Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са заглавията, които майките използват за теми във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са заглавията, които майките използват за теми във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват преживяванията по време на бременността, подготовка за раждането, здравословно хранене, избор на лекар и грижи за бебето. Освен това те споделят лични преживявания и предлагат съвети един на друг. Във форума се обсъждат теми като срещи между членовете, бременност, грижи за бебета, използване на козметични продукти, съвети за борба със стрии и забавни ситуации от ежедневието.
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Как да се отървем от съседската котка, която използва терасата?
-
Какви продукти за грижа за кожата използват членовете по време на бременност?

стават по чувствителни ... и нали се сещаш нататък
да си ни здрава мила, много щастие ти желая и най прекрасно бебенце през септември
така че аз бих се хванала

Взех си една пица, ама малка, че после напирах да си вземем и за вкъщи. Добре, че ме озаптиха, че може и от нета да си поръчаме. 
Мнооого хубава среща. Шейли е впечатляваща 
.Сега да обясня за какво става въпрос-от няколко месеца сме в новия ни апартамент.Оказа се ,че съседите имат котка ,която е свикнала да се разхожда в нашта тераса..Нищо лошо,като изключиш това ,че няколко пъти ми изкарва акъла като я видя вечер в тъмното на прозореца или на терасата ..Обаче това животинче реши да превърне едно от сандъчетата ми с мушкато в своя тоалетна-абе гледам аз тия цветя нещо започнаха да умират..после видях следи от ровене в пръстта,а вече ми прекипя като намерих вече и акита в цветята!!!!!!!!!!Та молбата ми за съвет е -как да го разкарам това животно от тук без да се налага да си преграждаме терасата,за да не може да идва??Някакви миризми,тайни трикове има ли??Малко дълго стана ,за което се извинявам,ама много се изнервих!!!