Отговори
# 225
Сасано, аз като гледам ти си направо станала вегетарианка и без хляб ядеш явно, как няма да отслабнеш. Аз съм наддала 1,300 кг. Wink Даже доки като ме пита в петък и му казах 1,300 той се засмя, че и грамовете знам, но му обясних, че имам електронно кантарче вкъщи и затова. Blush

# 226
Привет и от мен!
Ади, съжалявам за случилото се. Бъди силна и позитивна и съвсем скоро отново в отчетни!
Прегръщам те! Hug
Нина, да ти е жив и здрав рожденика!  newsm67  party023 Много да ви радва и обича, а подаръка - през декември!

Нямам нищо за отчитане напоследък. Само работа.. работа.. няма край!
Желая ви усмихнат ден!  sun

# 227
  • Бургас
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но нямах нет.
И аз в третия месец свалих 1 кг, но сега съм +1. Корема ми е порастнах с 7 см за месец.

В събота ходих на лекция за раждането, организират го от училище МАМА. Акушерката каза, че курса по принцип е 1 месец и е хубаво да се мине средата на 6 или седми месец.
Беше доста интересно.

Моята докторка ми каза на последния преглед, че бебчето ще се усети следващия месец.

Аз нямам запек, но ме болят често червата от дясно до тазовите кости, подуват се и къркорят и е доста неприятно.

Май ще си търся дрехи за бременни, че панталоните ми не ми стават вече. Grinning

На БХС ще ходя в края на месеца, а за ФМ - още незнам кога. Странното е, че при нас за БХС не искат снимка от УЗ.

Знам, че за майчинството и НОИ трябва да се мине реда с личен лекар, направление, гинеколог и ЖК.

И моето кръвно е около 100/60, но пулса ми е към 100. Вие имате ли висок пулс?

Поздрави   bouquet

# 228
Bubabo, и на нас ни искат снимка, която да е направена непосредствено преди да отидем да ни правят БХС. Така че, споко. А за дрехите, аз от две седмици вече си купих панталон за бременни и ми е много удобно, нали цял ден съм пред компютъра и нищо не ми стяга на корема. Joy
Виж, за пулса не съм си го мерила, но нали казват, че вече сърцата ни бият за двама, така че е нормално да е по-ускорен. Hug

# 229
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Ади - бързо възстановяване, почини си добре - сега е лято, момент за релакс, и скоро пак и с нови сили - в отчетни Simple Smile
Честито на рожденика, много да ви слуша Wink

За пулса - нали знаете, че през бременността кръвта в организма се увеличава с около 2.5 литра,
за да може да обслужва и майката и бебето.
Това е причината да се задъхваме от много по-малко усилие - сърцето не смогва да изпомпва новото, по-голямо количество кръв.
Това е и една причина, пулса да се ускори - до определени граници обаче. Също така е нормално и понякога да ви се струва, че прескача Simple Smile

Ще се поровя да намеря къде ги четох тези неща и ще ги пусна Simple Smile

# 230
Здравейте мами,

честито на мъжа на адашката. Аз днес, да чукам на дърво съм по-добре, контракциите или каквото е понамаля и утре се надявам да се върна на работа.

Утре смятам да пусна кръвен тест и предполагам, че трябва да е на гладно, нали?

За дрехите, аз вече от месец съм с дрехи за бременни, които се намират толкова трудно, хем за грозни, хем са и скъпи. Аз съм качила вече 5 кг., но аз доста качих и от стимулацията преди ИКСИ-то, но това да ми е проблема. Иначе аз хляб доста ям, месо и на мен не ми се яде, пия фрешове, сокове, вода, мляко. Но вече ми се пооправи апетита, защото 1-2 месеца ми се ядеше много. Сега гледам да се ограничавам.

Хубав ден

# 231
Момичета, прехвърлих се в темата за Януари, така че отпишете ме оттук.
Всичко най-хубаво на всички бъдещи майчета, целувам Ви Laughing

# 232
  • София
Благодаря за отговорите....явно  наистина в 12 седм, с добра апаратура могат да видят пола, щом и на много от вас са го направили Simple Smile

Относно диска- там, на място казах, че искам и не съм уточнявала формата, но е CD-R.

# 233
добро утро и от мен мили мамчета .пожелавам ви хубав и усмихнат ден

# 234
Здравейте прекрасни майчета!

Ninanb, честит ти юбиляр! Да ти е жив и здрав и много да се обичате!

Днес бях на БХС, утре ще са ми готови резултатите, но ще ги взема в четвъртък сутрин, защото утре съм на ФМ. Стискайте палци всичко да е наред! Praynig

Целувки от мен и хубав ден! Kissing Heart

# 235
  Здравейте бъдещи мамчета.

Аз родих първото си дете на 27.01.2008 и сега нашата принцеса участва в конкурса на хумана. Ето линка, ако някой иска да ни подкрепи:

http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=148

Благодаря ви предварително и леко бременеене.

# 236
Здравейте и от мен,вчера ходих на ЖК,не стига,че чаках 1 час пред лекарския кабинет,а и прегледа мина толкова скорострелно Thinking,много съм разочарована,чакаш един месец с такъв трепет,а то-за няма и 5 минути Crossing ArmsДаже и снимка не ми даде,да съм била предупредила предварително #2gunfire,направо съм бясна #Cussing out.Бяхме с таткото,той милия от толкова време чакаше,излезе от работа за ради това.По време на прегледа,док постоянно мълчеше и аз даже се чувствах неудобно да го попитам какво гледаме в момента.Измери главата,бедрото,тялото,без да ми каже размерите-каза "толкова колкото трябва".Нито ме пита как съм,имам ли оплаквания,аз пък ,каквато съм си загубена,като вляза в кабинета и забравям всичките си въпроси!
Иначе ми взеха кръв за БХС,след 10 дни щели да са готови резултатите.
Единствената успокояваща реплика от док беше,че всичко е на ред,но нали се сещате,колко много успокояват тези думи Thinking.Сега как ще издържа чак до 09.07.не знам #Crazy,струват ми се много разредени тези консултации.
За килограмите-не съм качила нито грам,корема не знам колко е пораснал и дали въобще е пораснал-никой не ми каза,по това,което аз виждам,май расте,нооо не съм сигурна newsm78.Ако продължава така,май ще сменям лекаря Crossing Arms
Извинявам се за лошото ми настроение,ама много се ядосах и трябваше да го споделя със сродни души.И все пак ви желая прекрасен ден  bouquet

# 237
Спокойно zuerich! За лекарите ние сме просто поредната диагнозо и поредната бремнна. Всички са така. И мен днес лекаря, който ми прави УЗ снимка мълча като пън, та ме притесни доста. После издиктува на сестрата някакви цифри и като го попитах "Това значи ли че всичко е наред?" и той мки каза, че никога не може на 100% да се каже че всичко е наред. Абе изобщо...Вместо да се радват, че ще станем повече от циганите, те...

# 238
Въпрос към варненките: Някоя от вас вече била ли е на преглед при Балев?

# 239
Наистина са гадни понякога докторите!  Zuerich, ако не си доволна, смело можеш да смениш лекаря. Все пак заслужаваме малко внимание и повече обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт