Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

• 15 915
  • 324
  •   1
Отговори
# 120
Доника, аз както сега, така и при първата бременност не съм  Sick, а Гого се роди с много коса.  Thinking. И аз като Доня Коприва искам момиченце, но бог си знае работата.   

# 121
доня КОПРИВА , честито! Страхотна новина! Спомням си, че сме се виждали покрай дечица номер 1  Grinning Желая ти леко бременеене и 2 панделки  Heart Eyes. Кажи за Ташков - как е, доволна ли си? Разкажи повече, че си търся свестен доктор и събирам мнения, преди да си избера МОЯТ доктор. Сигурно си разбрала вече, аз се разминах тоя път с бременеенето. Но не губя надежди  Grinning

# 122
Виждали сме се, да, неведнъж при това  Grinning
Съжалявам за случилото се.
От Ташков съм с добри впечатления като човек. Разбран, отзивчив. Като специалист засега не мога да кажа нищо, но съм при него именно защото ми го препоръчаха като много добър такъв. Работи в Св. София, има и частен кабинет. Аз ходя в болницата при него защото имам допълнително здравно осигуряване(луксозна опция) към Дженерали и държа да си го ползвам.
Надежда не трябва да се губи никога. Давай смело напред, с високоо вдигната глава и хубавите неща ще ти се случат задължително. Пожелавам ти и късмет  Hug

# 123
Мерси!  Hug А с основно здравно осигуряване приема ли? Т.е. става ли за ходене на женска консултация там, или това е онази платената опция, в болницата, където ти следят цялата бременност? Хубав ли му е ехографа там?

# 124
ами да, работи със Здравната каса.
Той даже като че ли предпчиташе да ме регистрира през нея, но аз си настоях за Дженералито защото на мен лично ми поема повече неща от здравната каса+избор на екип при раждането и вип стая...май newsm78 . за последното не съм сигурна.... Rolling Eyes
Иначе женската консултация си е ЖК. гледал ме е веднъж на вагинален и веднъж на нормален(коремен ли се нарича..незнам). От вагиналния ми даде и снимка. Доколкото знам имат и 3Д, но предполагам, че се заплаща допълнително. Иначе системата е, обаждам му се един ден по рано за да ми каже към колко да отида. Отивам си болницата, звъня му, че съм пред ЖК, той слиза от родилното, той там работи, преглежда си ме...и така. На документите ми си пише, че той си е моят лекар  това е. Иначе си има сестри, кото си оформят самата документация....

# 125
Здравейте, момичета!

На мен все още страшно много ми се спи. Днес отново заспах, докато приспивах Пламена. И сега посред нощ ще си свърша останалата работа.  Tired  Разбира се този симптом ще отмине точно като ми минат изпитите.  Crossing Arms

Добре дошли на всички нови момичета! Лека и безпроблемна бременност ви желая!  Hug

# 126
Здравейте аз се завърнах от вилата, добре съм освен гаденето  Sick
Казахме ве(че и на моите родители, а във вторник ще правим нещо като годеж  newsm78 по скоро да уточним датата за септември  Laughing
В петък доста обикалях магазините но нищо с ластика чак толкова не харесах а много ми обиват тези копчета, за това говорих с една шивачка моите си дънки дето ми обиват копчето да ми ги направи с ластика  newsm78, някой правил ли е така?
Това е от мен  Hug

# 127
Здравейте и от мен. Ново попълнение съм тук, но ми стана мило да си поговоря и с други мами, очакващи бебоците си през януари.
Моят термин е за 18. януари (поне за сега), това ми е втора бременност. За сега всичко е спокойно, малко повече ми се гади от първия път, но още не съм имала изпълнения  Sick
Усмихнат ден на всички и леко бременеене Grinning!!!

# 128
Здравейте и от мен, за сега и аз съм горе долу добре, сутрин и през деня ми се гади, но само толкова, няма инциденти.
Аз имам един голям проблем:Запек. Пия Дуфалак и пак проблеми. Вие как сте, имате ли такъв проблем и как се справяте?
Между другото пия Дуфастон профилактично 2х1тб.

# 129
Привет! Три дена ме нямаше и гледам колко нови мами в темата. Добре дошли на новодошлите!

# 130
Здравейте всички и от мен  Hug
Нова съм тук, както и моето бъдещо януарче. Желая на всички леки и приятни летни месеци!

# 131
Добро утро дами. Добре  дошли на мсички нови мамчета и леко бременеене  Hug Hug Hug
Ние с милото вече запазихме ресторанта и определихме менюто. Треска ме тресе покрай тези приготовления - ужас направо и всеки дава акъл, аз не искам много гости а родителите ни искат да канят кого ли не  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Всичко вече почти съм планирала, само дето в нашия град няма кетъринг агенция и сега аз трябва сама да си  измисля украсата за ресторанта, а нямам никакви....никакви идеи newsm78 newsm78

# 132
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички мами в този форум, на бъдещите булки да не се преуморяват, а да действат бавно и всичко ще бъде наред! Една сватба е много нерви преди нея и много щастливи моменти на самия ден, така че всичко ще се оправи и нареди!
 Laughing  bouquet

# 133
Добро утро и добре дошли на новите мами и от мен!!!
Желая ви лека бременност, а на финала прекрасно бебче!
соня82 сигурна съм, че ще измислиш хубава украса за ресторанта-само не се преуоморявай! Нашата украса, включваше много цветя! Хем е изключително красиво, хем в края на сватбата някои от твоите близки могат да отнесът със себе си цветен спомен, от вашия прекрасен сватбен ден! Успех!

# 134
Ихууууууу,добро  утро и от мен!!
Колко новозаписали се мами  и колко прекрасни новини в тази тема.Страхотно newsm44
Добре дошли на всички нови welcome ,леко бременеене и пухкав голям бебок на финала newsm32 newsm30.
За косата да кажа,че и аз се боядисвам,всъщност кичури си слагам и знам,че няма проблем.
За всички бъдещи булки married да се насладят изцяло на суматохато около оргаизацията за събитието.
Аз за мен да кажа.Вече съм по-добре и днес ще съм си вкъщи и от утре пак на работа smile3516 Пия су Дуфастона ама яко съм се надула от него(той винаги така ми действа). За моя изненада,въпреки лежането тези дни,не съм качила килограми ,ама грам,все още стискам на 2 кг. отгоре,ама шкембето ми така се е наперило,чеее и талията започва да поизчезва  smile3506 , но все още си нося дънките,да не повярва човек. Имам адско гадене пак и то следобедите,чак ми премалява,киселини също и много се задъхвам.Това е от мен.Много целувки и успешна нова седмица  love001 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт