Ха,поздрави и от мен!
Добре сте подхванали либетата в предишната тема първо хвалбите,после критиките. Само се чудя що се връзват някои от вас След толкоз години трудно ме изкарват от релси. Те ,че мърморят - мърморят и кво от тва? Да си мрънкат нали са дядовци
Ей така да ви виждам ,бабчета!
http://seir.bg/wp-content/gallery/baba-benzin/benzin.jpg
Шпунц, не се притеснявай за малкото Вели,но все пак направи необходимото.При кой ви пратиха в педиатрията защото аз там хич не ги харесвам.И нали си даскалица Пена /пък и аз същата / слушай - почвайте да измисляте игрички с различни звукосъчетания-бръмчете като камиони,коли ,пчели и всякакви звуци измисляйте.Разбира се всичко като игра без да му досаждате на детенцето.След това срички-ко-ко,мяу и т.н.Аз постоянно се правя на клоун от цирка и непрекъснато им бърборя.Ей,сега и Бубо.Като подхванала сватята щерката,че ...първо - /като беше по-малък/ не си държал главата,след това - не седял,после не се обръщал и в момента - не ходел и не говорел,а пък Мишон / на зълвата второто/ направо гении Като се захвана моя милост с игри - то упражнения,то бълбукане и мукане. Сега Бубо ходи даже тича ,ама го е страх сам държа го за блузката с два пръста и щом го пусна -стоп,спира. Излизам отпуск и след седмица ще тича Даже в момента се опитва и да пее ,бръмчи и си говори нещо по неговото си бебешко бълбукане,ама това развива артикулацията.Пък и явно не е така както го изкарват и го снимаха в рекламата,за ужас на другата баба и леля Ей,нали съм даскалица изчетох ти лекция,ама няма да се сърдиш,че като проговори ще се молиш да спира от време на време,че при мен беше така с щерката-втората.Луднах и исках на същата въз0раст да я водя на логопед.Ама то нали е скорпион си прави каквото знае-при мен мълчи,а с другите говори,но аз не съм чула и ужас...че като се отприщи ,писна ми да отговарям на въпроси,а сега като заспорим направо излизам от стаята,че надговаряне няма.