С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 268
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Мери ред видях те Whistling

а пък да ви кажа тая мацка колко е готина и как се спотайва и не идва на нашите срещи горещи Whistling

# 151
eniivanova- наистина и аз се подразних!!!!И то повече от начина ти на писане- с цифри и букви!! имаме си КИРИЛИЦА,а не Цифрица!!! #2gunfire #Cussing out
и това мнение за майките ,мързела и кухните...наистина се замисли,все с тенджерите ли ще тичаш след детето си...в детската градина,а после в стола в училище...???? Shocked
аз ползвам кухнята,макар и избирателно понякога- винаги има и наготвено вкъщи и мога да комбинирам или заменя...

Морска- как е косичката?? Wink  bouquet Whistling

аааа не се спотайвам....вие имате по- различен график от моя и затова...аз в 12 трябва да съм вкъщи,а вие тогава излизате...аз държа Анджи да си спи следобед на леглото поне 2-3 часа...!!!

# 152
мацки аз ще си лягам , а утре ще се видим
Мери ред , да не се спотайва , а да заповяда

# 153
утре моя татко има рожден ден..и Симеон 2 ..и моята шефка ...така 4е утре няма да заповядам Wink но...приемам поканата..аз със Сашето така се разминах веднъж....трябва да се изтипосам най-накрая!!

# 154
АА коси4кАта е супер bowuu

# 155
  • Откъм Варната
За кухнята да ви кажа и аз имам отрицателно мнение, готвенето за Митака ми отнемаше 15 мин и си беше разнообразно, а детската кухня според мен не е достатъчно съобразена с възрастта на децата, а eniivanova първо да се представи като хората в темата, а не скача направо с такива коментари, и хич не вземайте насериозно човек с 6 мнения във форума, който е едва на 22 г и не се знае какъв опит има от родителстване

# 156
  • Варна
Опа, тук съм.
Няма да се изказвам по въпроса за кухните, защото да не изглежда, че се сме сговорна дружина, каквито сме и де Mr. Green
Само да вметна, че кухнята не е за майки с две деца, а ако имате в предвид дете плюс мъж, да ясно, стават две Joy Joy  Joy
Не  сериозно, и с едно дете е достаточно ангажиращо, а това че сме мързеливи майки, не не сме . просто сме пресметливи, и не си хабим и иначе ограниченото време да приготвяме първо, второ, трето на детето си, на мъжа и други членове на семейството. Който иска и го може, едва ли нашето мнение ще има значение. Като говорим за храна, да вземем готовите пюрета например; нали не си мислите, че  пюретата с които хранихме, а и някой още хранят децата си, са много по-добри и се знае как е приготвено, хайде моля, моля, всичко вече е така, дори и храната която купуваме за нас не е  най- добрата. Коремите ни, да са ни яки.
Аз приготвях храната на малката до годинката, но не съм и правила по няколко манджи на ден, и се изчерпвах като мине седмицата. Често при липсата на кухня, сега забелязвам как малката губи режима си на хранене, и се храни с кроасани, и други боклуци, за което зная че аз греша, но винаги така се получава, дори и да го зная Whistling
Хайде стига съм писала. щес е видим днес в морската Hug

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 07:57 от Румка

# 157
  • морето и сините вълни :)
добро утрооо

Мери ред
и моя спи слетобед вкъщи и в 4 часа сме на линия в морската до към  8 вечерта се прибираме
аз съм навита да слезем до плажа   Peace

# 158
eniivanova що не вземеш да спреш да пишеш глупости а Rolling Eyes
Аман от такива всезнайки като теб.детето ти на колко месеца е -въобще стигна ли ли  сте до захранването .
Вземи се научи да пишеш правилно и спри да ръсиш такива глупости.
Моя син лично съм го записвала и отписвала поне 5 пъти от кухнята.Сега пак е записан и готвят наистина вкусно Peace

# 159
Добро утро Grinning

Дидка ,днес ще се видим ли Hug

# 160
Може би следобед Rolling Eyes
До два -три дни трябва да съм си приключила дипломната ooooh!

# 161
# 162
Какво има Верджи newsm78 МОЯТ СИНКОВЕЦ нее мигнал от сутринта ,така4е ме отпишете,4ак следобяд ще изляза като се наспи Peace

# 163
  • Варна
морска даже не ми се коментира разразилия се спор  ooooh!  затуй един безмълвен пост за присъствие пуснах  Rolling Eyes

абе има ли ненормалници тука дето излизат по обед? аз не смея в тая жега да изляза, камо ли онуй ненормалното да изкарам, както си сваля и шапките  ooooh! а така ми се излиза, вкъщи е някакъв кошмар просто  noear gydi fight fight smile3511

# 164
Верджи,хващай си шапката и излизай на вън ,не е 4ак толкова топло,духа вятър Whistling

малкия заспа в 12 Rolling Eyes незнам кога ще сваря да изляза Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт