С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 248
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Ние днес ходихме до прословутия МОЛ. По принцип става за колички, защото има асансьори и няма дупки Mr. Green, но точно тези дни не е много за препоръчване за малки бебета - голяма лудница е. Ние като излизахме от МОЛ-а, затвориха паркинга, защото всички места бяха заети #Crazy.

Кака Мая и ние още не сме излизали навън, но сме още на 10 дни. Точно срещу МОЛ-а направиха една готинка алейка, мисля, че първите ни разходки ще бъдат там, че ни е близичко.

Нели, за консултацията нас ни викат чак след 30-я ден. Надявам се всичко да е ок Praynig.

Компа изгоря и сега ще го сменяваме с нов Money.

Хайде до скоро Simple Smile

# 106
Данинка, старохтна мацка си  Grinning Искрено ти завидях  Embarassed Дано и аз така да изглеждам като забременея пак  Praynig
Морска, остров Тасос е страхотен избор  Flutter Миналата година бяхме там и топнахме малката в Бяло море  Crazy Тази година сигурно и до Черно ще стигнем   Joy Обслужването е невероятно, а плажът е вълшебен  Crazy
И да се похваляяяяяя - Велито е с температура от снощи  Rolling Eyes Гърлото е ок, нищо друго й няма за сега  Shocked Предполагам, че е вирусно  #2gunfire . Дано да се ме го надживели  Praynig

# 107
Здравейте,мами!
Чета ви много често,но време за писане нямам.Надявам се да ме включите във вашата готина компаниа на Кифето в еморската.Когато се приберем от почивка,непременно ще намерия начин да ви видя.Приятни слънчеви срещи и да целуните малките от нас.

# 108
Добро утро поспаланки.Абе обяд стана,ставайте Wink
Баси не мога да спя -кукнала съм в 6.30.Още месец и после и да искам-нямаааааа.Абе хора,има ли някой,който може и ОБИЧА да боядисва стени с фасаген?Или да обича да помага за багаж? #Crazy newsm78  bouquet

# 109
Добро утро

честито 4 месе4е на Саши на мама Саши Hug

Данинка Вики е мноо фешън bowuu

Мая,за съжаление нищо немога да ти кажа,малкия 4овек няма кой д агледа ина4е бих дошла да нося Rolling Eyes

# 110
Добро Утро и от нас. Днес успяхме семейно да поспим до 08.30 -това е рекорд Joy Joy
Друго си е човек като се събуди, главата му да си е на мястото #Crazy #Crazy
Времето прохладничко , но май и дъждец ще има newsm78 newsm78

Честита месечинка на Саши и мама Саши!!!!!   bouquet  bouquet

# 111
Добро утро!
От вчера си мисля как да помогна на Мая  newsm78  Не мога да накарам мъжо да боядиса, той в нас не иска а да не говорим за другаде  #Cussing out Малката няма на кой да оставя освен след 21:30 ч. като заспи  #Crazy Освен да съберем малко парички и да намерим бояджия  newsm78 Имате, ли някакви идеи  newsm78 , а и багаж има да се носи  ooooh! Милата незнам как  заспива аз дето не ми е на главата все това мисля.
 МОЛЯ ВИ, ДАЙТЕ ДА ИЗМИСЛИМ НЕЩО  Praynig

# 112
  • Варна
аз много обичам и мога да боядисвам (нали съм нереализиран художник-дизайнер) обаче няма как и кога, че сега започнахме ремонта на апартамента на баба и дядо Confused иначе с удоволствие бих помогнала!  Sad

# 113
Къде се губите мамииииии  Hug
Аз днес изпратих малката при баба й. Като се метнах педикюр, епилатор и т.н голям кеф  Joy  Бях заприличала на г....
Времето е гадничко ама дано утре да се оправи, че да миткаме по градинките. С мъжо мислим да прескочим до новия МОЛ  newsm78 дано да не е лудница.

# 114
  • морето и сините вълни :)
ох  Петя искренно ти завиждам Rolling Eyes
и аз искам така на бабин дом да оставям ама нейсе Rolling Eyes
и с мъжо пак сме в семейни караници #Cussing out #2gunfire

# 115
Абе къде го вдяхте тоя детски кът в новия мол аз нищо нявидях 3 4аса бях там Thinking

# 116
  • Откъм Варната
Абе къде го вдяхте тоя детски кът в новия мол аз нищо нявидях 3 4аса бях там Thinking

Ама голяма си кукувица, на 2 етаж в дъното
http://www.mallvarna.com/dynamic_page.php?id=6&lng=bg

# 117
е това и аз го 4етох ,но не го видях никъде Crossing Arms

току що зарязах теодор с малкия ,айдеее дрисцото ще ми прай фасони не съм му била купила капки за нос...................що..................... #2gunfire да ходи сам на разходка Stop

# 118
llina, от коя кухня вземаш  Shocked - на мен не ми се е случвало да намирам черен пипер   Rolling Eyes Но виж за солидно количство лук  #Cussing out

от тази в Чайка в блока на АНИ-БАНИ....да и лук има и големи люспи от домати  #Cussing out
тая кухня е гавра с децата и е за маики които ги мързи да наготвят за децата си.и не само тази за която говорите а изоб6то детските кухни.това е моето мнение

# 119
  • морето и сините вълни :)
Цитат
тая кухня е гавра с децата и е за маики които ги мързи да наготвят за децата си
опаааа,мацко ше ме дзвиняваш мила.Ама не може да  се ИЗКАЗВАШ така грубо.Хич не ме мързи да наготвя на детето си Naughtyсъбота и неделя му готвя.Но такова разнообразие всеки ден аз немога да усигуря Naughty

А и сега лятото надали ще залегна над  тенджерите да готвя при положение че мога да си го взема готово и айде по пътищата,плажа и пикниците

ТЕБЕ като не те МЪРЗИ си готви ама таквиз ГРУБИ изказвания  Нища да чувам вече Twisted Evil Naughty

Общи условия

Активация на акаунт