Лятото дойде, а Благоевградското дете чака обещаното море №9

• 17 676
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Ние няма да дойдем, че е много лошо времето  Cry, много  ми се искаше да се запозная с Фантичка , но няма да мога

# 16
Ехо, живи ли сте? Някой да каже къде ще е тази среща в крайна сметка, че времето май иска да ни прецака.

Ана, то и аз не съм те видяла, иначе по това време с Дани Ч се разминахме, аз и нея щях да подмина, ако не ми се беше обадила  doh

# 17
  • 42.016399,23.101179
Май наистина ще ни завали. Sad Ако искате само в случай че вали да сме в Боулинга, че е по близо до Лоди отколкото Виенската. А и някой закъснял ще му е по удобно да ни търси там.

# 18
Значи, ако не вали - Лоди, а ако вали - Боулинга. Така се разбираме.

# 19
  • 42.016399,23.101179
Е заваля, викаме такси и направо в Боулинга. Cry
Пухелота да не си е об,ла дъждовните обувки? newsm78

# 20
абе не съм ги обула тия обувки то май това лято няма да ги нося изглежда  Wink

къде ще сте - вътре или вън

Ели ,ще ти звънна като тръгна, за да кажете къде сте със сигурност

после ако си към твоя офис ще те изпратя ,че имам ходене до РС

# 21
Здравейте! Надявам се да сте имали хубава среща. Аз не успях да се класирам. Тини продължава да е болен Cry След седмица на антибиотик и подобрено състояние снощи вдигна пак температура Shocked Та сутринта пак бяхме по доктори. Почва и втори антибиотик, инхалации с вентолин и урбазон. Стискайте палци до утре да се е подобрил, че идея си нямам какво му е и почвам да си мисля глупости.....

# 22
Хей, някой няма ли да каже как сте изкарали на срещичката. Ман много ме е яд че неможахаме да дойдем, но това време направо ни разказва играта. Вчера ни хвана дъжда ако ни беше хванал и днес направо щях да полудея. А нещо на малката и се е запушило нослето та незнма пак капки пак промивки, направо ми писна от това време да не знае човек как да го облече.
Нядавам се да сте си прекарали добре. Смених снимката, но ако мате някойя по хубава пуснете ми я и аз ще я сложа, аз реших тази защото там сте почти всички.
Хайде ще чакам отчет за срещичката, пък а з ще се постарая да дойда в неделя на Бачиново и дано там да можем да се видим

# 23
Здравейте, нещо всички се загубихте. Незнам дали съм ви казала, ама започнах работа на граждански договор към Пенсионен фонд "Родина", като работя когато мога и съм на заработка  Grinning. мисълта ми е някой ако желае мога да го прехвърля към нашият фонд  Wink и аз малко работа да свърша днес, няма само ви е да работите  Peace

# 24
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
ние след малко потегляме за Добринище, дано само не вали много.
Вчера на срещичката изкарахме много приятно, въпреки че точно в 10ч такъв дъжд се изсипа. Бяхме аз и Вики, Фантичка с Дарина, Дани и Жоро с Аси и Криси, Ана2 с Руменчо и нейна приятелка, Ели и Нинка.
daniela_ch хич и не знам към кой фонд съм, ама ако съм към друг съм съгласна да се прехвърля. Laughing

# 25
Здравейте, аз цял ден нямам интернет сега дойде чак.
Много се радвам че сте си прекарали добре вчера. Но нещо не сте мнго активни тези дни, някой път човек неможе да ви смогне а сега няма какво да чете  Grinning.

# 26
Хей къде се скрихте всички, май сте го ударили на почивка което е много добре.
Ние бияхме на празника на Бачиново, беше много хубаво.
Мама Цоцоланка не я видях, но за сметка на това видях нейните дечица, но много бързахме и неможах да ги попитам каде се прибивава мама им. Децата много се забавляваха и после ще ви пусна снимки от празника да я видите малката Ивек и тя как се забавлява.ю
Хай де чао за сега, ще пиша после пак

# 27
  • Благоевград
Здравейте!
 newsm03
Ние днес също се запътихме към Бачиново, но племенницата започна да я убива обувката и се наложи да се върнем от средата на пътя!
Но познати ни казваха,че на Бачиново е много весело.
  Party Time  ura   costumed034
  Затова чакам Мама Цоцоланка да разкаже подробности, а
също и снимки ако може да видим.
daniela_ch и от теб чакам обещаните снимки.
Иначе времето беше чудесно- само за алеята и Бачиново.
Marci а на Добринище как беше - правихте ли плаж?
  grinning039
jujavka как е малкият, има ли подобрение? Както го описваш
изглежда много сериозно положението ви ( първи,втори антиб....)
дано вече сте добре и повече никакви болести на никое детенце!
 newsm17 Praynig
За сега чао, че малката иска нещо да гледа на компа, а за ще си
приготвя в това време кафенце за двора.
  bouquet newsm51

# 28
И ние се класирахме за Бачиново. Благодаря на Мама Цоцоланка, че ни каза  bouquet Теди още разказва на който срещнем колко хубаво е било, а аз се радвам че успях да се запозная с Мама Цоцоланка Hug И чакам  снимкиииии..... Малкия мисля, че има подобрение, но утре е на лекар и ще видим как е всъщност. 

# 29
Здравейте, честито ни нова темичка.ние се върнахме снощи от почивката беше супер.Желая ви го от сърце и на вас!
Ето малко снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=255145&view=1&photo=1

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=255131

Общи условия

Активация на акаунт