Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 37

• 36 565
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Бъниииии, ей, ненаситнице.....стига наднича по чинийките..... после да няма - въй...въйййййййй..... дрешките ми..... ppp
Димитрина - Честит празник!!!! Желая дъъъъъълъг и щастлив семеен живот. Вкусна работа си сътворила.....
ooofff - ако питаш за сух сладолед, няма да имаш проблем потъването на плодовете. Особенно ако са добре изцедени. Сигурно знаеш, че при спазени пропорции, той става мнооооого гъст. Но ако те е страх, можеш да оваляш плодовете в брашно или нишесте... Всъщност... защо да не потънат..... те ще си оставят сокчето "по пътя"  и ще овкусят допълнително. Но Бъни е права за желатина.  Дори и в сладоледа на прах е добре да се сложи, за да добие лек вкус на парфе. Можеш да разбиеш сладоледа и с плодов сироп/мнооого студен/ вместо вода, но ще стане зверски сладко, да знаеш....

# 91
  • Пловдив
Димирина, честита годишнина и от мен. Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам. Тортата се е получила много добре в тези нежни пастелни цветове   bouquet

Хайде да не ви мъча, ами ще ви покажа тортата за детското парти. Утре ще я снимам пак, че сега вече е мрачно и не си личат цветовете. Зеленото е мноооого по-приятно. А другата торта утре, че още не съм я довършила  Mr. Green

Правете се, че не виждате неизчистеното нишесте  Grinning

# 92
Пепи,  невероятно изпълнение   bouquet да ти е жив и здрав сладурана  love001

# 93
Въййййй, Пепииии, направо онемях, искам и аз такава тортаааа.  newsm51  smile3525   newsm10

Интересува ме как направи муцунката на влакчето?Малеее, няма да има по щастливо дете от твоето  Naughty

# 94
  • София
Пепи, тортата ти е невероятна. Да ти е живо и здраво детенцето!
Димитрина, честита годишнина, дълъг и щастлив семеен живот!

# 95
Димитрина, суперска торта   bouquet  и честита ви годишнина  Simple Smile

Пепи ... всеки път онемявам пред произведенията ти на изкуството ... този път не прави никакво изключение   chef   bouquet  bouquet  bouquet  Тортите ти са като картички ... (и да попитам, къде е маккуина, че не го виждам?  Mr. Green)

# 96
  • Пловдив
svetlane, silrai,  petia_tag, violetblue, благодаря ви момичета    Hug

silrai, нека мине партито и ще ти направя step by step  Mr. Green

violetblue, Маккун нали снощи го обърнах, та сега стяга в хладилника. До 1 час ще му метна чаршафа и почвам довършителните работи. С мъжа ми решихме, че така или иначе правя 2 торти- една за детското парти и една за родата, та втората ще е Маккуин... нали все пак детенцето ми има РД

# 97
  • София
Еее, Пепи, страшна си. Много е изящно изпълнението, наистина е като картичка....Няма гънка, няма пукнатина, няма грешчица, която да се вижда отстрани....Какво е вътре?
Успех с Маккуин-а! Добре сте решили, за какво са му на детето рози:))))
Пепи, ще си я запазя за показно...Влакчето е като истинска играчка, като се поосвободиш, обясни и за тунелчето:))))
Кога да честитим на детенцето рождения ден?

Благодаря на всички за милите и топли пожелания!   bouquet
Но Пепи ме смая и побързах  да й го кажа:))

Рая, на мен комбинацията шоколад и ягоди ми хареса, класическа е, а ягодите добре си  пасват с този пейстри крийм. Рецептите ще ти ги пусна на лични и за блата и за фондана, че са от онзи сайт, с абонамента и моралните ми дилеми и т.н....сещаш се. Ако някой се интересува - ще давам на лични. Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 19:39 от dimitrina73

# 98
  • Пловдив
Рожденника е роден на 13-ти

Като се освободя обещавам да обясня всичко, което ви интересува, където мога и стъпка по стъпка със снимки. И двете торти вътре са плодови. Това е напоследък любимата ни торта. За децата сметнах, че е най-удачно да е такава, а за другата майка ми си я поиска такава  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 20:24 от _Пепи_

# 99
Току-що срещнах една торта, която много ми хареса - правена е във Варна, неизвестно при кого. Направо слагам линк към публикацията,а по-долу пише и къде е поръчана.
Пепи, страхотно влакче! А и цялата торта Simple Smile само се чудя, и тунелчето ли става за ядене?
По въпроса за етажите - вчера бигбос като заби големия нож, и много се озори, преди да отреже тортата до дъно  Mr. Green докато се сетя, че съм сложила 3 слоя картон, увити добре с метално фолио...  Embarassed Grinning иначе после свалих етажа и рязах поотделно тортите.
Иринка, чудесно си го обяснила, изглежда страшно вкусно, ама голяма играчка... какво ли ти се чудя и аз, май всички натам вървим Rolling Eyes иначе страшно ми харесва как оползоторяваш остатъците от хладилника!
Някой попита за трюфела - този беше с готови какаови блатове. Определено с оригиналните е по-добре, но и така се получи (и слава богу, че голяма излагация щеше да е).
Димитрина, честита годишнина! След 60 години да направиш 5 етажна торта! Wink
Бъни, благодаря за пожеланията за мама...

# 100
Пепи...... просто незнам какво да ти кажа..... Опитвам се да не ти дублирам похвалите, но този път просто ме срази наистина. Тортичката е невероятна и от самото начало откакто съм тук ти се възхищавам в изпипването на всеки детайл....   chef - представи си че това е Оскар!!!!..... Тъй като утре е петък-13, а и ти го спомена преди време..... "разбитата" торта явно е била намек. Дано да ти единственото нещо което ще затъмни празника..... Весел празник утре.... много усмивки..... и успешно духане на тези ЦЕЛИ ДВЕ СВЕЩИЧКИ......
Сребърен облак - Другия път сложи метални поставки!!! Шефовете това заслужават.... Роднини..... не-роднини..... да се мъчат там...... представям си какъв цирк е било..... а жабоците  и цялата идея, направо отиват в папка "Присвоени". Страшни са!!! Питах ли вече кой бял шоколад ползва... може  и да си казала, ама.....не помня....... ееееех, старост нерадоооооооост......

# 101
Честита годишнина на Димитрина-желая ви много семейно щастие.
Пепииии,чудна торта си сьтворила пак.  bouquet

Показвам моята обикновенна ,но много вкусна и лека торта-Ягодова тортичка/сладкиш сьс сирене на Морена

# 102
Пепи, много съжалявам за случилото се, ужасно, но за сметка влакът ти е невероятен, просто съм шашната, както винаги от твоите изпълнения!

Аз днес се чувствам малко по добре и ако това се задържи ще си направя аз тортата за детенце.
То милото вчера ми заръча да му направя най-красивата торта със Снеанка и седемте джуджета и баба Яга и да е червена Shocked

Моите мъже обичат да се гаврят с мен!!!
Ще видим Crazy

Димитрина, честита годишнина   bouquet

# 103
Отново страхотни торти от всички!
Пепи, браво за Томас и моите дребосъци са му фенове!

# 104
  • In the jungle out there..
Всеки път като вляза тук се заклевам да стана сладкар някой ден Laughing

А сега едно въпросче...Решила съм да правя покрите от маршмелоус , имам и бонбоните и боите, но никъде не можах да прочета кога точно се слага боята. Моята е на прах. За първи път ми е, така че приемам всякакви съвети и напътствия.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт