Отговори
# 225
Страстта на моето момиченце е английският... Вече е на ниво advanced... Ще се радва много, ак0 има възможност да си пише със някого... Simple Smile... Интересите и са: Писане на стихове, дизайн и компютри... Simple Smile...

# 226
Привет и от мен.Имам син на 12год.Обича историята много,харесва и компютрите.Учи англйиски,вече пета година и завърши ниво-SKY 2 в школата на Британика.Ще се радва да си пише с момичета или момчета на неговата възраст.

# 227
IDEQTA E MNOGO DOBRA.

# 228
Йей и аз искам да си пиша с някого. Малко съм пораснала, ама няма да ми се сърдите. Та има ли някой желаещ да си пише с 15 годишна какичка. ((: Ако желае може и на чужди езици да го правим - предлагат се английски и френски, на добро ниво. Предпочитам да се пращат писма на хартия, по забавнто е. Някой ако има желание да пише ЛС да му пратя адреса си.
Честно да си кажа наистина бих се зарадвала, ако има някое французойче с което да си пишем, това ми е мечтата.

# 229
Привет и от мен,имам две дъщери  сега ще са във четвърти клас,но не са близначики Mr. Greenи двете изявиха желание да си пишат  с някого на български,без значение да ли ще е на хартия въпреки,че и за тях ще е по-вълнуващо да е Simple Smile

# 230
Дъщеря ми е на 13 и има желание,предложих й и се съгласи.
Влюбена е в Америка,знае английски,интересува се от мода,музика,филми,футбол,компютри.

Иска да е на хартия,за да е по-вълнуващо,ще чакам адрес на ЛС,ако има желание. : )

# 231
дъщеря ми е на 10г. и иска да си пише с де4ица,но на компа за да се упражнява.
ако има желаещи,моля пишете на ли4ни,4е рядко мога да следя и ще видим как можем да ги свържем.
знае БГ и испански(перфектно)

# 232
Сестра ми е на 10 и изявява желание да си пише с някого може по нормалната и по електронната поща.Харесва Хана Монтана,Училищен мюзикъл,Рок лагер ,русалките както всички момичета на тази възраст.Ако има заинтересувани пишете на личен.

# 233
Моята дъщеря е на 8 години. Харесва повечето неща, които харесват момичетата на нейната възраст - Уинкс, H2O. Когато и разказах за идеята тя много се запали и би и било интересно да си пише с деца, жиеещи в чужбина. Ако има желаещи да ми пишат на ЛС.

# 234
и аз искам да пласирам моито звер4е 6тото много оби4а да си преписва с дрогар4ета

# 235
идеята е много добра, чак си отворих моите писма от детството  Simple Smile

# 236
Чудесна идея....Хартията си е класика,но с това пренасищане от информация,трудно може да се задържи вниманието на едно дете с подобно нещо Sad

# 237
Ако искате пишете на лични

# 238
  • На село (близо до Лондон)
Има ли желаещи да си пишат на български и/или английски (може писма или по е-майл) е моето момче Филип, който е на 6 години (почти). Филип обича футбол, баскетбол, компютри, телевизия, писане и математика. Отскоро научи бълг букви и може да чете/ учи се да пише.
Пишете ми на лични.

Благодаря Heart Eyes

# 239
Страхотна идея!

Общи условия

Активация на акаунт