Сега за празника...
Момичета, радвам се,че сте харесали празника! Наистина това не се прави всеки ден, има игри, които не могат да бъдат видяни често и мога да кажа съвсем честно и без грам срам,че празника се хареса на цял Благоевград и всички - и деца , и родители - бяха очаровани! И знам,че за този празник ще се говори дълго! И другия път - задължително ще дойдат тези, които бяха тази година, и тези, които този път не са успели! За съжаление от цялата програма само пожарната не дойде, защото господата от пожарната са поискали пари за да покажат техниката си на децата! А във всеки град където се провежда подобно нещо - всички институции - БЧК, Полиция, Пожарна - участват безвъзмезно, дори осигуряват награди за децата!
Снимките не са малко, чудих се кои да подбера.......
Хляб на жарава
Имаше вкус на кебапчета...
Клоуните
В къта за сръчни ръце
На селсакта люлка или карусел
Дали ще открият верният път момчетата до лабиринта?
Тук се превързва истинска рана в пункта на БЧК
Бой с възглавници
Рисуване по асфалта
Зелена България - тук се задаваха въпроси от рода - Кой е най-ви … федербали, топки
Къта за рисуване на лицата
Добре,че Джуджавка ме заприказва.....
С полицаите
От тук ставаше регистрацията.....Всеки, който искаше да участва … учаваше лакомства
Рая - пеперудка
Йоан - спайдърмен
На въжения мост
Въжения мост 2
Бой с възглавници
Рисунки на асфалта
Чакаме за рисунка по лицето
Големи момчета
Карусел
Децата привързваха помощниците от БЧК
Имаше и такива, които направиха лабиринта
Има и още много други, но всички те придават страхотното насторение, което бе на празника! Радвам се,че бях част от екипа осъществил този празник!