С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 279
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
ами не те ли е гнус да 4исти6 косми лук и незнам си кви боклуци и да го дава6 на детето си.то да кажем 4е е за теб ,за мен да се прежалим нали,но това са децата ни.как1в е проблема да му се наготви п1к било то и лятото..........ама права си 6то да не му вземе6 и да се разхождате после.незнам!!!!не искам никого да обиждам но е глупаво да храним децата си с подобни не6та....няма да ги нарека по на4ина по които мисля

# 121
llina, от коя кухня вземаш  Shocked - на мен не ми се е случвало да намирам черен пипер   Rolling Eyes Но виж за солидно количество лук  #Cussing out

от тази в Чайка в блока на АНИ-БАНИ....да и лук има и големи люспи от домати  #Cussing out
тая кухня е гавра с децата и е за маики които ги мързи да наготвят за децата си.и не само тази за която говорите а изоб6то детските кухни.това е моето мнение
Не съм съгласна, че детската кухня е за мързеливи майки.Тя е за майки които имат две деца и си нямат баби които да им помагат, а те да се оплакват колко са заети. Аз ползвам кухнята на ул."Цар Освободител" и съм много доволна . Когато аз съм била бебе са ми вземали от там, аз също го правя и имам намерение да продължа Grinning

# 122
Цитат
тая кухня е гавра с децата и е за маики които ги мързи да наготвят за децата си.и не само тази за която говорите а изоб6то детските кухни.това е моето мнение

smile3505 smile3513 smile3515

# 123
Цитат

Не съм съгласна, аз съм много доволна от кухнята - все пак е топла и прясно приготвена храна и досега не ми се е случвало да намирам някакви гнусотии вътре. Всеки си решава сам все пак!

П.П. Извън дискутираната тема: моят син участва в един конкурс и ако искате, моля гласувайте за него. Благодаря на всички предварително!
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=133

# 124
ок с1гласна с1м 4е всяка маика има нужда от помо6т но не можете да ме убедите 4е е по добре да си вземете храната и после п1ти6тата-какъвто отговор полу4их.

# 125
СиМа 5 от мен Peace

Енииванова,деца имаш ли?

# 126
Цитат

ок а колко мами се оплакват от гнусотии и пак ходят там понеже е по трудно да наготвят

Не съм съгласна, аз съм много доволна от кухнята - все пак е топла и прясно приготвена храна и досега не ми се е случвало да намирам някакви гнусотии вътре. Всеки си решава сам все пак!

П.П. Извън дискутираната тема: моят син участва в един конкурс и ако искате, моля гласувайте за него. Благодаря на всички предварително!
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=133

# 127
СиМа 5 от мен Peace

Енииванова,деца имаш ли?

6том с1м тук

# 128
ок не ми се спори изразих мнение и смятам 4е с1м права.п1к които каквото иска това да прави с детето си.

# 129
Ехееее че спор сте захванали...... ooooh!
Може да ме линчувате и мене ама аз също не взимам кухня...... EmbarassedНито с първото, нито с второто имам намерение.....Но не защото ме е гнус или защото имам отрицателно мнение за самата кухня,ами просто на мен ми доставя удоволствие да готвя пък като е за децата още повече....... CrazyВсеки ден си хапват различно и въпреки че нямам никой който да ми помага/гледам си ги съвсем сама/ успявам да си направя режима така че за всичко да имам време......Включително и за мъжлето да има първо,второ и трето......И пак си миткосвам по улиците......Мисля че всеки си решава за себе си...кухнята е удобство ог което се възползва сигорно 90% от майчетата и не вярвам да не е съобразена със всички изисквания ....... Peace.

# 130
Жената не е създадена да виси по цял ден на пе4ката,да прави салати, да опъва трапези  chef айдее не драматизирай толкова

Аз съм жена,не домашна прислужница Peace НА който му се готви, да си готви. АЗ НЕГОТВЯ! Sunglasses

# 131
Жената не е създадена да виси по цял ден на пе4ката,да прави салати, да опъва трапези  chef   айдее не драматизирай толкова

Аз съм жена,не домашна прислужница Peace НА който му се готви, да си готви. АЗ НЕГОТВЯ! Sunglasses

И аз не готвя, никога не съм обичала и едва ли ще се променя.В моят род готвят мъжете, брат ми е главен готвач и от дете все забъркваше нещо   Blush  така че за мен не оставаше фронт за готвене  Grinning  После случих и на мъж страхотен готвач, от три години готви той Mr. Green Твърди , че го отпуска от стреса, а и аз нямам намерение да го разубеждавам  hahaha

# 132
eniivanova  всеки има право на мнение ама такива крайни коментари не са ми никак приятни. Лично аз се засегнах. Все едно съм майка тиранин, която умишлено трови детето си и му дава гнусотии. Ще ти кажа нещо, лично аз съм доволна от кухнята защото детето ми много я харесва. И защо не си сложиш снимката на аватара  #2gunfire Мисля, че доста си се ровила из темата, че да намериш повод за заяждане.

# 133
не се заяждам просто мнение а за снимката не6то не ми се полу4ажа не мога да я сложа.ако ми кажете как...... Embarassed

# 134
Bela,все едно за моя мъж говориш Peace

Общи условия

Активация на акаунт