ОКТОМВРИ вече наближава, а бебчо ритничета раздава ли, раздава.

• 12 149
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Списъка наистина е добър. Моя също е толкова дълъг и почти на 100 %
се припокрива с този.
Предлагам Ви да намерим някакъв удачен начин и последователно да обсъждаме нещата.

# 166
  • София
Милички, благодаря ви за загрижеността! Май ми е по - добре ( да не казвам голяма дума ), но лежа цял ден! Пия си магнезия, но контракциите няма да се изпарят така изведнъж, затова трябва постоянно да се внимава!
Манана, аз в началото си мислех, че не е толкова страшно, но сега ми я пределно ясно, че може да ми се случи във всеки един момент!
Лили, много голям този списък  newsm78 и много изчерпателен, аз нещо не съм взела за бебка още,май трябва да се позамисля вече!

# 167
  • София
хи хи,Пуки страшен шпионин си  Laughing
Видяхме се с Енигма,на мен ми беше много приятно,ходихме и до хиполенд в скай сити,ама установихме че бебешорските неща са основно за момиченца,поне по-сладурските,де  Laughing
Сега отивам да полегна малко,че се уморих  Embarassed А Енигма хич не я знам,чак до младост тръгна пеша,дано се е прибрала успешно  Hug

# 168
   Момичета относно списъка аз също смятам че много от нещата са излишни и няма да  си ги взимам поне сега на първо време.После като се роди малкото човече може и да допълваме списъка,но първоначално мисля да взема само най-необходимото за първите дни на бебчо в къщи.Моя син до навършването на 1 годинка съм го къпала само с бебешки сапун,никакви шампоани и тем подобни неща с които се храни цялата тази индустрия защото според нашта акушерка това е излишно.Аз го гледах с камизолки с връзчици отстрани и ританки,а като порасна малко му взех и бодита със закопчалка при вратлето и пак ританки,много удобно ми беше така.Имала съм само 2 стъклени шишета-малко за водичка и голямо за мляко евентуално,много лесни за стерилизация бяха.Това е за сега от мен,ако се сетя още нещо пак ще пиша.

# 169
Ето ме - жива съм  Grinning
Пуки как ни издебна а  Laughing
Връщам се да си дочета....

# 170
  • София
Здравейте, много пишете!

Пуки, наистина много хубави покупки.

По списъка имам коментари, но основно се сещам за козметиката, че за къпането е достатъчен един душ гел, който става и за коса и за тяло /на повечето марки има такива/ и едно олио или лосион за мазане. Другите неща ми се струват излишни. Пудра никога не сме ползвали. И кремчето за подсичане е много важно.

За шишета 2-3 са достатъчни в началото.

Да ви се похваля-вече си имам помпа за кърма на Авент. Една приятелка от щатите ми я донесе и подари. там струва 26 долара или 35 лв. Тук същата в магазина е 80 лв. Ако някой пазарува от Амазон.ком там ги има на супер цени. Това ми е първата покупка за бебето.

Аз снощи направих страхотна глупост. Бяхме с дъщеря ми на разходак и видях нарисувана на земята една дама. и реших да й покажа как се скача. тя пък не ме остави на мира да й показвам и после вечерта корема много ме боля. С кой акъл го направих...не знам.

# 171
Сложих линкче на първа страница със "Списъка за всичко необходимо...".

mylili, когато можеш и ако ти се занимава, актуализирай го, според предложенията на мамите.

trixy, почивайте си с бебка! Стига си се скитосвала насам-натам, ама ха!  Naughty  

Severinka, исках да те питам количката, която си гледала Даяна на Кенгуру, има ли пълно легнало положение и колко позиции има на гръбчето? И Има ли си столче за кола, сенник или дъждобран или там както се водят тези екстри?

За друсането по улиците, мама на едно момиченце само търси по разнебитени улици, за да може щерката й да заспи))) Действа безотказано)))

# 172
Мерси за честитките момичета!
На Трикси и на всички други с контракции стискам палци всичко да е наред.Много ми дожаля за вас.Кураж и положителни мисли!
Мен също много ме е страх от раждането и изобщо не търпя на болка. newsm45 А също много се притеснявам за времето,което остава до раждането.Постоянно нещо ме наболява,а и с тия бъбреци... newsm17
Лелееее,какъв списък newsm09.Много срашно бе!
За пловдивчанки,чух че в Штъркела било най-изгодно да се пазари.

# 173
Инче, ето я тук тази количка, описано е какво влиза в цената http://www.zabebeto.com/shop/product_info.php?cPath=48&products_id=1793 Има си напълно леганло положение.

Други, които харесахме по каталог са тези http://www.zabebeto.com/shop/product_info.php?cPath=48&products_id=1489
http://www.zabebeto.com/shop/product_info.php?cPath=48&products_id=1487 Но пък не можахме да ги видим на живо и да преценим колко да тежки

# 174
Хайде и аз да ви покажа на баткото количката, от която съм много доволна http://mallofbg.com/bg/productview.php?id=54&groupid=28&parent=22. Единствения проблем ми е, че така или иначе за около година и половина и двамата ще се нуждаят от количка  ooooh!

# 175
manana точно такава количка харесахме в магазин Штъркел - друг цвят беше и със столче за кола  Grinning

# 176
Нашата по принцип  в изчистени червен и син цвят, тъй като си правх сметка, че би могло да имам и момиченце и дасе връзва, но сега вече цвета е все тая какъв е - щом за баткото стана ще стане и за малкия  Grinning

# 177
Severinka, аз искам точно като Даяната на Кенгурото и Пукито на Чиполино. Коша да е един да не се сменя за зимен и летен, да има пълно легнало положение+дъждобранче, сенниче и кошче за кола.

manana, моля те доопиши количката, има ли пълно легнало, без да се сменят кошове и ако имаш някакъв сайт с другите разцветки и екстри да я видя.

# 178
  • Варна
Хехех, на Манана количката много ме кефи. Много харесвам такива шаренки, обаче във варна не съм виждала. Изобщо тука много се изнервих докато си харесам нещо.

# 179
Здравейте мили мамчета и от мене
  Обръщам се с огромна молба към вас ако може да ми помогнете.Свадбата ми е в неделя а още не мога да измисля какво да надпишем на картичката ни към кумовете.Ще съм ви много благодарна ако някой ми помогне с идеи, ровя се из нета но нещо не откривам такива пожелания. Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт