Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

• 15 917
  • 324
  •   1
Отговори
# 150
Привет на новите попълнения! Hug

Соня 82, от къде си?
Мда...сватбите у нас са "родови срещи" Thinking И на мен ми се искаше смо с приятели гости, ама не! Затова оставихме църковния брак за по-нататък-на него само с наши приятели Mr. Green
Иначе украсата за ресторанта обикновено се прави от булченските салони, а би могла да говориш и със самия ресторант, ако предлагат ....
В случай че удариш на камък-взимай хелий и балони и си я направете сами Wink

Весела и слънчева седмица от мен Party

# 151
  • София
Ох, дано наистина скоро се махнат тия пъпки. Взела съм си серията на Виши Нормадерм. Вечер мия с гела , а с крема се мажа и сутрин, и вечер. Но нещо няма голям ефект. Поне не стават гнойни. Но цялото ми лице е на червени точки. Пък и не знам с какво е удачно да се мажеш по време на бременност  Thinking По-скоро някоя мама, която чака второ да каже  Rolling Eyes

# 152
Ох, дано наистина скоро се махнат тия пъпки. Взела съм си серията на Виши Нормадерм. Вечер мия с гела , а с крема се мажа и сутрин, и вечер. Но нещо няма голям ефект. Поне не стават гнойни. Но цялото ми лице е на червени точки. Пък и не знам с какво е удачно да се мажеш по време на бременност  Thinking По-скоро някоя мама, която чака второ да каже  Rolling Eyes

Аз съм нямала подобен проблем /сега са малко над "нормата", но за момента не е притеснително/.
Според мен си е на хормонална основа-изчакай малко от малко да се поокротят хормоните Wink
Би могла да ползваш салицилов спирт /само на самите пъпки/-той изсушава, и хидратантни кремове за лице. Все пак не съм дерматолог и консултацията с такъв е най-удачна...

Предвид вече силното слънце и опасността от пигментните петна при бременните ви препоръчвам ползване на слънцезащитен крем с висок фактор за лицето Peace Че тез петна са мн неприятни и не минават никак лесно..

# 153
Добро утро мами,как е настроението днес?

Аз мога да се похваля,че вече не ми става лошо и се чувствам много добре.Даже не ми се и спи вече.Днес от 14,30 часа съм на лекар за да видим бебчето и съм много развълнувана,но да си призная и малко притеснена.Надявам се всичко да е наред.
Добре дошли на новите мами,пожелавам им цялото щастие на земята Hug
Аз също имах огрооомен проблем с тези пъпки през първата бременност  най-лошото бе, че ми изчезнаха чак година по късно.На мен нищо не ми помогна.Първите кремчета бяха,тази зелената серия на Vichy(незнам дали така се пише) и нищо не ми помогна.Сега нямам и една пъпчица и това ме навява на мисълта дали бебчето няма да е момче PraynigЕстествено това не е критерии,просто ми се иска да е така.
Лека и успешна седмица на всички мами. newsm51

# 154
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
здравейте,и аз да си кажа мене много ми се гади и хич не ми се работи,чувствам се ужасно ,особено сутрин когато трябва да стана и да се приготвя за работа.
Имай съм доста кривичка и си изкарвам киселото на мъжа ми а той милия седи и ме гледа и не смее нищо да каже.
Аз за разлика от вас почти всяка сутрин  Sick Sick Sick и то обикновенно когато вече съм се приготвила за работа,добре че мъжа ми ме кара последно време че иначе все ще съм от закъсняващите
леко бременеене и от мен Hug Hug Hug

# 155
Здравейте,
и аз съм с този проблем с пъпките, но като че ли поизчезнаха напоследък. Преди една седмица просто бях ужас. Навсякъде излизаха и точно както ги описвате - червени и без връхчета. Иначе аз продължавам да съм си без симптоми, но пък много ме боли глава. ПОЛУДЯВАМ. не ми помага парацетамола... ужас просто.

# 156
Хм... и аз онзи ден забелязах множество дребни пъпчици на челото.  Но все си мисля, че като се поуспокоят хормоните и ще изчезнат.  Дано не се лъжа..  Praynig

# 157
Много се радвам, че чета само хубави новини в темата.
Добре дошли на новите мами, няма да изброявам, за да не пропусна някой.
Мариана, Евжени, и аз съм така опъпчена, сигурно е хормонално. Третирам ги с един лосион, но няма голям ефект. Дано отмине.
При мен няма промяна, нямам симптоми, освен дето съм изморена все и повече ми се спи. И аз се чудя дали пак да не ходя на лекар, по принцип говорих да отида в началото на юли, когато съобразно размерите бебчо трябва да е 12 г.с. за изследвания, а после в средата на месеца- няма да е точно 13, а малко по-късно, но нали нямаше часове, имам ФМ. Май няма смисъл да ходя по-често, след като се видя вече, че има пулс, то и без друго с малката не ми остава време и възможност.
Лек ден и успешна седмица на всички!  bowuu

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 14:38 от MianaNia

# 158
Ох и аз съм се опъпчила да ви се оплача smile3511 и то много. Взех си някакво кремче на L'oreal - Pure zone серум. Мажа се от няколко дни и е малко по-добре положението. Освен това и салицилов спирт ползвам за почистване преди това. Но сега гледам, че и по раменете са ми излезли та явно ще трябва и там да се мажа.
Ох иначе с това гадене май няма никога да се оправя. Сутрин като стана съм горе-долу добре - не ми се  Sick, но пък преди обяд... не мога да ви опиша. Всеки ден  Sick на работа при това и то между 10 и 13 часа и няма спасение. Вече се чудя дали да не отида да си взема болнични, че тези моите работодатели ще ме уморят с някакви ароматизатори, които ги слагат навсякъде и от които  Sick задължително.
А от вчера имам и друг проблем - хемороиди. Ама много яки newsm61  - цяла нощ не можах да спя от болка. Имам едно кремче Пайлекс, с което се мазах, но явно като са много възпалени няма особен ефект. Направо едвам ходя. И са външни освен това - много се усещат.
Дайте някакъв съвет, ако някой е имал подобен проблем. 

# 159
Да се включа и аз към имащите малки, "хубави" пъпчици по лицето  Laughing Честно казано не ме притесняват много. На фона на гаденето и повръщането са си нищо и никаква работа.Мисля си обаче, че едва ли има мазило, което да помогне в случая като се има предвид лудналите ни хормони. Така че аз лично мисля да не се "цапотя" с нищо, че и без това кожата ми е една особена. Едно тумбаче беше споменало за слънцезащитен крем. Виж за това съм за и си имам такъв за лице и мисля да си го ползвам ежедневно.
sladur4esta, мила не си единствена с гаденето. Стана ми малко смешно като прочетох за ароматизаторите в твоя офис. Същото беше и при мен. НЕЕЕ ги понасях. Имах чувството, че ще умра от тях. И за това тактично обясних на колегите "случая" ми  Joy  и просто ги изключихме Сега въздуха в офиса е непокътнат от такъв род миризма.

# 160
  • София
Браво, няма що! Станахме цяла група пубертетки  hahaha Аз питах козметичката ми има ли смисъл от някакви процедури, но тя каза да изчакам още малко, защото може и да се успокоят. Явно е на хормонална основа.
Аз вече съм добре, за разлика от сутрина и съм си на работа. Само дето  едва си държа очите отворени. До мен на бюрото един колега си спи, прав  Shocked как го прави тоя номер не знам  newsm78 Сега го погледнах пак направо си спи дълбоко  ooooh! Завиждам му  Tired

# 161
  • София
Добър ден и успешна нова седмица!

Добре дошли на новите момичета...Доня Коприва Hug...и аз в началото почнах в Декемврийките да пиша, че термина ми е за 31 декември- 03.Януари, а тогава още нямаше януарки Laughing....та сега се подвизавам и на двете места Laughing

Бях ви обещала, че след днешната Фетална Морфология- ще пиша. Бях при Д-р Врагалева във "ФЕМИНА"- много симпатична млада лекарка. Гледа костици на горни и долни  крайници, имаме по 5 пръстчета, дробчета, стомах, гръбнак...и естественно костицата на носа- извън риск сме Laughing  Много подробно обяснява всичко и показва на екрана, дори и да не разбирам някой неща. Помолих и за диск....много грозно бебче( ама било нормално в тази седмица да  прилича на извънземно Crazy)

Каза ми и пола.....просто не очаквах толкова рано, но тя каза че просто случайно е видяла пишлето, а иначе гледа основно органите и не и е това целта.

Та ще си имаме 90% още едно момченце

# 162
Здравейте мацки!!!
Гледам от пъпки се оплаквате. Аз при първата бременност си ходех яко пъпчива докрай. сега пак се опитват да ми излизат, но поне засега положението е търпимо.

Хемороиди не съм имала никога през живота си и незнам въобще за какво иде реч.

Evjeni , какъв е този парацетамол който пиеш???
Нали по време на бременност не се пие дори парацетамол освен акко не е супер належащо....

Аз момичета тази седмица съм отпуск. В края на седмицата с Калоянката имаме РД и реших да си почина малко, да се подготвя на спокойствие, но за да е веселбата пълна той в момента не е на градина, а е в къщи с конюктивит, скача и беснеее, а аз не мога да стана от леглото защото ми е лошо...

Ох дано се оправи бързо и да го пускам поне от сряда, че иначе цяла седмица ще ме побърка, а имам и куп работа за вършене..

# 163
с пъпчиците и аз имам проблем,даже кожата ми е  увяхнала ,ама това да са проблемите,иначе гаденето си продължава една седмица не бях  Sick,но днес се започна отново.
Като ви слушам добре ,че не съм на работа цял ден ми е много изморено без да правя нищо.
Хубава и усмихнта седмичка и само добри новини Hug Hug Hug

# 164
а по въпроса с ароматизаторите...и аз трудно ги понасям...
ПОнасям трудно всякакви миризми. В кухнята въобще не влизам от вече месец защото ми мирише...моите мъже горките...вечеса заприличали на два ходещи сандвича. Опитах се на няколко пъти да готвя, но след като си изповръщах червата и реших, че ще си чакаме дружно да отмине гадния период.

Имам и голяма драма с миризмата на прах за пране...но не може да не се перем...спрях омекотителя за момента, но праха не мога да го спра. Отврат!!!

Общи условия

Активация на акаунт