Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за новия магазин на Zara в новия търговски център в Младост?
Какви са препоръките за посещение на морето по време на бременност?
Какви са мненията за осигуряване на по-висока заплата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за новия магазин на Zara в новия търговски център в Младост?
-
Какви са препоръките за посещение на морето по време на бременност?
- Форумът включва различни препоръки за посещение на морето по време на бременност. Потребителите споделят, че е препоръчително да се избягват директните слънчеви лъчи и да се плува в морето предимно сутрин и след обяд. Също така се споменава значението на избора на по-чисти плажове и използването на качествено плажно мляко с висок слънцезащитен фактор.
-
Какви са мненията за осигуряване на по-висока заплата по време на бременност?
Форумът съдържа различни мнения относно осигуряването на по-висока заплата по време на бременност. Някои потребители планират да се осигурят с по-висока заплата, за да получават повече пари през първите девет месеца след раждането. Други смятат да запазят същата ставка, като изразяват опасения относно промяната й за тези шест месеца преди раждането.
-
Какви са мненията за посещението на морето по време на бременност?
-
Какво включва майчинството?
След това на един лист записва заключението си и заедно с няколко снимки ти го дават в папка на клиниката. Констатацията е за околоплодни води, удари на сърцето, размер на нухалната ..., евентуално предположение за пол и такива общи работи. Отдолу записва кога е желателно да се направят другите две посещения. Второто - в 18-20 г.с. - тогава се виждат всички органи и мисля, че тогава ще е по-интересен и по-подробен. И третото - в 32 г.с. Тогава се ходи да се види мозъка на бебчо. Каза, че дори и да има нещо притеснително вече е късно за аборт, но поне ще бъдат подготвени за раждането. В смисъл как да реагират и какво да очакват. Та това е като цяло при Балев. Аз си мислех, че ще е по-приказлив, но е много внимателен, усмихна се на няколко пъти и в крайна сметка съм спокойна. 

Вече съвсем недостоверни ми се струват тези резултати от БХС.
Защо ги правим и само се подлагаме на стрес?

Чисто нови! И ми стават, ама като кроени за мен са! Мисля да разгледам сайта и да поръчам на зет ми, той ще си идва август, да ми купи някои неща.
До към 22 или 28 Г.с. Но здраве да е! Само да не прокървя, защото има такава опасност.
но времето минава толкова бързо, че няма да усетиш