С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 263
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
И аз не излизам по обяд, много топло  ooooh!
Най - рано към 15:00 ч. ще сме в морската и мисля да я сваля до плажа  newsm78. Днес с Анито си купихме по един бански ама като го облякох  ooooh! малееееееее ужасТ. То бива изобилие на плът и материя ама като моето  #Crazy

Хайде до скоро  Heart Eyes

# 166
 Joy

да слагам и аз банския и аз на плажа Crazy

хавлийки ще вземате ли?

незнам за вас,ама аз се спретнах с банския Whistling взех си и хавлийка Party

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 13:18 от Морска

# 167
малииии -гледам за плаж сте се наточили.много топло е да знаете ,преди 16 часа на плажа без чадър си е убийствено слънцето!
!
           Мацки наточени в  банЦки със оскъдни прашки
           и горнинчки с едва забележими мини- чашки
           Привличат погледи  със своя сексапил
           гледай някой от пътя се е отбил!!
           Комплименти ,погледи и задявки
            започнаха при вас горещи зарибявки!!
           Замаяни мъже към плажчето киризят
           мами- форумски отблизичко да видят!!
           А те като са зяпнали единствено в децата
           от отдеденост да ти премалее на душата!!
            Очаквайте да се цвъкна аз при вас
            в един така по лежерен час!!!!

По въпроса с детската кухня-не възприемам такива остри коментари ,подхвърляния и крайни мнения.Не я знам въпросната дама ,но  достатъчно добре усетих тона и ...брррр.Мързелива или не-това всеки определя за себе си.Аз приемам всяко мнение ,стига да е в рамките на добрия тон -това изказване обаче според мен излиза извън добрите маниери!!!Ммм да!!Винаги има една "златна среда" -мен тя ме урежда ...всичко останало е изхвърляне и надцакване -виж аз съм така -пък вие аууу как може!!!
  Мери Ред и ние спим следобедните часове в къщи-така че излизаме по късничко.Айде обади се да изкачаме тези дни заедно към градината-при нашите мамчета от форумчето...ок?

# 168
Здравейте....май от моя пост тръгна този спор за кухнята.....виновна  Banghead  ама да знайте, че не исках да се стига до грубости и крайности  Naughty ....аз съм доволна от разнообразието и улеснението, което ми дава кухнята (а пък за това колко по-евтино ми излиза няма да коментирам)  Mr. Green и въпреки разните неща които намирам вътре  Shocked ще продължавам да я използвам!!!
 За Дидка ....честито ви озъбване  tooth
 За плажа съм "ЗА" и с двете ръце ......  само кажете кога и къде    grinning039

Абе на моя звяр му се появяват някакви ситни пъпчици по лицето (челото и бузите) - много неприятни, чудя се дали е от жегата или нещо друго....и с какво да го мажа  newsm78  newsm78
Ще се видим в морската... чао

# 169
лелееее чак и аз се разбеснях. Такава нетактичност, но го отдавам на годините ти. Явно не си се научила още Crazy

тук май послъга или мислиш, че не  може да се разбере Peace.........и леко раждане Laughing

Сега днес къде ще сте на плажа или на слънчевата? newsm78 Hug

# 170
  • морето и сините вълни :)
глей я наща МОрска натъкмила са вече у банския Shocked
аз по бански няя са пусна докат ни са Обезкосмя Mr. Greenкоето низнам кога моЙ да стане
днеска си епилирах половинат акрак утре може и другата половина а до триъгълника можеи наесен да стигна Joy Joy

# 171
А бе забравих д апитам ooooh!......ще давам сирене за първи път, да ми препоръчате някое, да е безсолно и колко да дам първият път? Thinking

# 172
  • Варна
begbie каквото и сирене да вземеш ще трябва да обезсолиш , така че по твое усмотрение  Peace

# 173
а до триъгълника можеи наесен да стигна Joy Joy

на есен на есен-важното е hahaha да го направиш с пойна песен Joy Joy

Разкрихте я тази Енииванова ,а???Тя да не е бременлийка с изкочили от контрол хормони ooooh!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 15:28 от daninka

# 174
Морска ,Пебсче.вообще не съм го приела лично....... newsm68 hug newsm19Нали сме си дружки..... Peace
Анич абе как по цели нощи ще готвя,аааааа ми тез деца как мислиш да не съм ги направила в кухнята. hahahaМммм въпреки че звучи много изкусително,на масата в кухнята............. rotfImaoАааа ама си права че като са кротички/това не важи за моя големия/е по-лесно...... HugАз успявам точно до 11ч.да съм готова със всичко и вече съм по улиците...... PeaceТъй айде стига с таз кухня....... Crossing Arms
Охххх момичета тази сутрин обрязъхме моето момченце/големия/ и сега заспа...... SadМина дори по-добре от очакванията ми само малко поплака като излизаше от упойка,но много бързо се съвзе......И си тръгна вървейки...... Rolling EyesВообще герой .......е сега ще има гевезелъци 2-3дни ама ще си ги търпим..... smile3521Обаче аз направо не съм на себе си.....направо имам чувството че всеки момент ще рухна..... #Puppy dog

# 175
begbie каквото и сирене да вземеш ще трябва да обезсолиш , така че по твое усмотрение  Peace
мдубрееееее значи накисвам го, обаче питах за сирене, защото нли беше се появило накакво без мляко в него ooooh! .......кое беше то, знаете ли?

ох Берина много се радвам, че Ерайчо не го е боляло Hug и много се радвам , че с еправи с упойка, защото Карбовски беше давал някаква история и там не беше Cry Вие в болница ли ходихте? Извинявай за любопитството Hug

# 176
Ооо разбира се че в болница с пълна упойка,ама беше на Берк на големия ми син. PeaceНа Ерай след 5год. Whistling

# 177
Ооо разбира се че в болница с пълна упойка,ама беше на Берк на големия ми син. PeaceНа Ерай след 5год. Whistling
оф че съм проста, извинявай Embarassed
Я да те питам,че нали си имаме наборчета, ти какво сирене даде и колко първия път Wink

# 178
Охххх ми като не знам да ти кажа марката.Чакай да видя сега е Елена.....ама каквото и да вземеш го изкисвам от вечерта и сутринта го слагам в попарката или където там ще го слагаш.... PeaceПърво дадох малко колкото кибритена кутийка,даже и по-малко беше.....После като видях че се приема без проблем и с огромен апетит го увеличих постепенно и сега слагам едно парче колкото ти са четирите пръста на ръката..... Rolling Eyes

# 179
Саше видяхте

Общи условия

Активация на акаунт