Днес ми е мъчно, защото...5

• 19 096
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Време е да помислим за молебен или нещо такова... Много лоши новини напоследък, много...
Спете спокойно, дечица  Praynig

# 91
За Александра Flowers Rose Flowers Rose
Слави Hug в моменти като този
думите ми секват.... Cry

# 92
# 93
Искаше ми се да напиша нещо но не мога  Hug ви всички

Flowers Rose - за малките ни ангелчета

# 94
 Flowers Rose  за нашите малки звездички  smile3518 smile3518

# 95
Днес ми е мъчно защото на днешната дата преди 5 месеца,в неравностойна битка със съдбата загубихме синчето си Александър
Алекс,прости ни маиче задето бяхме безсилни и не можахме да те задържим при нас.Обичаме те!Липсваш ни! Flowers Rose  Flowers Rose

# 96
  • Варна
Днес ми е мъчно защото на днешната дата преди 5 месеца,в неравностойна битка със съдбата загубихме синчето си Александър
Алекс,прости ни маиче задето бяхме безсилни и не можахме да те задържим при нас.Обичаме те!Липсваш ни! Flowers Rose  Flowers Rose
  Спи спокойно, мило дете! Мама и тати никога няма да те забравят...за тях винаги ще си останеш тяхната най-голяма радост и мъка... Flowers Rose Flowers Rose

# 97
  • The new Earth
Краси, Алекс сега е в прекрасния златен град! Знам колко е трудно да повярваме в това. Но трябва! Hug

Город золотой

За Алекс
За всички наши ангелчета
За вас, мили момичета с разбити сърца

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 18:05 от iskrica_nadejda

# 98
Краси,  Hug те мила !Написала си доста силни думи .За съжаление съдбата винаги побеждава.  Тя е по -силна от нас .
Играй на воля  в широкия небосклон с всички наши ангелчета Алекс !
 Flowers Rose Flowers Rose -за теб мъниче
Краси, напоследък те няма .Често си мисля как си ...........

# 99
Красе  Cry Cry Cry поплачи си миличка, не минава , но олеква поне малко
 Flowers Rose Flowers Rose за твоя Алекс

П.П. И аз се чудех какво ли става с тебе

# 100
Благодаря че ви има момичета,знам че винаги мога да излея душата си пред вас!

Ренка,Nefertity тук съм,като пристрастена съм към форума.Всеки ден ви чета,поплаквам си с вас...но не бях писала.Онзи ден нямах нет и бях като болна.Иначе как съм Confused гледам я-болката право в очите....и не ми става по леко

# 101
Краси,  Hug
понятно е, че не става по-леко. Тук за първи път чух една мисъл, която с времето се оказа напълно вярна. Че времето не лекува болката, но с времето се научаваме да живеем с нея./много повторения станаха/ Приемаме я като част от житейския ни път... продължаваме напред с нея. Мисля си, че орисията ни е била такава. Кой ни е орисал не знам, но май нямаме голям избор. Просто трябва да продължим с това. Научаваме се, независимо, че не сме го искали.

За себе си вярвам, че дечицата ни са добре там, където са сега. Че не страдат, че им е светло и топличко... Praynig

Flowers Rose Flowers Rose за Алекс

# 102
  • на дъното
Краси  smile3518 Hug
За Алекс

# 103
Краси, повярвай на Искричка. Алекс е на по-добро място. Той самият вече е златно вълшебно момче в златния вълшебен град.  Hug

# 104
Краси много съжалявам за малкото слънчице Cry
 И аз мисля че Алекс е на хубаво място и е
с всички наши ангелчета...........

за Алекс Flowers Rose Flowers Rose
За всички ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт