С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 235
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Чак сега се усетих, че било петък 13-ти. ooooh! Ама карай, не мина зле като за такъв ден
Морска, що не дойде след пет часа бе? Отцепничка такава! Naughty
Данинка, тебе вече те забравих. Стига с тоя плаж. Побъркахте се бе, много черни ще станете. Не ме слушай, само завиждам. Mr. Green
Морска, маце, я да укротиш малко тез хормони. Рано му е ощи на бонбончето да става батко. Дето викат хората- "Не питай учило, питай патило". Joy
Целувки на всички ви! Hug

# 76
Мда ама нали си имам мъж умник Whistling

ами в 5 бях заета както се досещате Joy

Моя сега ме кара дА ХОДИМ да ве4еряме в шрека а теди си спи сладко в къщи Rolling Eyes да ходим ли newsm78

# 77
  • морето и сините вълни :)
Ти у ред ли си ма булка.Как ше остайш дИтето само у вас Shocked
охх низнам за вас ама мен  ме хвана  разтройството.е ся за втори път  ратрой кенефа Sick Sick
зех да са притеснявам да не елетен грип Rolling Eyes
Нистига че ма боли корема от тоз  цикъл,ами и туй чудо ся  да изтърпя #Crazy #Crazy
ейй няма ли малко  почивка низнам

Нели-ти луда ли си бе жена,ше умориш детето .Киде си тръгнала в тоз пек.за вас излизане само до 11 наобяд и след 4-5 слетобяд. Peace

Морска,ти нали беше ядосана на дъртия,ко си прайла в 5 с него аааа Mr. Green
уфф отивамд апуша един тутун  и да си лягам до мъжо..дано повече не ходя в "00"

# 78
 hahaha ейй голяма посерка ще излезеш Blush

останах ме си в къщи Mr. Green

# 79
  • морето и сините вълни :)
ти не съ смей щото утре дан си посрана ти в морската Mr. Green Mr. Green

# 80
 Joy нема на4ин ,аз я върша тая работа сутрин Whistling

# 81
  • Варна
Хелоуу Варна, ако знаете от кога съм станала...Днес ще ходим да купуваме пералня..и мисля
умувам,акъли събирам. Май се спирам на Електролукс или Канди.Ще видим, пак ще гледам какво има в Техно-магазините.Приготвяме се за бебето лека - полека, че и аз след 1 месец живот и здраве може да съм по градинките с вас  Hug Както по-рано може да повикаме бебето...
Малко пак бях притеснена оня ден, тъкмо си намерих доктор и се успокоих къде ще раждам.Не ми стига таз плацента да я мисля и дали ще порасне бебето ами....Една позна видях с малкия и и пихме по едно кафе, малко се разходихме след това.на детето уж нищо му нямаше, вдигнал малко Т предния ден.Познайте- на другия ден обринат - варицела. аз естествено варицела не съм карала...Уж не съм го пипала детето но след 2 седмици ще стане ясно, за бебето не е опасно в тези месеци, даже имунитет ще му дам.Стига да не родя докато боледувам, то точно тва излиза май  #Cussing out....Само тва ми липсваааа с тумбакаа..
Тъй оплаках се..
Благородно ви завиждам,че сте родили ве4е и че се разхождате с децата...искам и аз  Crossing Arms Ама не останааа... почти  Crossing Arms

# 82
Весито ,не се шашкай може и да не си хванала Варицелка,ако си с по силна имунна система гаранция Peace
а доколкото до пералнята аз съм с ЕЛЕКТРОЛУКС 6 4уство Laughing мнооо съм доволна 4 г пупупу не е мръднала ,за Канди не съм 4увала хубави неща една приятелка направо и побеля косата от тая пералня много ядове си докара Peace

# 83
добро утро милички...днес егати духалото навън.Вчера вятърът събори едно огромно цвете/то цяло дърво вече/ на терасата ми....та се пънах в буратя  да го вдигам ooooh!днес сутринта пак задуФа и очаквам пак да се катурне Whistling
   Ето моите бременлийски снимки-часове преди да отлетя за секциото :roll:Много съм усмихната и ми е гот/на снимките/ ,че удържах  до пет дена преди термина ,без контракции и спешни истории...та тръгнах към болницата -и излязох от нея ,без да преживея нещото "контракция" Laughing....../имах ужасни спомени от тази гостенка/контракцията от раждането на каката/,но сега с Вики изкарах невероятен късмет Heart Eyes

http://lh5.ggpht.com/daninkata/SFJ1FIde1pI/AAAAAAAAAZM/eBeLasc1v … s288/P3030032.JPG
http://lh5.ggpht.com/daninkata/SFJ1J1xryHI/AAAAAAAAAZU/SLwqYs7bk … s288/P3030033.JPG

моите снимки не са така разсъблечени-все пак раждах март ,пък коремът ми беше много миниатюрен ,качих 8 кг,бебо се роди 3.850 ,което при изваждането му  от корема ми учуди много доФтора ми-той мислеше че принца ще е по мъничък:35: А настроението ми си личи ,готско снимките ми са  hahaha са ведри-ведри hahahaмдаааааааа
 Hug Hug

П.П.Качвам ви и Виктор в борба за чашата
http://lh4.ggpht.com/daninkata/SFJ1EyeSMYI/AAAAAAAAAZE/vKERoJd24 … s288/P4280014.JPG

А ето го  и моя прекрасен котарак -Крисмас...кротък ,любвеобвилен ,гальовен...муцка и половина Laughing
http://lh6.ggpht.com/daninkata/SFJ1KBFLLoI/AAAAAAAAAZc/KMlwmIlVG … s288/P2280026.JPG

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 09:50 от daninka

# 84
Данинка ,къде ти е корема Shocked кво с ефукаш сега, ти не си мръднала Crazy

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 09:53 от Морска

# 85
  • Варна
Vessi_to , много непритна случка . Щом не си имала пряк контакт / допир до детето на се притеснявай . Поне така съм чувала. Стискам палци да се размине !

И аз съм много доволна от пералня на Електролукс. Само че моята е Таймлайн , тази с големия дисплей . Вече 3та година ми служи безотказно ! Peace
А ти на кой лекар се спря в крайна сметка и къде ще аждаш ?

daninkaама ти направи си супер , къде ти е корема ? Браво , много добре си изглеждала.
То и аз качих само 9 кг. ама накрая корема си ми беше големичък. Жалко че нямам снимки , тогава фотото ни беше развалено и на ремонт в Гърция . Имам само видеоматериали !

# 86
Добро утро мацки,абе Данинка,ти що ни лъжеш,че на снимките си бременна бе? Naughty Ми ти Вики да не си го носила на гърба бе?Щото корем нямаш!Стискайте ми палци моля ви,че ако едно нещо стане,да местим багаж!Не се сетихте нали!! Hug Hug Hug
Vessi_to,да не би да ти е узряла плацентата?Защо се притесняваш дали ще порасне бебето?Дано всичко мине добре Praynig

# 87
Данинка ,къде ти е корема Shocked кво с ефукаш сега ти не си мръднала Crazy

нИ сА  фукам ,бе мацко.....радвам си се../аз и със щерката бях с малък корем ,ама сега беше по спретнат ..пък виктор се роди по едър  от Красито.....някои  носят плода по навътре...по близо до органите-та  явно затова н А иначе /спомени ож женската казарма/..така зверски ми се притискаше злъчката  и черния дроб..имах не киселини ,а горивини...не можех да спя изобщо на дясно-че реброто  много ме болеше-така ,че то всяко нещо си има обяснение bowuu!!!
  Ти пък ко се базиЧкаш с мен.....я ква си пИрфектна с оная секси рокличка и сладко коремче...кО Ся....с ВТОРОТО БЕБЕ ще си още по сладурска/знам аз/ Heart Eyes

П.П. АБЕ  -Троя,Мая -НА СНИМКИТЕ СЪМ ТОЧНО КАКТО СЪМ КАЗАЛА-Имам свидетели!!!И официални и неофициални лица..../така ,че яяяя не се закачайте тъй!!!! аааа маха...който иска правя очна ставка със свидетел по "делото"

# 88
  • Варна

Vessi_to,да не би да ти е узряла плацентата?Защо се притесняваш дали ще порасне бебето?Дано всичко мине добре Praynig
Миналата седмица беше 2-3 степен...Що така - не знам..Сега само се притеснявам, че имам още 1 месец поне..Ама ако трябва по-рано ще е повикаме бебчо..На 25.06 съм на доктор пак.
В АГ-то реших,че за по-ранни бебета там поне има най-добра неонатология.С др.Жоро Георгиев се разбрахме да му се обадя.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 11:43 от Vessi_to

# 89
  • Варна
Аз от този доктор нямам лични впечатления , но съм чувала само хубави неща за него ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт