Времето бързо лети - ЯНУАРЧЕТО прави бели! :)

• 11 864
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Зимна приказка за смесените пюренца същото ли важи???  newsm78 Щото няма само картоф на Хип, а сместа моркови и картоф съдържат само 10% картофче, след като съм въвела морков вчера и днес дали не може следващите три-четири дни смесеното с картоф???  newsm78

# 46
  • София
Здравейте момичета  Hug
Аз отдавна не съм влизала, а вие напредвате с темите.
Андреа напоследък е ужасно-ужасно кисела, нервна и неспокойна. Постоянно мрънка и плаче, при вас има ли подобно нещо  newsm78 вече не знам какво да я правя.
ЧЕСТИТ ШЕСТИ МЕСЕЦ НА ВАСКО

# 47
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИККИ - МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ ! ! !

# 48
Здравейте!

Микки, честит рожден ден!    bouquet
Желая ти много здраве, детски усмивки и радост! Hug

Честита половин годинка на Васко! Hug
И поздравления за Импи за изключителното кърмене! Heart Eyes

Честито и на днешните 5 месечковци! Hug

Анджи, ако знаеш от кога търся такава джаджа, обаче...тц.
А Пресил тъпче яко предната седалка, за това временно, докато намерим, слагам докато пътуваме тия електриковите жилетки, дето задължиха всички да имат в колите си.
Доста е грозновато, но поне цапа нея.

Еви, милото детенце!Напълно те разбирам, и аз тази сутрин оставих децата на свеката и докато се върна Дарена не е могла да заспи, само като я погалих и се унесе веднагически Grinning

жужу, шестицата ти е много сладка!Признай, че колкото и да ти е трудно, това ти е смисъла в живота Hug

Аз нещо окуцях вчера, ей така изведнъж, не мога да стъпя с дясното ходило.Ходих на ортопед, оказха се възпалени сухожилия заради паднал свод Tired
И ходих да си купя ортопедични обувки за вкъщи и стелки за навън, не стига че само бабешки модели имат, а цените им са... ooooh!

габи, лалка, дано дечицата се успокоят скоро! Hug

# 49
Зимна приказка за смесените пюренца същото ли важи???  newsm78 Щото няма само картоф на Хип, а сместа моркови и картоф съдържат само 10% картофче, след като съм въвела морков вчера и днес дали не може следващите три-четири дни смесеното с картоф???  newsm78

stelt77, ами, аз след като давам 5 дена моркови, ще дам половин бурканче моркови с картоф, а не само 2-3 лъжички, понеже в него наистина има само 10% картоф. Ако искаш, изпрати ми и-мейл на лични и ще ти пратя схемата на Анджи, преработена от мен за започване с пюрета преди каши  Peace

# 50
  • София
juju1, разбивам го хипп-а както е описано на кутията (е може би не съвсем) Притоплям на око малко вода, ама да е по-топличка, наливам половината шише и яко шейк, после доливам със студена и пак бъркане. Ако съм го сътворила по-горещичко, леко го охлаждам.
Пробвала съм става и със стайна температура вода, но трябва първо да се разбие хубаво в по-малко вода и после да се долее останалата. И все пак като налея водата хвърлям едно око и ако изплува някоя бучка я размазвам с чаена лъжичка  Mr. Green

gab_i, не че съм много компетента, но мисля че 3 дни са достатъчни за нов зеленчук. А наистина ли са 15 вида? Мисля, че няма за къде да се бърза с някои по-нестандарни зеленчуци. Все някога ще ги опита Simple Smile
Подкрепям  Peace Пък и с някои по-алергенни зеленчуци като домат, коприва не бива да се бърза. Бобовите пък (вкл. и грах според мен) дават силни колики. В началото по-бавничко, пък после може и по-със замах. То се вижда детето като няма проблеми. Картофи, моркови, тиквичка, чушка, лук за начало и после по-бързо.
Проблема е с деца като моето, което се изприщва от всяко второ нещо (слава Богу поне не и от мляко). И пак не се страхувам, че ще изостане в яденето - що е време пред него все ще яде

Зимна приказка е много права Жужу. Ева е на 1/10 от това което описвате за вашите деца. Много е капризна и изискваща внимание, но ВИНАГИ знае ТОЧНО какво иска. Това ме кара да съм спокойна, че може да се оправя и сама.

# 51
  • до една звездичка
Силвип - наистина е било за снимка Laughing Laughing

juju, в какво си сложила Сиянка? Така ли стои през деня в къщи?

# 52
  • до една звездичка
Естествено пак ме наплаши, че кръвните изследвания в 6-тия месец няма да бъдат добри и аз сега вместо да мисля кое е най-добро за детето си мисля за тези изследвания като изпит ..

Защо пък няма да са добри?  newsm78 Нали ти ядеш плодове, зеленчуци, т.е., приемаш витамини. Значи ги осигуряваш и на Миша чрез кърмата  Peace

Сори, че пускам пост след пост  Embarassed Без да искам стана Flutter

# 53
Микки, честит рожден ден! Да сте слънчеви и здрави, а ти - най - обичаната жена!   bouquet

juju1, и Бояна през повечето нощи е такава - мрънка и мърмори, плаче. Отдавам го на озъбването  Laughing . Hug

angie, Фил, в рекламна брошура на Кауфланд видях въпросното нещо с гръмко наименование "Органайзер - чанта за седалка на автомобил", за скромната сума от 13.99 лв.

# 54
lady ivy, мерси, ще потърся Hug

анджи, а урина успя ли да вземеш?
Като знам с тия колектори какво приключение е Rolling Eyes

# 55
Честит рожден ден, Микки  Hug

Честита половин годинка на Васко  newsm32

Честита месечинка на всички бебоци  newsm32

Приказка, Анджи - много ми харесват вашите схеми за захранване  Peace
Фил - оправяй се бързо, звучи много неприятно и болезнено  Sad

От 2 дни черпя Стефчо с пилешко, но определено повече му харесва смесено с пюре от морков или тиква, отколкото натюр.
По натам пуешко и заешко. Жълтък за сега съм решила от 8 месец.
И в петък ще ходим на тези прословути изследвания за кръв и урина. Само не знам как ще се преборя и аз с колектора  newsm78

# 56
А какво мислите за плана за захранване, сложен на първа страничка (http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1043/77/)??? Аз сега го загледах и ми хареса, но с добавяне на повече зеленчуци и плодове от посочените....  Peace

# 57
Момичета, Тео е починал, момченцето със сърдечната операция.
Мир на праха му!!!  Cry

# 58
Момичета, Тео е починал, момченцето със сърдечната операция.
Мир на праха му!!!  Cry

Думите са малко Cry
исках нещо да питам, ама сега... Cry

# 59
  • София
Дано почива в мир душичката малка  Praynig  Praynig  Praynig
И дано имат много сила и подкрепа родителите  Sad

Аз все пак ще питам, че иначе ще ревна:
Защо не се дава лук,според тази схема? Явно нещо съм пропуснала. Имам предвид стар готвен лук  newsm78 Иначе схемата ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт