подсъзнанието може всичко

• 242 898
  • 810
  •   1
Отговори
# 270
Иван,благодаря ти,че обърна внимание на това.Вярно е че по никакъв начин не може да се натрапва непоискана помощ,а и аз не искам да го правя.За примера какво да ти кажа...май още време трябва да мине,както казах-никой не се впечатлява и не ме отразява Mr. GreenПоне в тази насока де.

Вени силно те прегръщам Hug Направила си много голяма крачка.Благодаря,че сподели нещо толкова съкровено с нас Embarassed

Сребърен облак благодаря ти,златна си!!!Веднага си я поръчах,просто много имам нужда от точно тази книга в момента bowuu

Атланта не съм те забравила,извинявай,че се бавя,просто ми трябва малко спокойствие.Утре най-късно ще ти пиша Hug

Облаче с теб сме и чакаме да разцъфнеш отново.Кураж,няма да се даваш Hug

# 271
# 272
  • У дома
Облаче, Луиз Хей пише в една книга, че има зависимости и пристрастяване към всичко - като започнеш от болести до ной-различни състояния. Не е лесно да се отърси от такива неща човек. От опит го казвам. Аз пуша 3-4 цигари на ден, уж днес щях да ги спирам, а малкия като ме ядоса... и до там. Отиде на кино позитивното мислене. Беше нещо незначително, но аз се хванах за принципа и ...

Вени, много съжалявам за случилото се, па макар и да е било отдавна. Снощи прегледах доста книги в книжарницата и имаше много неща за PTSD (post traumatic stress disorder. Наистина от теб зависи да се отърсиш от негативните емоции, за да не те трови лошия спомен занапред.  Hug

EASpirit , благодаря ти предварително  Simple Smile

# 273
Здравейте, момичета!   bouquet
Вени, кураж и пиши как се развиват нещата при теб! Hug
Atalanta, благодаря, разбрах, че това явно е обичайно състояние - свикването с болестта. Ще помоля моят психотерапевт да ми помогне, и съм решила да опитам и с ТЕС.
Макар че хомеопатите, при които отидох , да предпочитат да разчитам главно на хомеопатията, за да се види чистото действие на лекарството, поне в първите седмици от лечението. Аз доста се колебах как да постъпя. Накрая реших, че всъщност за мен не е толкова важно кое точно ще ми помогне, а е важно да има добър резултат. Очаквам хубави неща от хомеопатията ,те вече се случват по мъничко! Нищо, че няма да може да се анализира точно как ми е помогнала тя, ако опитам и с други методи.
На прегледа ми казаха, че не е правилно да имам толкова дълги утвърждения като моите. Трябва да бъде едно изречение, максимум две.
Днес в офиса шефа ни има рожден ден и ни почерпи с голямо парче торта, а на обяд са поръчани и пици. Мисля да си кажа утвърждението за такъв вид храни, а то е, че те са ми за отслабване и красота! Peace Избягвам да ги ям обикновено, но когато се случи, си казвам това. Защото ако си кажа, че са вредни, те наистина ще бъдат такива за мен - по-нагоре го бяхте коментирали това, когато аз не можех да се включа.

# 274
Прехвърлих темата по диагонала, много чудо сте написали, много нещо. Всъщност се радвам че сте го направили. Прочетох книгата преди години,не знам колко, може би 4-5, веднага щом излезе на българския пазар. Не знам какво се случи, но нещо в мен се пречупи, промени ме. Винаги съм била оптимист, вярвам, че дори да не се променят нещата някак си ми е по-хубаво да ги виждам в розово, отколкото да си натрапвам колко е грозно всичко.
Ако трябва да си призная честно не съм видяла някакъв велик резултат до сега, не сме станали милионери въпреки упоритите ми визуализация, що се отнася до финансовата сфера Simple Smile но е факт, че не сме боледували от нещо сериозно, имам щастлив брак с прекрасен мъж, и гладни не сме останали, тоест всичко май ми е наред Simple Smile Единствената съпротива,която срещам е с финансовия въпрос. Странно, но винаги когато сме зле с парите и аз най-неразумно изхарча и последния си лев за играчка на детето или някоя дрешка за мен, в рамките на същия ден се случва нещо и получавам от най-неочакваното място същата, че и по-голяма сума пари Simple Smile обаче някак си не се получава,когато се мъча да го визуализирам за мъжа ми- да му увеличат заплатата примерно, все пак аз съм си у дома и майчинските ми няма шанс да ги увеличат до разумна сума Simple Smile Мисля си дали причината за това не е, че човекът за когото визуализираш също трябва да е убеден в това-аз съм женена за непоправим скептичен ПЕСИМИСТ  Cry

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 16:35 от IvelinaAtanasova

# 275
ииииих, че хубава тема!    bouquet
и колко много стари познайници  Mr. Green

идеално ми се вписа в поговорката "когато ученикът е готов, идва учителят"!

отивам да чета, пък после (като си подредя акъла) ще пиша!

Heart Eyes

# 276
  • У дома
esme_bolger, радвам се да те видя тук  Simple Smile

Аз поръчах Разговори с Бога за тийнс. Сигурно и аз ще чета с малкия. При него имаше един период на отрицание, когато за всичко повтаряше - Не мога да го направя, не става. Доста усилия ни костваше да го убедим, че не става по този начин и то пак благодарение на татко му - с много търпеливост и внимание. Както казват - хубавите неща бавно стават.
На мен, обаче, сякаш ми трябва от време на мреме да видя, че има някакъв резултат, че нещата все пак се движат в правилната насока. Малко външна мотивация...

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 17:14 от Atalanta

# 277
Ивелина, сподели точно какво визуализираш по отношение на финансите.
Дотук от прочетеното разбирам, че визуализираш увеличение на заплатата на мъжа ти. Което само по себе си е неправилно. Трябва да визуализираш нещо за себе си или поне в което ти участваш. Не става да визуализираш и да мислиш положително за някой друг/вместо някой друг.

# 278
Подсетихте ме.

По принцип знам,че кога утвърждаваме или визуализираме не трябва да го казваме в бъдеще време,защото щяло да остане там и така и да не дойде.
Например не "Аз ще оздравея/отслабна/съм щастлива" ами "Аз съм здрава/слаба/щастлива".

Та Atlanta ме подсети-сега съм в период не много лек за семейството ми/мъжа ми,родителите,сестра ми/ и всички са под някакво напрежение.Аз като един виден Стрелец,типичен представител на зодията си с вродения си Юпитеров оптимизъм непрекъснато си повтарям "Всичко ще се оправи,всичко ще е наред".Май трябва да е обаче "Всичко е наред" само,нали Confused

И мен ме интересува за парите Blush Сега се местим в ново жилище,ремонти,разширение на бизнеса изобщо всички са напрегнати защото сме пред финансов колапс.Не искам много обещавам Whistling,само колкото е нужно.Ако визуализирам само себе си дали ще помогне?Или както каза Иван да визуализирам,че участвам,ама как newsm78  Май вече много ми се спи Tired

Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 279
Ивелина, сподели точно какво визуализираш по отношение на финансите.
Дотук от прочетеното разбирам, че визуализираш увеличение на заплатата на мъжа ти. Което само по себе си е неправилно. Трябва да визуализираш нещо за себе си или поне в което ти участваш. Не става да визуализираш и да мислиш положително за някой друг/вместо някой друг.
Не, по-скоро визуализрам да има работа, нови проекти в неговия случай, той е проектант на ел.инсталации, проблемът е че наистина има работа, но и проблеми със сътрудника си има и не си получава парите  #2gunfire

Другият ми проблем е малкият, колкото и да вярвам, че ще успея да го науча да пишка в гърне и да си казва той препикава къщата като кученце Simple Smile

Всъщност сега разбирам къде е грешката и защо визуализациите ми за другите не действат, трябва просто да успея да ги обвържа със себе си  Heart Eyes

# 280
хехе, например "Килимите са чисти и миришат добре, а аз изхвърлям щастлива 5 пъти на ден пълно гърне" или "с удоволствие нося новите си дрехи, които ми стоят прекрасно и са купени с огромния излишък в семейния бюджет" Joy Joy Joy

# 281
хехе, например "Килимите са чисти и миришат добре, а аз изхвърлям щастлива 5 пъти на ден пълно гърне" или "с удоволствие нося новите си дрехи, които ми стоят прекрасно и са купени с огромния излишък в семейния бюджет" Joy Joy Joy
Peace
Аз относно парите винаги добавям - и да ги похарчваме за хубави неща. Flutter Защото не искам да имаме повече, но да ги даваме за сиропи или за счупени неща по колата.

# 282

Joy Joy Joy

# 283
Само да уточня - гореописаното са Утвърждения, а не Визуализации.

Ивелина допускаш още една грешка, представяш си как се решава проблема, а това също не е правилно тъй като ограничаваш избора до един вариант.
Остави/довери се на подсъзнанието/живота да намери начинът ти само се концентрирай/визуализирай резултата (в който ти задължително присъстваш и си щастлива).

Има ли значение дали мъжът ти е изработил парите или е ударил 6-ца от тотото, подарили са му ги или е получил неочаквано наследство. Има ли значение изобщо дали мъжът ти носи парите в къщи. Важното е да има пари, а от къде са дошли е второстепенно. Варианти много. Не ограничавай живота, той ще намери начин!

# 284
аз също утвърждавам в сегашно време и особено ми действа, когато съм напрегната, изнервена, уплашена.Няколко пъти "Аз съм спокойна" има вълшебно действие GrinningЗа парите освен "стената на желанията", която всеки път ме подсеща да утвърждавам си повтарям " винаги имам достатъчно пари за всичко".Незнам дали не е объркано и дълго, но си го повтарям. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт