо без да е обядвала. За пръв път ми прави такова чудо, аз си изпуснах нервите и й се развиках. Отнесох неодобрителни погледи ConfusedСега се моля да завали някой дъжд, че да не я извеждам повече днес. Утре незнам дали ще дойдем, зависи как се държи тази вечер и утре сутринта. Че сме и сами и няма на кой да я трапосам за малко Crossing Arms

Наде, дано не е нещо сериозно при Янето Praynig

Зоуи, и аз искам да се видим Hug

# 130
  • София, център
       И аз съм една сериозна...мани, мани... тръгнахме да караме рано рано малката при свеки ,че Иво уж имал задачи за през деня и сега му е удобно да ни закара и си викам нищо ще дойда сама, да ви видя, ама не стана така...а да пием кафе под тентата, а да си кажем 2 приказки със свеки и то времето отлетя...

А пък Иво после ме заведе на картинг, егатиииииииииии кефа...направо не мога да повярвам, така ме беше шубе като се качвах и му викам - "За мене само 5 минутки", а то к`во стана... аз така хвърчах и пилих гуми по пистата, че не можеш да ме свалиш...
После малко шопинг, намазах една рокличка и къси панталонки, солариум (ама се пуснах на по-силния, че уж имам 2 "бани" и изгорях на дупето и гърба като рак...хихи), KFC и аде в къщи да се гушкаме... приятен мързелив следобед и сега го чакам да се прибере, че отиде работа да върши, за да започваме с питиетата, че сме на пиано бар...

Та такива ми ти работи... утре ако има среща, мога да се изтъпанча сама...

Денерис Таргариен знам какво ти и е - това при нас е ежедневие и то по няколко пъти на ден!

Плюс всичко сега не си дава играчките на никой, не дава на децата да и пипат количката, да не пипат и нищо мое, всеки ден си тръгваме от НДК като наказание и и обяснявам защо и как не е добре това и т.н. ( това била подходяща практика при такъв случай ) еееегати...искам и аз да съм добрата майка, която само гали детето си и му купува лакомства... то бива бива възпитание...само аз съм лошата имам чувството..., затова искам да ходи на ясла, че там ми казват колко добро дете била... Mr. Green

Айде стига съм драскала
чаоооооооо Hug

# 131
  • София
Oooo,и аз Дани днес го наказах с прибиране в къщи само 10 мин след като бяхме излязли на вън,ама е започнал да ми пили нервите днес от сутринта Crossing Arms и сега вместо да сме навън в хубавото време,ние дремем в къщи.Но съм доволна,че разбра защо му се разсърдих и наказах и даже ми се извини Wink

Е,Дина,сам самички ли си отвисяхте днес...Айде елате утре,ние със сигурност ще дойдем.10.30 на езерото с лилиите,нали момичета?

# 132
Здравейте, аз също мисля утре да дойда, днес дадох Алекс на свеки в 10 и като се юрнах по задачи та току що се прибирам ама само да оставя Симона и пак изчезвам .Малко по приятелки ще се помотая ,че нали съм без мъже днес та нямам грижи в къщи  Crazy

# 133
  • In the jungle out there..
Аз много се извинявам, че не дойдохме, ама явно не ни било писано Close Първо ми се скъса сандала на половината път към спирката. Едвам се прибрах да се преобуя с една обувка, дете за ръка, камион и торба в другата Crazy Отидохме пак на спирката, чакахме 25 минути маршрутка и накрая се отказах. Завършихме разходката безславно на площадката пред блока Confused

# 134
Добро утро,
аз добре се каня за тази среща и много ми се иска да ви видя ама сега като се замисля толкова ми е тегаво това място ,че не е истина просто. Цяла сутрин се чудя , къде е този парк /след като разпитах и разбрах/ въобще не ми идва идея къде всъшност мога да паркирам ,а за такова езеро с лилии даже не съм и чувала  Confused А ако успея да се замъкна все пак до там и не дойде никои направо ще се гръмна.Моля ви ако някой ще идва със сигурност и може да ми разясни малко ситуацията с паркирането и наморането на мястото ще съм много благодарна. Само да отбележа ,че никога не съм ходила там /или поне не в съзнателния си живот през последните 20 години/

Общи условия

Активация на акаунт