С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 282
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Bela,все едно за моя мъж говориш Peace
Много е хубаво newsm51 newsm51 как да не го обичаш?
На мен ми стига че по цял ден newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71 prostor needle newsm64

# 136
Да точно....който иска да готви,който иска готова кухня...... Peace
Ееее не го приемайте чак пък толкова това готвене......аз ни най-малко не се чувствам прислужница Naughty Naughty.....Напротив ......Когато можеш да съчетаеш всичко и да си удовлетворен не виждам какъв е проблема да се готви за семейсвото..... Thinking

Упс какво стана......моя пост цялата страница зае......Сори....... Praynig Embarassed

# 137
Беринка и аз се чудех какво стана  newsm78 Помислих, че е от моя комп., че май нещо се скапва и иска преинсталиране.

С мъжо се опитахме да стигнем до новият МОЛ днес ама без успех. Само от едно място можеш да отидеш до него и то такова задръстване  ooooh! обиколяхме квартала 15 мин.  #Cussing out и се отказахме.

# 138
Ауууу хич да не се глася и аз тогава да ходя........ ShockedТо верно сега първите дни ще е така......А пързалка в тоз Мол ли щеше да има...... newsm78

# 139
тая кухня е гавра с децата и е за маики които ги мързи да наготвят за децата си.и не само тази за която говорите а изоб6то детските кухни.това е моето мнение
Моля , не правете такива изказвания , защото аз съм от майките който обичат да готвят , но предпочитам да вземам кухня на детето си . А другото което искам да те попитам е , ти детето си до каква възраст мислиш да го гледаш , сама , на детска ясла или градина нямали да го пускаш . Там каква храна мислиш че ще яде , да не би ти да му я носиш и там . За предпочитане е да си разхождаш детето , отколкото да го запечаташ в къщи.

# 140
. За предпочитане е да си разхождаш детето , отколкото да го запечаташ в къщи

a разхобдането няма ни6то об6то с това което с1м казала.в1об6те не си стоим в к16ти

# 141
Берина това в никакъв слу4ай небеше коментар за теб Peace

# 142
  • морето и сините вълни :)
ееее Беринче,ти сън не спиш бе душа да угодиш н амъжо с манджичка Joy hahaha

Ами на който са му кротки децата  готви.И това го има...аз два дена готвих на мойто чадо.Но въпреки всичко си вземам куФнята ..Аз немога да запра мойто дзверо вързан някъде и да хукна да му готвя Crossing ArmsНистава при нас тоз омер н акитайката

ще си ползвам куФнята с най голям кеф и още повече че ми се намира в ПАРТЕРА на блока hahaha hahaha

Пък и на сичкото отгоре комши ми е човекът който отговаря за качеството и контролона на кухите.И ми е казвала още много отдаван да го записвам моя че готвят хубаво. Peace
той моя нали малко злояд си пада ама ше ме прощава hahaha Mr. Green

ее Пете ти до Мола може д ане си стигнала ама  поне си си напрайла  педикюр ,маникюр,туй онуй.Аз сигурно таз год ще пропусна плажа щото няям време да са обезкосмя Sick

# 143
daiiido - познах теееееееее по аватара т.е. по Алекс  Heart Eyes

Ани дай аз ще гледам Влади щом е за разкрасяване ама не и за готвене, ако ще му готвиш няма да го гледам  Naughty

Берина това в никакъв слу4ай небеше коментар за теб Peace

Естествено, че не е за Беринка.

eniivanova едвам ти разчитам какво пишеш  ooooh! и определено не е в добрият тон на темата. Много те моля, оправи си както начина на изписване на думите така и начина на изказване. Да кажеш на повечето майки, че ги мързи да готвят и се гаврят с децата си записвайки ги на кухня при положение, че не познаваш нито тях, нито децата им е меко казано нагло.

# 144
 eniivanova едвам ти разчитам какво пишеш  ooooh! и определено не е в добрият тон на темата. Много те моля, оправи си както начина на изписване на думите така и начина на изказване. Да кажеш на повечето майки, че ги мързи да готвят и се гаврят с децата си записвайки ги на кухня при положение, че не познаваш нито тях, нито децата им е меко казано нагло.

[/quote]
То не се знае дали ще си оправи правописа , но поне да се научи как се пише думата майка , а не 'маика'

# 145
Дайййдо как си скъпа Mr. Green

# 146
супер
имаме си два зъба , и пзнаи дали съм спала две вечери

# 147
 Shocked
кога наиско4иха бе ooooh!
ние сме само с 1 Whistling

# 148
супер
имаме си два зъба , и пзнаи дали съм спала две вечери

БРАВОООООООО  Hug Да са ви здарви и бели    Hug
И Славена се мята като бясна  #Crazy  май и аз ще очаквам включване на още зъбки. Също не съм спала от няколко дена  Mr. Green а като си помисля, че сега се започва  ooooh!

Хайде утре да слезем с малките до плажа, като си хапнат кремчетата.

# 149
вчера  имаше две точки а днес вече единия драска ,а другия се чуди сега или после да ви потормозя

Общи условия

Активация на акаунт