С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 243
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
И моята е втора степен.Затова и аз по-рано ще приканя бебе да идва.За 23 юли се разбрахме с док.Офффффф,трябва да говоря с моята док сериозно за парите,че иначе ще я сменям(а как не искам).И аз знам,че за по-ранните бебенца в АГ е най-добра апаратурата.Абе весси-то,изчакай ме бе мацко Joy Joy

# 91
  • Варна
И моята е втора степен.Затова и аз по-рано ще приканя бебе да идва.За 23 юли се разбрахме с док.Офффффф,трябва да говоря с моята док сериозно за парите,че иначе ще я сменям(а как не искам).И аз знам,че за по-ранните бебенца в АГ е най-добра апаратурата.Абе весси-то,изчакай ме бе мацко Joy Joy
моя термин е 21.07 по принцип, но да стане юли ...от там нататък , няма проблем..Аз искам нормално раждане поне да опитам а и доктора каза че нямам предпоставки да ме режат и може да се предизвика раждането и със система или таблетки..Оперцията е в краен случай.за пари не сме говорили.казах само че искам да разчитам на него и ще му се отблагодаря.Той каза - добре  Joy Joy Joy Ама със сигурност определена сума няма да поиска...Вече зависи дали ще вляза във ВИП стая които излизат 550 лв, а за секцио 6 дни-850 лв.Иначе са безплатни, колкото почерпиш лекаря е... Peace

# 92
Троя мойта е същата като твойта Crazy

Вессито за варицелата и аз имах контакт с болно дете ве4е и пъпките бяха на лице бях в 4 месец ,не се притеснявай вси4ко ще е ок Hug

# 93
И аз знам,че за по-ранните бебенца в АГ е най-добра апаратурата.Абе весси-то,изчакай ме бе мацко Joy Joy

не е най -добрата ,а единствената - в аг е единственото в североизточна българия Неонатологично отделене.-така че най-спокойни за бебето може да сте ако раждате там-поне така се говори Rolling Eyes
   А иначе е много кофти да ти е насрочено планово секцио ,а да те гепят контракции преди това-цялото спокойствие и нагласеност отиват на вятъра.Слава богу мен бебчо ме изчака до пет дни преди термина ,без да иска да изкача на бял свят.Сигурно тревожно се е питал hahaha"Дали newsm78 има живот след раждането"/нали имаше такъв виц -хи-хи....за бебето атеист.Пък бебето вярващ му отговаря "Има-има" bowuu
  Ето по този повод моята първа среща с Виктор-донесоха ми го часове след секциото ,което беше с пълна упойка и  тук го виждам за първи път
http://lh4.ggpht.com/daninkata/SFNvG5Rh_VI/AAAAAAAAAbY/wYmXPHAsl … ane%201%20016.jpg

# 94
абе ти по малки снимки що нека4и Whistling

я кажете ся къде ще по4ивате лятоот на ОСТРОВ ТАСОС КАК ВИ ЗВУ4И?

# 95
  • Варна
Много добре звучи, не съм ходила но са ми разказвали..
Гледам "Търси се" по БТВ сега , гост е Елена Петрова - абе много ме кефи тази жена, толкова е женствена, не че е неземна красавица обаче е много привлекателна и нежна...

# 96
# 97
  • Откъм Варната
Мами една моя близка приятелка си търсят квартира, на 25-ти хазаите им искат да освободят сегашната квартира, с малко бебе са, на 40 дена става в понеделник, да не е много висок наема, в рамките на разумното, някой ако знае нещо да ми пише на лични

# 98
баси ужаса,ами ако не си намерят квартира кво правят на улицата ли ще спят #Cussing out

# 99
  • Варна
баси ужаса,ами ако не си намерят квартира кво правят на улицата ли ще спят #Cussing out
И аз тва си помислих..За момент помислих ,че съм ужасно неблагодарна, какви ситуации има само, а аз мрънкам за глупости понякога.. EmbarassedГорките, дано излезе нещо , че с това малко бебенце..Стискам палци

# 100
 Twisted Evilабе голям топлик навън ,бе мацки Whistlingизпуших докато се  приземя до детската куфня с Виктор.ААААА  ooooh!то вече по това време не е за излизане ,много пече.......Виктор обаче от сутринта е в настроение Joy

Ето го Виктор днес с костюмче на Нинджатук се точи нещо покрай нашата спалня

ЕТО НЕЩО ЗА НАСТРОЕНИЕ -ЗА ФЕНКИТЕ НА ДИЕМА И ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ-ЕЙДЕ НАШТЕ/не че са там-тъй е думата/

Клипът е анимационен и е забавен:
http://vankata.log.bg/article.php?article_id=5470
Пее се от Шаги ("О, Каролайна").

айде спирам до тук...давам път на останалите да показват снимчици  и закачки  Hug

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 14:21 от daninka

# 101
Нели и вие ли вече фанахте пътя... аз ли само още не съм тръгнала по разходки?  newsm78 #Crazy
OO да Майче вие за каде чакате още  Peaceнашето Педи ми каза на 14 ден може на вън а преди това на терасата за по малко и така ,на консултация ходилили сте ?Какво стана имате ли вече бебешко превозно средство Hug Flutter
Аз повече като е горещо няма да излизам това ми беше за урок  Thinkingпък и малката и излязоха едни пъпчици по лицето със връхчета ама са и много сигорно са от претоплянето newsm78 newsm78
Абе майчета как се справяте до като отидете до тази марска градина то голяма борба бе малиии ooooh!не съм го мислила преди ама сега много се ядосвам нямаме тротоар без дупка, кола препядствия от всякаде  ooooh!

# 102
Нелесита,пъпките можи да са бебешко акне или да се 4исти още детето Peace малкия като беше на месец някъде му пламна лицето с такива пъп4ици с връх ,но за 2 седмици из4езнаха без да ги мажа с нищо Peace

# 103
daninka как успяваш да гледаш и котка и деца?

На мен ми е много мъчно, защото с мъжа ми сме решили като стане време за бебе да махаме котката.А тя е толкова мила душичка и си я гледаме отдавна, че не знам как ще се разделяме с нея...  Cry

# 104
Днес направихме ПЪРВАТА БОЙНА ЗАКАЛКА на малкия Вико-ПАДНАХМЕ ОТ СПАЛНЯТА
Не ми се разправя какъв рев рева това дете и аз с него. Сърцето ми щеше да изскочи.

Голям задух навън не се търпеше днес.

Някой ходили вече на новия МОЛ и може ли да се иде с количката на обиколка??? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт