Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 37

• 36 537
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Направо с олио ли? А меда, колко се разрежда?/Извинявам се за въпроса Embarassed, но това съм го пропуснала/.
Аз от Пепи знам, че се маже с водка и вода.

# 121
  • София
Пепи, страхотен влак, мъниците ще са очаровани!!!
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК,  много здраве и весели игри му пожелаваме с Косьо!

# 122
  • Czech Republic
Направо с олио ли? А меда, колко се разрежда?/Извинявам се за въпроса Embarassed, но това съм го пропуснала/.
Аз от Пепи знам, че се маже с водка и вода.

Да направо с олио - то си попива и остава само лъскавината! НО това важи за този марципан със сухото мляко, не знам дали ще се получи и при друго покритие... newsm78

За разреждането на меда също не си спомням пропорциите Blush (аз нали казах, че не гланцирам), дано някой друг каже със сигурност как се прави.

# 123
Поздравления момичета, страхотни торти. Просто нямам думи. Много ми харесва тортата с рула, която я украсявате като футболна топка. Може ли някой да сподели точно как я прави? Видях дори торта - на отбора"Левски", баща ми им е фен и ми се иска за рождения му ден да го изненадам. Затова ще ви бъда истински благодарна, ако ми кажете как да я украся така.

# 124
  • У дома
Димитрина,честита годишнина!! Тортата е чудесна.   Днес намерих някои от тези формички в един смесен магазин и си купих само 1 пеперудка. Скоро ще я пробвам. О-о-о, да се примоля и аз за рецептите Praynig, много съм любопитна дали са по-различни от моите.

Пепи, страхотен влак!!! Малката от кога ме врънка за влакче - ти ще се ми за пример.

Ванушка, смело напред!!!

БамбинкаМалинка, ммм, каква вкуснотия  bouquet

Отивам да зяпам Чешкия сайт...

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 01:14 от Atalanta

# 125
  • София , Монтана
violetblue за това говорех: http://catalog.bg/company.php?company=18423
Пепи тортата ти е много хубава.
А аз се поупражнявах и направи още розички.Оказа се че тестото се прави много лесно но си е в оригиналния розов цвят.И розите се правят лесно.От marshmallows бонбони е.Но не можах да го оцветя със степче не стана.

# 126
Пепи, честит ти рожденник!Да расте много щастлив!   bouquet  Чакам да видя Маккуйн с голямо нетърпение, но най-вече ми се иска да видя снимка с реакцията на рожденника с двете торти  Grinning
Нат, интересни работи има в дадения от теб линк.Благодаря, ще се възползвам.   bouquet
Димитрина, зло да те забрави , душицо!Да ви е честит празника и още дълги години да го празнувате!Видях тортата на Пепи и забравих за всичко друго  Blush
Банбинка-малинка, много красива тортичка за домашна употреба.Направо ....ми се прияде, а не съм от пощеливите.  Mr. Green
vanushka , това първи опит ли е с фондан? Ако е ДА, много добре се е получило.   bouquet
Айде сега да пиша и за моята одисея с Барбито....
И аз като Пепи, ви давам задачка-закачка...
Ха, сега който може да открие Барбито на снимката  Laughing

От идеята за Барби с рокля(първо не можахме да отидем да купим Барби), минахме на вариант-Спящата красавица(на легло полегнала с балдахин), обаче излязохме на разходка и в един магазин голямата дъщеря видя това сервизче и светкавично тортата се получи масичка за чайчееее....
Хайде лека нощ и да не търсите много Барбито  Naughty

# 127
Честито на всички рожденици!
Невероятни торти сте спретнали, чак ме досрамя, че аз "мързелувам", ама ми се струпаха много ангажименти, че затова не се вясвам много.
Благодаря на Мари-Антоанет за милите думи!!!
Димитрина, благодаря и на теб за разяснението за белия шоколад и фондана! Peace

Поздрави на всички и да продължавате да творите такива хубавини!
Ние трябва да вземем да си спретваме " конкурси на тема", не мислите ли? Simple Smile
  bouquet

# 128
  • София
Пепи, Честит ти Рожденник! Да стане голям, здрав мъж, да се гордее със себе си и винаги на този ден да е благодарен щастлив, че точно той се е родил!

silrai, чудесно чаено парти! Цветленцата от какъв материал са?

vanushka, много пищно барби!

# 129
Честит рожден ден на Любомир на мама Пепи!   bouquet  bouquet 
Пепи, да ти е жив и здрав, да расте усмихнат и много, много да те слуша (в по-големите години)

Петя, фирмата "Надежда Костадинова" в София се подвизава на адрес "Кадемлия" № 6, така че когато си говорим за Кадемлията имаме предвид точно нея  Mr. Green  Логично е, че като е една и съща фирма, да имат едни и същи артикули и тук и в Монтана...

Bambinkamalinka, има страхотна ягодова торта   bouquet

Ванушка и ти имаш чудесно барби   bouquet

Silrai, бива ли така? Аз съм изпълнителна и като гледам, гледам и няма барби, а само сладичък сервиз ...  Joy чак после се зачетох и се успокоих, че късогледството не ми се е засилило ...  Mr. Green  Тортата е прекрасна   bouquet

# 130
 silrai ,много красива и оригинална торта/и аз тьрсих Барбито преди да прочета по-надолу/
Ето линк за ягодовата торта  Ягодова тортичка/сладкиш сьс сирене

От снощи сьм започнала карамелената торта на Пепи,че нали днес завьршваме 8-ми клас/голям зор беше затова сега е голям кеф синковеца/

# 131
Пепи, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав   bouquet!
Тортата както винаги е страхотна  Hug!

# 132
Пепи,честит рожден ден на порасналият ти мъж!Нека бъде много здрав,щастлив, много добричък и да радва мама и тати!

silrai,тортата е супер,а сервизчето много симпатично!

# 133
  • у дома
_Пепи_, да ти е жив и здрав малкия-голям мъж  smile3525  ura тортата е приказна  smile3501 чакам с нетърпение да видя и другата  Party много съжалявам за обърната торта  ooooh!

silrai, много добре се е получила тортичката   smile3501 а барбито сигурно е под масата  Laughing Mr. Green vanushka  smile3501  Bambinkamalinka, потекоха ми лигите!  smile3501 dimitrina73 честита годишнина и от мен, страхотна двуетажна тортичка  smile3501

Ти пък, Иринка... Аз дори извиках (за първи път в живота си) мъжа си да види п***а  Mr. Green а той най-много се възхити на близкия план - "много правдоподобно, че и откъм цвят" го докарвало  Mr. Green

и аз така  Laughing а неговата реакция - ми точно такава си е  Mr. Green Joy

момичета МНОГО благодаря за споделените хитринки, инфо за инструментчета и прочие  Hug  bouquet всичко старателно си записвам  Mr. Green

# 134
Пепи,да ти е жив и здрав рожденника! nbirthday
Страхотна торта! Peace

Общи условия

Активация на акаунт