С оскъдни потничета и полички ВАРНЕНКИ омайват всички!!

• 13 262
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мацки!
Най- накрая прочетох коментара на девойчето за кухнята. Гледам доста сте писали по въпроса, ама и аз да и кажа нещо:
Мило момиченце, аз бих ти препоръчала, като майка на ДВЕ деца и човек, завършил Езикова гимназия и висше образование- нещо, за което явно си нямала време на тази възраст, когато живот и здраве се роди детенцето ти, вместо да се стараеш да готвиш по цял ден, по- добре отдели малко време да прочетеш някоя и друга книжка, пък защо не и тази наречена "Граматика на българския език", защото освен липсата на добро възпитание, очевидно имаш много по- сериозни пропуски. Защото, мило момиченце, когато тези деца порастнат едва ли ще ги интересува дали си им давала храна от детската кухня или не, но определено ще забележат очевидната ти ниска култура /изразяваща се в подобни крайни мнения/ и отчайващите ти правописни грешчици.
Сега мацки отивам да хапвам! След малко ще пиша и на вас. Joy

# 181
  • морето и сините вълни :)
Вайййй ,Беринче ти му даваш 200 гр сирене на тоз Големец бе
напрау ма заби като шкембе у дувар  с тва сирене Shocked

алооо Ти с единичния БОТУШ тука  ся ще се виждаме Mr. Green Heart Eyes  bouquetЩе ни липсваш начи  bouquet

# 182
Ани както ти казах , днеска в болницата подаряваха само по един бял ботуш , малко неудобен , но за такива като мен дето не гледат къде стъпват се налага  Laughing Shocked

# 183
Така, похапнах, изпих чашка винце и съм на линия! Grinning
Диде, как си мила? Как е крачето? Сега, ако съм на тебе, ще пиша по-честичко във форума. Grinning Добре, че Мишо помага. А, тъй и тъй си стоиш в къщи, що не вземеш да готвиш, вместо да се "гавриш" с тая детска кухня. Joy
Ани, какво прави малкият блондин? Вечеря ли вече?

# 184

напрау ма заби като шкембе у дувар  с тва сирене Shocked
Joy Joy Joy

# 185
  • Варна
daido къде се скопоса бе душа  ooooh!  Confused
а мойто диване заспа  Shocked пу-пу, че снощи пак се зарадвах, ама се събуди в 23:00 и гледай среднощна фиеста пак Tired дано тая вечер няма ексцесии Praynig белким се наспа и аз кат 'ората един път, хасан и той човек да го е...  Wink
днес се хранихме сами с вилица, че лъжиците трудно задържат храната във вертикално положение  Tired и доста успешно омаха 1/2 купичка мусТака  bowuu

# 186
В Морската градина, стъпа на криво. Така става, като не стои вкъщи да готви, ами калпазанската я кара- хоп кухнята и хайде на разходка. Joy

# 187
ааа моя ПъцлЬо спинка от 8,30
ся отивам и аз да се хоризонтирам
Ох Дидка искрено ти съчуствам мила.И двата крака съм си чупила на същото място по същия начин по който и ти
лошото е че имаш и малко дете да гледаш.. #Crazy ooooh!и  става доста напечено

# 188
хилоу от мен,отивам да ве4ерям и после ще ви пиша Hug

# 189
ти пък з аедно Хилоу з а ко са хабиш hahaha hahaha

# 190
Така, похапнах, изпих чашка винце и съм на линия! Grinning
Диде, как си мила? Как е крачето? Сега, ако съм на тебе, ще пиша по-честичко във форума. Grinning Добре, че Мишо помага. А, тъй и тъй си стоиш в къщи, що не вземеш да готвиш, вместо да се "гавриш" с тая детска кухня. Joy
Ани, какво прави малкият блондин? Вечеря ли вече?
ами супрер се чувствам , малко ме боли ,ноооо Мишо помага (златен мъж), взе си отпуск. А що се отнася до готвенето , мисля , че ще отпиша малката и оттук на татък само на домашна кухня.

# 191
  • Варна
глей от единия мързел как се скопосва човек  Joy тез кухни само до лоши работи водят  Mr. Green

# 192
глей от единия мързел как се скопосва човек  Joy тез кухни само до лоши работи водят  Mr. Green
то не есамо до мързела и до кухните , ами и до разходките , и преспиванията в детска количка. Laughing Mr. Green.Оттук на татък само в къщи ще си стоя и ще внимавам с шкафовете  Grinning Laughing Crazy #2gunfire

# 193
# 194
 Joy

Хриси кво мляскаш душко Crazy

Общи условия

Активация на акаунт