С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 223
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Лелеее! Бая се е изложил тоя тати на Теди май! Sick Е, тогава си го е заслужил. Кога ще се смъкваш към Морската?
Темата на Майчето е в Дом и семейство- "Драмата на една майка"
Хайде момиченца- кокиченца, напук на прогнозата- към градинатаааааа! Sunglasses

# 61
Към обяд,Теди към 12 -12и 30 ще се събуди хапваме и на вън Simple Smile 4е вкъщи не се тра е Whistling

# 62
Здравейте мацки-барабацки Party

Ние вчера пак слизахме към плажа,тупваме си дупенцата точно на плажната ивица пред Шрека.Моята щерчица се къпа два пъти ,а Виктор лелеееее-малееее:ooooh: не е истина.От пясъка дирекшън се отправя към морето.Ама прецапва за нула време пясъка и хоп ,ако не съм до него  #Crazy се е цопнал сам във водата. WhistlingОт къде толкоЗ смелост ,от къде тази бързина...тропа-троп и докато се огледа човек е стигнал до моренцИтУ.
  Днес каката е на балет ,така че ще пропуснем  hahahaплажната фиеста и ще дойдем при вас на алейката на пейките до машината.Да сте там ейййййй Grinning
  Айде до скиФФФ  Heart Eyes
и аз ще се гмурна да прочета какво пише в темичката на Мая и каква е тази натрапница-лошотия!!!!

# 63
  • Варна
пък на нас май ще ни се размине излизането днес, довечера ще имаме гости и трябва да поизчистя  Confused

# 64
Тези мухи найстина бяха навсякъде. Shocked
Аз си мисля да ходим да разхождаме децата вече по плажа, че и по- прохладно.
Малееее за плаж съм много навита, само трябва да с еуговорим предварително, да осигуря пазач Twisted Evil
Нелесита аз й измивам очичките със светена вода три пъти нагоре Rolling Eyes, да ти донесат от църквата........а може детето просто да се претоплило, вие кога излизахте?
Аууу та може ли от това да плаче ами ние точно от 1чдо 3часа се рахождахме ама уж гледах на сянка да стойп повечето  newsm78 мале може ли да я направя тази глупост надетето си  #2gunfireголяма съм ...............!

# 65
Аууу та може ли от това да плаче ами ние точно от 1чдо 3часа се рахождахме ама уж гледах на сянка да стойп повечето  newsm78 мале може ли да я направя тази глупост надетето си  #2gunfireголяма съм ...............!
ши та бия  Joy даже по новините казаха да не се излиза вчера между 1 и 5 следобяд
Мойта мадама , де то вече е голяма  Crazy я изведох вчера след 18 часа.

# 66
Голям дъжд  ooooh! дано да не сте се намокрили  Praynig Пишете като се приберете дали сте добре  Praynig

# 67
ааааааааа прибрах ме се навреме Mr. Green

вси4ки Peace

# 68
бравоооооооо  Peace

# 69
Въй голям дъжд голямо нещо....добре че не излязох.... ooooh!Ееее добре че не сте се намокрили..... Hug
А момичета я да ви питам знаете ли къде правят хубави детски мебели/ако може по поръчка/.Че почнахме детската да ремонтираме обаче с мебелите съм просто до никаде.... SadХодих в Явор обаче леглата им са много широки и не мога да побера две в стаята им.....Та така давайте идеи..... newsm78

# 70
Нели и вие ли вече фанахте пътя... аз ли само още не съм тръгнала по разходки?  newsm78 #Crazy

# 71
Здравейте, мами! Най-после открихме координатите на тризнаците от Варна. Те са на 9м - 2 момчета и 1 момиче. Който се интересува от повече инфо, нека ми пише. Имат нужда от памперси и АМ.  Peace

# 72
пфуууууууууууууууууу компа ми се пъне нещо....исках снимка-като бивша бременлийка да ви кача амаааааааааа ooooh!няма да стане

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 17:07 от daninka

# 73
Някой правил ли е бебе на петък 13 Rolling Eyes и забременяла ли е Mr. Green

# 74
нееееееееееееееее Mr. Greenама щерка ми се роди в петък...слава богу беше -12-сти....Ако си решила да опитваш давайййййййййй......на европейски първенства по футбол се зачеват хубави момиченцаааааааааа Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт