Машина за хляб - 11 част

• 96 763
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря за инфото. Програмите 6 и 7 (Ultra Fast-І, ІІ) са по 58 минути всяка.
ако ти се експериментира- пробвай, на мен ми е  чудно дали ще стане хлябът за толкова кратко време.

# 346
Аз да се отчета, не че има кой знае с какво, но...снощи месих за първи път в машината тесто за пица - напълно импровизирано, семпло, само с малко прясно мляко. Получи се чудесно!, само се наложи да му добавя малко брашно и да го "понатупам"  Crazy след втасването, беше твърде течно първоначално. Резултатът беше плътно и сочно тесто с чудесен вкус Heart Eyes

Mit*bul, в книжката има една простичка рецепта за бял хляб - пробвай с нея като начало Hug

# 347
  • София
  mit*bul съжалявам, но не мога да ти помогна. Аз само я получих и изобщо не съм я ползвала още машинката, защото си имам една Мулинек и нея ползвам. Тази я купих ей така за подаръки  и за идеята.
  Може би тези дни ще се опитам да я разуча, но не съм сигурна дали ще ми остане време.

# 348
  • София
Пробвайте да направите хляб като една част от водата заместите с кисело мляко. Снощи го правих и стана страхотен.

# 349
дядо хаджия, аз съм правила изцяло с кисело мляко (свекито беше донесла козе от село) и с обикновенно също, и с бира, винаги е ставал страхотен хляба.

# 350
Здравейте,мами
искам да си купя машина за хляб и съм си харесала MOULINEX OW 5003.Проверих в сайта на техномаркет но нямаше точно този модел.Откъде мога да си я купя и колко струва?Благодаря предварително!

# 351
в сайта на бон апети-струва 276лв.
http://store.bonapeti.tv/index.php?main_page=index&cPath=1_16_23
има я и в Денси:
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … 20%D3%D0%C5%C4%C8

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 17:25 от Kiki_andr

# 352
дядо хаджия, аз съм правила изцяло с кисело мляко (свекито беше донесла козе от село) и с обикновенно също, и с бира, винаги е ставал страхотен хляба.

Страхотни идеи - и с кисело мляко, и с бира ще пробвам да забъркам хлебче, дано се зарадва мъж ми Heart Eyes

# 353
До сега само четях, но нещо се "запалих" по тези хлебопекарни. Лошото е, че на мъж ми много му се отразява на килограмите всичко тестено   chef

# 354

Страхотни идеи - и с кисело мляко, и с бира ще пробвам да забъркам хлебче, дано се зарадва мъж ми Heart Eyes
Аз до момента съм правила само с кисело мляко и мая на кубче. МАята я разтварям в малко топла вода и я сипвам в дупчица в брашното. Хлябът става превъзходен.

# 355
  • Пловдив
С ларедутската машина правих два пъти хляб.Първият път е изгаснал тока по някое време и нормално нищо не стана.Но и втория път не стана ,стои сплескан и сбит с много твърда кора  Sad
спазвам рецептата ,но ако имате вече опит с тази машина ,моля дайте съвет...

# 356
Здравейте  Simple Smile
Някой може ли да ми каже в рецептата на Lebeduna за този хляб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262831.msg7740744#msg7740744 бялото брашно мога ли да го заменя с пълнозърнесто или грахам? На коя програма и какъв грамаж да го изпека?

# 357
ще стане, но не очаквай да бухне много, ще бъде като тухличка.
печеш на програма за пълнозърнест хляб.

# 358
  Hug Да се запиша и да попитам има ли някой с машина Afik , че моята е точна такава?Пробвах пълнозърнест и стана чудесен, този от бялото брашно не ми хареса, но вината е  в самото брашно. Слагам на програмаза препечена коричка, но нещо не се получава съвсем

# 359
Аз сега пека хлебче с ръжено брашно.
Не се наду, не бухна - защо така  Sick Къде сбърках newsm78
Утре и снимка ще покажа да видите за какво става дума.

Общи условия

Активация на акаунт