подсъзнанието може всичко

• 241 794
  • 810
  •   1
Отговори
# 105
ЕАspirit, книгата за децата ще ти свърши работа......

Peace Hug

venny_b дръж ни в течение за терадката,май по едно и също време ще я започнем.Лесно става с нея,някак си от самосебе си излизат отговорите и всичко се прояснява малко по малко Peace

# 106
  bouquet Знае ли някой откъде мога да си сваля книги на Лузи Хей?

# 107
oblacheto hey съжалявам,но само това открих:

http://www.zashto-kak.hit.bg/jivot_po_patiaanot.htm

http://elan.truden.com/lyubimi/knigi/luiz_hei.htm

http://pims.mylivepage.com/wiki/index?wiki_last_updates=submit&rss=out

А ето и списъка с болестите и причините за тях:
http://healing.hit.bg/hei.pdf

# 108
EASpirit , много ти благодаря за труда!!!  bouquet
Още сега ще си ги сваля и ще започна да чета!
С мене става нещо много странно, и аз не зная какво, но дано да е за добро!
От вече два месеца не пия лекарства, бях на антидепресанти. От различни хора, някои от които са лекари, разбирам, че за депресията всъщност няма лекарство, лекарствата само подпомагат, а главното е в ръцете на самия човек. Но аз се притеснявам, че не пия нищо, непрекъснато се чудя с какво да се захвана - хомеопатия ли, билки ли... Отделно пия есенции на д-р Бах. Но така се стичат нещата при мене, все едно всичко иска да ми покаже да спра да се страхувам и да повярвам повече в себе си... Отидох на хомеопатичен преглед, оказа се, че лекарката е боаронски хомеопат и май няма да пия, каквото ми предписа...
Просто искам да намеря сили и да повярвам повече в себе си... Засега обаче ми е трудничко понякога...

# 109
облаче, и аз водя същата борба със себе си.Разбирам те, защото знам колко е трудно.наистина трудно.Така "се зарибих" и по тази книга и бъобще този тип литература.Просто знам, че няма кой да ми помогне ако не го направя аз.И мисля, че "С мене става нещо много странно" и мисля че е за добро Hug
  bouquet

# 110
Облаче вече си направила първата крачка като си осъзнала нещо много важно-а именно,че всичко е само и единствено в твоите ръце/глава.
Сигурна съм,че малко по малко ще успееш,защото най-главното-ЖЕЛАНИЕТО за промяна вече е налице.Просто понякога става по-бавно,но не е лесно да се промени мисловния модел с който сме живели толкова години,а като сложим и заобикалящата ни среда... Tired Борбата е трудничка,но определено си заслужава Hug

# 111
Облаче, в твоята ситуация сигурно ще ти допадне тази Техника за Емоционална Свобода. Тя е насочена предимно към изчистване на емоционални проблеми, въпреки че работи и за физически болежки. Аз работя с нея от скоро, имам прекрасни резултати и продължавам.

# 112
Благодаря ви на всички!!
Мая, чувала съм и друг път за тази техника... Не мога обаче да се престраша. сигурно ще опитам, не знам. Аз си имам психолог, ходя понякога при него.. Някак си съм си внушила, че той е човекът, който е за мен.. Той работи с хипнотерапия, но мене все още не ме е хипнотизирал...

# 113
Облаче,като имаш време разкажи малко повече моля те,стана ми интересно Hug

Много искам и аз да се подложа някой ден,регресивна хипноза ли беше Crazy за реинкарнацията,любопитно ми е,макар че ако трбяваше да знаем щяхме да помним...

# 114
Облаче,като имаш време разкажи малко повече моля те,стана ми интересно Hug

Много искам и аз да се подложа някой ден,регресивна хипноза ли беше Crazy за реинкарнацията,любопитно ми е,макар че ако трбяваше да знаем щяхме да помним...
Той не практикува такава точно хипноза. На мене все още не ми е правил, само на няколко пъти съвсем леко  Simple Smile. Той работи с позитивната психотерапия. Доколкото ми е обяснявал, обикновено е по-правилно пациентът да е с някакъв проблем, който иска да разреши чрез хипноза, а не просто от любопитство да иска да види какво е.   bouquet Точно за хипнозата нямам почти нищо за разказване. може би по-нататък, когато се престраша.

# 115
Такива специалисти има ли въобще в България?

# 116
 TiredНе знам, но лично ма мене това ми звучи рисковано и опасно.. Не че много разбирам де.

# 117
Такива специалисти има ли въобще в България?

Незнам..Преди време четох някъде за един такъв,щях да си записвам кой е и съм забравила,дори името не помня.

Ако има да са един-двама най-много.Но не съм чувала,затова и попитах.

# 118
Хипнозата е опасно нещо, аз лично не бих се подложила, макар и на мен да ми е любопитно каква съм била преди... Макар че, ако подозренията са ми верни не искам да виждам отново онова...

# 119
E Maktub във всичките ли си била толкова лоша,че не искаш да си спомняш Grinning
Съгласна съм,че е опасно,затова и хората които я правят не се срещат под път и над път.Не трябва да прави от любопитство..по-скоро ако има някакъв проблем/голяма трудност/страх тогава помага наистина.
Но и подсъзнанието може да помогне,нали затова работим и говорим тук Simple Smile

Като стана въпрос за прераждането сега се сетих,че по принцип душата си носи някои черти,страхове и т.н. и в настоящия живот.

Затова е хубаво да работим с нашето подсъзнание,да изчистим всичко което се е трупало много,много време.И затова май не е никак лесно-повечето хора искат да стане с магическа пръчка-решаваш и променяш мисловния модел.Де да беше така просто  Crazy

Но затова сме тук-да се учим Peace

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 16:58 от EASpirit

Общи условия

Активация на акаунт