Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

• 15 917
  • 324
  •   1
Отговори
# 165
....много грозно бебче( ама било нормално в тази седмица да  прилича на извънземно Crazy)

Хи хи - точно преди няколко дни с една колежка гледахме снимки в нета на плодове на 7 седмици и няколко дни.  Установихме, че адски много сме се разхубавили в сравнение с онзи период и само някой да посмее да ни каже, че сме грозни!!! Joy Той просто не ни е виждал в корема на мама  Mr. Green  Много се забавлявахме на тази тема  Simple Smile

Бръм, разби ме за пола... Верно ли имало все пак възможност да се види пишле??  newsm78
Това много странно и интересно ми прозвуча...

# 166
Доня Коприва, ами питах лкаря си какво мога да пия и той каза само парацетамол, но не в голями количества. Максимум 3 за 24 часа. Аз повече от 2 не съм пила. Имам му голямо доверие защото той е бившия шеф на патологията на Шейново
Оказа се, че ми е много ниско кръвното. Сега се понапих с вода и ядох сладки неща, та се освирясох малко. Опитах се да пия кафе (аз не обичам), леле без да искам как си го люснах върху мен.. явно не е трябвало да го пия.

# 167
Момичета, имам едно предложение, но не знам към кого може да го отправя, защото форум ОТЧЕТНИ няма модератори
Да се направи библиотека на отчетните теми. Така няма първата страница да се пълни с едни и същи неща, а и повече хора ще я обновяват. Тази информация ще е достъпна за всички майки пишещи в отчетните независимо кой месец са бременни или детенцето на колко месеца или годинки е.
Информирай модератор - ще натисне ли някой бутончето, защото аз не мога да информирам за мое мнение

# 168
Доня Коприва, и аз не ползвам омекотител, когато пера  hahaha и въпреки това пак ме дразни миризмата на изпрани дрехи. Принудих мъжо да не си слага парфюм. Сега воюваме по отношение на сухия дезедорант, което е абсолютно крайно и гадно, но и него не издържам. Имаме споразумение да не се приближава до мен след душ, когато въпросният сух дезедорант е най-осезаем ииии да не стои гол до кръста ами да е с тениска, която да спира миризмата на дезедоранта  Joy лудница е в нас просто. Сега ми идва гениалната идея да се направи риалити шоу от рода на Биг Брадър с 10тина двойки, в които задължително жената да е бременна. Представяте ли си??? Вярно, че е много личен момент, ама има луди, които не биха се отказали да участват. ХХмм защо пък само луди....не е само за луди хора тази работа.. Crazy
Бръм разби класациите с пола на бебето..рано не рано, жената е видяла мъжкия атрибут Hug Все така бързо и неуморно да растете!!!

# 169
Информирах  Grinning

# 170
  • София
Ей супер вече имаме и първото бебче, на което знаем пола! Бръм честит ти мъж !

Вече трябва да слагаме и щъркелчета след имената на мамите от първа страница  stork-boy stork-girl

Evjeni  на мен ми харесва идеята ти, но повече от това не мога да ти помогна   33uu

# 171
  • Кори Селести
Каква ще бъде функцията на тази библиотека?
Ако искате да правите библиотека  полезна информация, това съвсем спокойно може да стане в "Майки бъдещи и настоящи".

# 172
И аз имам пъпкиииииии smile3515 smile3516 . Сега ходих на фризьор,в последния ми почивен ден,да се разкрася малко,че нещо съм си вкарала филма,че съм грозна и дебела,та сега си вдигнах малко самочувствието и утре даже ще сложа новата рокличка с висока талия за работа(нищо,че са ми бели баджаците hahaha) Та така.
Бръм  честити сиини гащи  stork-boy smile3525
Една по една ще започнем да разбираме кой какво си носи  newsm47
Аз съм в понеделик на преглед и за БХС,може и на мен да ми кажат аджеба мъж ли е жена ли е,ама аз не бързам.

# 173
Здравейте мами,отдавна не съм писала. Аз в петък бях на консулация и за моя изненада не само, че видях бебчо ами и го видях как мърда. Беше легнал на една страна и мяташе другата ръчичка и краче  Grinning Останахме много приятно изненадани с таткото,за жалост още не мога да го осетя,едва 3см. е и док. каза,че за първа бременност това ще стане чак към 20-та седмица. Вече нямам търпение  newsm53

# 174
Здравейте момичета, и аз се присъединявам да следя темата, моят термин е 04.01.2009. Дай боже всичко да е наред! Успех на всички мамета!

# 175
Добре дошла, irinabr! Леко бременеене заедно с нас!   bouquet
Момичета, от известно време се е загнездил един въпрос в моята глава и реших да видя вашето мнение по него - смятате ли да ходите на специализирани курсове (упражнения) за бременни?  И ако да - само на йога ли се спирате или на комбинираните, т.е. такива с теоретична подготовка, обучаване на общуване с бебо и т.н.?  Проучвали ли сте въпроса къде, кога и колко ще струва?
Айде, чакам включвания  Wink

# 176
Smiling_Sisi веднага отговарям.На мен ми предложиха такъв курс в частната клиника,в която бях последния път.Освен йога има и лекции как да дишаш,разни гимнастики а също и разговори със специалисти,които ти отговарят на всички въпроси.Но ми казах ,че започва от 20-та седмица някъде,така че за мен щяло да е към септември месец,50 лв. е курса,но не разбрах колко точно е продължителността.А питах в един  от спортните центрове в града и има йога за бременни,но е препоръчително да се започне след навършен 3-ти месец.Така,че имам време,само да се чувствам добре,смятам да се възползвам  Hug

# 177
Здравейте, момичета, много се зарадвах на темичката. И аз да се запиша с термин 07.01.09
Писах и в декемврииската тема по-рано, защото мислех, че термина ми е на 01.01.2009, но и тази тема я нямаше още. Сега мисля да си остана тук с вас Simple Smile   bouquet

Smiling_Sisi, относно йогата
и аз чакам с нетърпение да се организира един курс от началото на юли. Не знам дали не е препоръчително да се е занимавал човек отпреди това, но това ще прецени учителката. Тя е много сладка, вече с трето бебче на ръце, ето сайта да поразгледаш, може да ти допадне.
http://www.natalyoga.net
Аз попълних една форма за участие и я пратих на мейла, не ми е отговорила още, та след някой друг ден смятам да и звънна. Вече почва да ми разминава гаденето и смятам, че е крайно време да се пораздвижа, а йогата в това отношение е много подходяща Wink

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 17:50 от artexa

# 178
Здравейте ! Честита нова седмица!
ЧЕстито на всички новоприсъединили се !
И аз като вас от миризми полудявам. Направо не мога да си намеря място. Ограничила съм до крайност всички миризми около мен , но за жалост имам един "ароматен" колега , дето като мине покрай мен и вече съм се надвесила над кофата ,и вече се чудя как ще изкарам още месец  Sick
Приятна седмица на всички!

# 179
Artexa, добре дошла и ти при нас! Дано изкараш леко Simple Smile
Аз този сайт го бях гледала, но нещо не ми вдъхна доверие.. Не знам защо, честно казано.. Другото, което ме учудва са тези 8 посещения - не знам дали ще са достатъчни.. И още нещо, което ме притеснява - дали тези курсове няма да са по работно време?  Ти някаква инфо имаш ли по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт