Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 128
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Срещата беше супер Laughingгуших бебе Лъчко newsm44ама хубаво беше на сенчица, а Winkдецата не умряха от скука, както си мислех и слава богу, че на детската площадка не се живееше от жега. Както каза Али "Хубуу беше" Winkза ваше спокойствие успях да я кандардисам да си седне в количката и се добрахме до вкъщи, без да се носим на ръце. Естествено не обядва и легнахме да спим. Тя още спи, а мен ми е леко кисело и отпуснато, а имам да уча Великия Правилник за движение по пътищата smile3507Обещах се и на свеки да идем на гости довечера да попреядем, ама ме мързи, та ще видим.

# 136
Срещата наистина беше много приятна  Grinning Мойта щерка естествено ен можа ад не си покаже всички магарии накуп  ooooh! Но на сянка наистина си беше супер. После се придвижихме към площадката със слона и Маги реши да обикаля всички люлки и пързалки  ooooh! Аз щях да получа топлинен удар, тя не знам как издържа. За това се изнесохме набързо от там.
Много се надявам да се съберем пак другия уикенд.

Мики, не се шашкай. Мястото е удобно, защото има пътища за навсякъде. Може да се паркира от двете страни на стадиона безплатно. Има и синя зона доста голяма. Едната е от двете страни, където са спортните статуи пред стадиона. Там от където тръгват автобусите за чужбински екскурзии. Синя зона е и цялата тази страна по дължината на паркчето надолу към кръстовището с пица Хът. Ама как го обясних. Дано си ме разбрала. Следващият път ела  Hug

# 137
  • София
Привет! Hug
Много хубава среща както винаги Heart Eyes,децата са много щури и големи сладури Grinning .И ние след като ни взе мъжа ми,продължихме да обикаляме парка,прибрахме се към 2.30,Дани заспа в колата и още спи,изтощи се,магарето Simple SmileЕто моите снимки http://tasinka.multiply.com/photos/album/14

Трябва да се виждаме по-често,айде другия уикенд пак!Мики,наистина места колкото искаш на паркинга около стадиона,на другата среща да си налице Naughty.

# 138
Привет и от мен!
Хайде и аз да се включа с положителен коментар за срещата  Peace Много добре си изкарахме, и прохладно. Ето ги и моите снимки . Катерина разбира се заспа по пътя за вкъщи и в резултат е дремала около 10 минути. Явно вечерта ще е тежка...
Момичета, отваряйки темата, ми попадна пред погледа заглавие на отчетните от 2008 година Cry Cry Големи трагедии... Много съм щастлива, че при нас всички - и мало и голямо сме здрави и живи, а това че имаме противоречия от време на време е напълно нормално, та нали живеем заедно вече почти 3 години Hug Hug

# 139
Еийй ама много ме е яд значи, сутринта блокирах за момент ,но се чух с Ади и разбрах за какво става въпрос , та тръгнах аз да си взимам Алекс от свеки и да продължаваме към парка. Е като се качих и си стопих нервите значи , той я прави буквално на маймуна, гол, неиска да се облича тя го гони да го храни  ooooh! направо кошмар. Подхванах го аз ама той нали си знае ,че тя ще го защити и се започнаха едни лигавщини ,истерий и повече от половин час неможеме да се разбереме с нея и да го нахраниме и облечеме. Побеснях ви казвам  Twisted Evil във нас такива изпълнения няма ,как пък веднъж го оставих за едно цяло денонощие и той веднага надуши ,,мекото,, та така укъсняхме и то вече нямаше смисъл да идваме. Докато пристигнеме, да паркирам и да намериме езерото щеше да стане 12.30
Сега много съжалявам ,особено като видях и снимките ,но другата седмица ако трябва няма да си оставям детето при свеки ,но ще се домъкна  Hug

Иначе днес добре изкарахме ,отидохме на един плаж който е на 5 мин. от нас и се прибрахме преди малко. На Алекс много му хареса ,цял ден немога да го извадя от водата  Crazy пролича си вече ,че е риба.

# 140
  • София
Ейййййй, ама мнага сте готини  Hug и много хубаво сте си изкарали. И сте едни хубави и слабички мами Heart Eyes Децата са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЕйййй, много готини снимки.
Аз нямам как да се добера до такава среща скоро Rolling Eyes ама ще гледам снимки с кеф Hug
Дани много сладък Лъчко  Heart Eyes и колко е порасналл Shocked Браво бе.

Не мога да не кажа  Blush Али си ми е слабост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дейзи , нали знаеш, че ще си я взимам Hug

За нас какво да ви кажа. Аз съм супер доволна , че устисках до днес Peace Ей, това беше, от днес нататък мога да раждам Wink А и искам вече.
Днес се разбихме оскитане с мъжа ми и с Дени. Утре мисля с една приятелка да поскитам. Като за последно. Като отвързано куче съм.  Joy

Дени за сега добре приема факта, че ще има бебе. Сам си говори "Бебе пинка там, Дени дава биба, Дени гуша бебето-нама плаче, Това бебе буките, това бебе дехи"  Joy Joy Joy
Сам си говори и си ги реди.Много е сладък.
Каза, че щял да спи при мен в болницата , да ме пази. Joy
Ох, сега ми е готино, но сигурно след някоя друга седмица ще пусна някой  истеричен пост Mr. Green

# 141
Добро утро,

супер са снимките Hugсвалих си някои. Кети, мерси миличка, ама трябва да се разберете със Зоуи, че тя иска да я краде Laughingаз я давам, само ме е страх да не я върнете Crazy

Мики, не се ядосвай. Следващия уикенд пак може да се видим.

Кети, радвам се, че си доволна Hugайде раждай, вече, че Лъчко има нужда от бебешка компания. А на срещите веднага може да дойдете, ние ще тичаме подир Дени на смени, а ти ще си си с бебчо Wink

Алис като се събуди вчера много рева, защо така и не разбрах Confusedзамъкнах я на свеки с подути очи и червен нос. Слава богу там се разигра, та даже искаше да спи при тях. И туй то, уикенда свърши  Confused

# 142
Добро утро и от мен  Hug

ketito , радвам се ,че устиска  Peace сега вече чакаме с нетърпение добри новини  Hug

Ние днес май пак на плаж ще ходиме ,че в тези жеги не ми се мотае тук по улиците.

Хубав ден на всички  Hug

# 143
Здравейте, много сте хубави всички Simple Smile

Аз качих малко снимки на моята маймуна в общото албумче, за на който му се гледа:)

Кетито, радвам се, че вече влезна в 9м. Сега си походи по разходки и после леко раждане и прекрасно здраво бебче  Hug

Мики, това за плажа не трябваше да го казваш  Crossing Arms Някои сме на работа  Crossing Arms Имай милост, моля те!  Hug Heart Eyes  Mr. Green

# 144
simba21 , извинявам се  Rolling Eyes ще ми се върне  Joy от другата седмица и аз съм на работа  Rolling Eyes

# 145
  • София
Привет! Hug

Нели,браво,радвам се,че притесненията останаха зад гърба ти.Айде и раждането да мине по мед и масло и скоро да си гушиш бебка!Избрахте ли име?

Ама вие хубаво се уговаряте да си взимате Али,ама май си правите сметки без кръчмаря  Grinning,те младите вече са се харесали  WinkMr. Green http://tasinka.multiply.com/photos/album/15#1

Мики ,приятен плаж,къде ходите? А на работещите момичета,лека и приятна седмица!

Нещо не мога да вляза в нашето албумче за да видя Криси,що тъй newsm78...
А,аз съм си била вътре през цялото време Crazy,видях ги.Мнооого е сладка Криси и толкова пораснала...Ама деси,трябва да я доведеш на някоя срещичка да я видим на живо Wink

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 11:10 от tasia

# 146
Тася ,вчера бяхме тук в Обеля ,че нали много късно тръгнахме ,но дне сще ходиме тук http://bankyapalace.bg/index.php?option=com_content&task=vie … 7&lang=bgr_BG

# 147
  • София
Мммм,много гот изглежда,харесва ми!В Обеля съм ходила на плаж преди доста време,на Евин даже Crazy

# 148
Тася ,вчера бяхме тук в Обеля ,че нали много късно тръгнахме ,но дне сще ходиме тук http://bankyapalace.bg/index.php?option=com_content&task=vie … 7&lang=bgr_BG

Miki!

Сърце нямаш!!

Joy

весело изкарване.

# 149
  • София
Я,Калинка се появи изневиделица!Къде изчезна толкоз време,бе жена?Как сте с Кайо?

Общи условия

Активация на акаунт