Отговори
# 345
Ние също търсим приятелче, с което да се пишем. Дъщеря ми тази година завърши първи клас и скоро ще  стане на 8 години. За езиците - българския а другата година се надявам вече и на руски да пише. Този език ще изучава в училище. Обича, като всички други деца, да играе да рисува, да гледа детски филми.

# 346
  • България
аз пак се оплаквам от бг пощи
поредното ни писмо не пристигна
сега ще пращаме изненада за празника на детето и силно се надявам да няма проблем тоя път

# 347
Ние също търсим приятелче, с което да се пишем. Дъщеря ми тази година завърши първи клас и скоро ще  стане на 8 години. За езиците - българския а другата година се надявам вече и на руски да пише. Този език ще изучава в училище. Обича, като всички други деца, да играе да рисува, да гледа детски филми.

Здрасти! Виждам, че си някъде, където е солено и духа, така че допускам, че си нейде край морето Simple Smile Моята дъщеря завърши 3-и клас, но няма нищо против да си пише и с малко по-малко момиченце. Ако и твоята е навита на "кака", да разменим координати?

# 348
Здравейте,

Преди доста години си писахме писма с русначета, които познавахме само от писмата, които получавахме и доста съм разказвала на моите деца за това нещо. Но тогава връзката се осъществяваше от училищата и писмата ни ги даваше лично директорът на училището. Беше много вълнуващо.

Моите две момичета имат желание да опитат такава кореспонденция. На български език - с деца от чужбина или деца в други градове. Ние живеем в София. Едната ми дъщеря е на 14, другата на 11.

Интересите им са предимно момичешки - мода, принцеси, танци. Вълнуват се от космос, история, пътешествия. Четат книги на такава тематика и не само. Колекционират всевъзможни нещица. Рисуват и двете, а голямата прави опити да пише разкази, кратки сценарии и пр.

Ако някой родител има дете с подобно желание, нека да ми пише на съобщение.

# 349
Спомних си с какво нетърпение чаках писмата от русначетата с които си разменяхме картинки от бонбони Simple Smile

# 350
Здравейте,
подминавах темата защото си мислех ,че още не  ни е дошло времето за такова нещо. До днес ,когато разказах на малкия ми син как съм си писала с деца от Русия, а баща му с момиче от Полша.
Той за моя огромна изненада, както се казва / шах с пешката/, се съгласи.
И така: на  почти осем е, ще ги навърши през януари. Втори клас е. Кара велосипед, мотор, ролери, уейвборд/ дано се пише така/, каяк, обича да се катери . За сега нищо не колекционера. Обича да гледа тв. и да виси на компа.
Няма претенции дали ще е момче или момиче. Предпочита да е  от чужбина.Тръпката ще е по голяма предполагам, но ще се съгласи и на кореспонденция и с приятелче от Бг.
Ще чакме адрес на лични.

# 351
Здравейте,
И аз разказвах на сина ми за очарованието на писмата от русначета, дори му показах няколко запазени - той беше наистина въодушевен.
Затова искаме - да си пишем с връстник на неговата възраст - той скоро ще стане на 10 години. Обича да чете много, пада си по детективски романи, обича енциклопедии, история...Обожава да прави разни играчки от подръчни материали, да си изрязва фигури и т.н.
Много ще се радваме, ако някой се заинтересува, особено от чужбина Simple Smile

# 352
Здравейте,
и аз разказах на моята дъщеря за руското ми другарче.  Тя много се запали и от доста време си търси дете, с което да си пише. Не можем да открием такова, което да иска да си разменят хартиени писма.
 Тя е на 12 години. Много обича да чете, да рисува, да пише стихотворения и разказчета. Обича да слуша музика и да танцува. Отскоро е запалена по фотографията.
 Ще се радваме, ако някое дете, без значение от България или чужбина, прояви интерес.

# 353
  • Пловдив
Здравейте, моята дъщеря е на 8 години ,втори клас . В училище работят по един проект "Успех" и  темата им е Pen frends. Учат историята на писмото като такова,как се попълва пощенския плик, писаха писма на баба и дядо и т.н.  Тя е много ентусиазирана от тази идея, така,че ако някое момиченце на нейната възраст има желание да си кореспондират с хартиени писма,моля... очакваме с нетърпение. Няма значение от къде сте, въпроса е да усетят тръпката Wink Ние сме от Пловдив.

# 354
Малката ми щерка (на 6 и в предучилищна) също си търси някой, с когото да си пише. Засега може само на английски. С писмата на български помагам аз.

# 355
Здравейте, моята дъщеря е на 8 години ,втори клас . В училище работят по един проект "Успех" и  темата им е Pen frends. Учат историята на писмото като такова,как се попълва пощенския плик, писаха писма на баба и дядо и т.н.  Тя е много ентусиазирана от тази идея, така,че ако някое момиченце на нейната възраст има желание да си кореспондират с хартиени писма,моля... очакваме с нетърпение. Няма значение от къде сте, въпроса е да усетят тръпката Wink Ние сме от Пловдив.

Писах ЛС Hug

# 356
Здравейте маминки,
голямата ми дъщеря е 8 години (втори клас) и иска да си пише с някого ние сме от София. Тя се интересува от природата, танци, фотография, кънки на лед и всичко което и хрумне.  А племенничката ми е почти на 10 (трети клас) и като разбра за тази идея Pen frends много и допадна тя също е от София. Интересува се от художествена гимнастика, игри, информационни технологии и всичко което я заобикаля.
Много ще се радваме ако си намерим другарчета за писъмца писани на ръка Hug

# 357
Здравейте! Дъшеря ми е на 8 години в 1 клас и също има желание да си пише с деца. Обича училището, кара велосипед, играе шах... Ще се радвам ако някое дете на нейната възраст или по-голямо има желание да си пишат, от България или чужбина няма значение. Адрес на лични.

# 358
Здравейте, много интересна тема! С огромно удоволствие дъщеря ми желае да се включи в кореспонденция с нови приятели. Тя е на 8г, в края на първи клас е, в училище с разширено изучаване на немски език. За своите интереси се надявам съвсем скоро да разказва в писмата си.  Party

# 359
Здравейте!
Моето дете също изяви желание да си пише с деца и да получава и тя
хартиени писма в пощенската кутия като големите  Simple Smile
Дъщерята в момента е на 7 и половина, завършва първи клас.
Обича да рисува, чете много книги, да фотографира всичко и всички,
танци.
Интересува се и от всичко с технически характер и
с леко момчешки интереси  Simple Smile , така, че може и с момченца да си пише ...
Пише и чете на български и на немски език.
Ще се радва да си намери другарче по писма  Party

Общи условия

Активация на акаунт