Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

• 15 915
  • 324
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Добро утро мамчета!

Гледам увеличаваме се,това е супер! newsm44 Лека и безпроблемна на всички нови мами!
Аз гледам да се боря със запека без медикаменти/за сега поне/.Помага ми като ям зелена салата например,също печени чушки и много плодове.Добре ми действа също и сок"Капи"-круша.
А мен в петък вечерта взе че ме хвана разстройство EmbarassedКато ме сви корема така се изплаших.......ужас.Но се оправих бързо.
Иначе от към симптоми-от време на време леко ми се гади,но не съм повръщала.Все съм уморена и ми се спи.И понякога ме наболява корема ниско доло,но доктора каза че е нормално.
Приятен ден на всички! smile3525

# 136
Добро утро, момичета.
Добре дошли на новите попълнения. Желая им много прекрасни емоции от сега та чак до финала някъде там към януари, 2009.
collibri, радвам се, че наминаваш, миличка. На мен лично мнооого ми липсваш.  Hug
Бързам да се отчета как вървят нещата при мен. Гаденето и повръщането продължават да са ми неотлъчни спътници  Laughing  Cry. Вече се чудя дали ще им се види края някога. Thinking Whistling Тежичко ми е и доста мрънкам, но гледам да не прекалявам. Добре, че е милото, което е непрестанно до мен и ми помага във всичко. Днес ще си запиша час за идния понеделник. Тогава ще съм по средата на 10та г. седмица та за това се надявам бебо доста да е пораснал. Също така се надявам, че от идната седмица на сетне, гаденето ще започне да отслабва.  Praynig Peace Време е оргазнизмът на мама да се приспособи напълно към присъствието на бебо. Naughty

# 137
Добро утро момичета  Hug
При мен гаденето е по често от киселините, но не  Sick за сега
Днес ще ходя да си избирам годежен пръстен  Flutter Party
Лек и успешен ден от мен

# 138
katalina_79, наистина се появяваш рядко. С теб ставаме 4 маминки от Бургас- bubi4ko, shushy80, аз и ти  Mr. Green много искам да заформим една срещичка, но нека да е след периода на  Sick, защото аз лично съм доста зле в това отношение. Иначе, мазгазинът за обебили се, за който говорех е в подлеза на операта. Лесно се разпознава по големите коремчета на манекените  Laughing

# 139
Добре дошли на новите мамчета   bouquet
Хубава и слънчева седмица на всички Simple Smile

# 140
Мамчетата от Бургас са пет и с мен уважаеми мами  Wink
само дето аз ще се завърна на моренцето някъде към август, но после живот и здраве ще съм си там.
Моят термин е 15-ти януари. Вече спря да ми се гади и се чувствам прекрасно. Желая на всички много усмивки и радост днес!

# 141
  • Габрово
Привет и от мен.Щастлива и успешна седмица на всички мами.Запише те ме за 25.01.2009 newsm51 newsm10

# 142
Здравейте, момичета. Добре дошли на новите бъдещи мами Hug Аз днес бях на преглед- в 9 г.с. и 4 дни съм- бебо е дълъг 2,71 см. Чувствам се много добре, не ми се гади, абе все едно не съм бременна Simple Smile И добре че е така, че довечера ще летя за Лондон и да мога да си обикалям като хората из забележителностите. И аз си правя косата на кичури. Дони, може да ме сложиш с термин 19.02 Peace

# 143
 Simple Smile Каква съм шматка- исках да кажа 19.01. Peace

# 144
Лелеее, три дни ме нямаше и сте изписали целия свят!  Simple Smile
Добре дошли на новите мами, радвам се, че през времето докато ме нямаше списъкът само е нараснал!  Simple Smile
Да се похваля - имам първа баня вече  Simple Smile  Беше мноооого приятно   Sunglasses Съмо дето на плажа си изглеждах като бременна... още от втория месец... не ми се ще да си представям на какво ще приличам по-нататък... ужасТ
Аз да ви кажа - стигам до извода, че проблемът с гаденето (поне при мен) е на психическа основа  Laughing В петък сутринта като тръгнах за Гърция изведнъж се оправих, нямаше ми абсолютно нищо; през съботата, докато бях на плажа - също - все едно не съм бременна  Whistling  Като тръгнахме обратно обаче (вчера сутринта) още щом се качих в автобуса ми се догади... Не успях да  Sick - нито в автобуса, нито вкъщи, ама все пак си е кофти тръпка...
Чета, че някои момичета пиете Дуфастон профилактично... Защо? (аз всъщност не съм се сблъсквала с това лекарство и не знам за какво е даже, но все пак ми се струва, че профилактичното приемане на лекарства не е най-хубавото нещо, което можем да направим, освен ако док не е казал де... което също подлежи на съмнения, ама нейсе..)

# 145
  • София
Добро утро и от мен и лека седмица на всички!

Добре дошли на новите мами  welcome Лека бременност!

Аз нещо хич не съм добре  Sick Лошо ми е и ми се гади.Направила съм една физиономия все едно съм глътнала лимон  Sick Май ще си тръгвам след малко от работа.
За дрехите в Събота направих един пазар и се сдобих с два панталона и е дна блузка. Ще ги снимам и ще ви ги покажа.
Имам и друг проблем имам страшни пъпки.Като пубертетка съм.Имам по лицето,шията,раменете  ooooh! Едни ситни,червени поне не стават гнойни! Кажете някакъв лек или така ще си ходя докрая  newsm78

# 146
Добро утро и от мен! Simple Smile Спорна и безпроблемна седмица на всички!

И на мен желанието ми за работа спада все повече и едва издържам в офиса. Да видим дали няма да си стоя вкъщи повече Simple Smile

Вас притеснява ли ви въпросът с какво и къде ще работите след майчинството? На мен ми се струва голям проблем. Тази работа е само временна и после май ще овисна във въздуха Sad

# 147
Много ви благодаря за топлото посрещане  и чудесните пожелания bouquet
Аз рядко имам възможност да пиша, но чета с удоволствие всички интересни неща, които споделяте. Лека preggo на всички!

# 148
добро утро и от мен лек и хубав ден smile3503

# 149
По въпроса за пъките и мен ме мъчи Мариана.
Това което правя за сега е да си слагам едно лосионче на Акне аут по 2-3 пъти на ден на памуче и така. Дано не бъркам. За сега резултатите са добри. При мен поне са само по лицето.
Стискам палци да се оправиш бързичко.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт