Лятото дойде, а Благоевградското дете чака обещаното море №9

• 17 656
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
iva popovska , аз не ви знам...но моя мъж каза,че ви познава семейство ви. Каза,че мъж ти се казва Данчо.....Но снимките ме върнаха мен миналата година...На едната снимка с плажа - там бяхме миналата година....Много хубави спомени пазим от миналогодишното море!

Сега за празника...

Момичета, радвам се,че сте харесали празника! Наистина това не се прави всеки ден, има игри, които не могат да бъдат видяни често и мога да кажа съвсем честно и без грам срам,че празника се хареса на цял Благоевград и всички - и деца , и родители - бяха очаровани! И знам,че за този празник ще се говори дълго! И другия път - задължително ще дойдат тези, които бяха тази година, и тези, които този път не са успели! За съжаление от цялата програма само пожарната не дойде, защото господата от пожарната са поискали пари за да покажат техниката си на децата! А във всеки град където се провежда подобно нещо - всички институции - БЧК, Полиция, Пожарна - участват безвъзмезно, дори осигуряват награди за децата!

Снимките не са малко, чудих се кои да подбера.......

Хляб на жарава
Имаше вкус на кебапчета...
Клоуните
В къта за сръчни ръце
На селсакта люлка или карусел
Дали ще открият верният път момчетата до лабиринта?
Тук се превързва истинска рана в пункта на БЧК
Бой с възглавници
Рисуване по асфалта
Зелена България - тук се задаваха въпроси от рода - Кой е най-ви …  федербали, топки
Къта за рисуване на лицата
Добре,че Джуджавка ме заприказва.....
С полицаите
От тук ставаше регистрацията.....Всеки, който искаше да участва  … учаваше лакомства
Рая - пеперудка
Йоан - спайдърмен
На въжения мост
Въжения мост 2
Бой с възглавници
Рисунки на асфалта
Чакаме за рисунка по лицето
Големи момчета
Карусел
Децата привързваха помощниците от БЧК
Имаше и такива, които направиха лабиринта

Има и още много други, но всички те придават страхотното насторение, което бе на празника! Радвам се,че бях част от екипа осъществил този празник!

# 31
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
съжалявам че не можахме да дойдем на Бачиново днес, личи си че е било много забавно. Дано по често се обрганизират такива празници.
iva popovska радвам се че сте изкарали добре, снимките са ви страхотни. Laughing
Ние се върнахме днес следобяд, времето ни беше страхотно. Вчера бяхме на плаж в Добринище, много ни хареса. Басеините са супер, с много чиста вода и с мокър бар. Wink А снощи се качихме в с. Обидим, едно от най-високите села в България. Там все едно времето е спряло, невероятна красота и чист въздух.  Laughing
Днес сутринта си направихме лек преход, като с деца до една полянка и се отядохме на горски ягоди. Виктория зе първи път ми яде мед, досега все разправяше че не го обича, явно и се е усладило защото го яде с пръст директно от центрафугата с която се прави. Laughing

# 32
Ето и обещаните снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=255274&photo=1
Само малко се ядосах на момичето което записваше за четките.  Свекървата и потърси една четака и за малката, но тя и отговори " Е на бебето не му трябва четка" А аз през това време чух една жена която обясняваше да си оставят за тях четки, е направо това мног ме нервира та нали е направено за децата. Незнам какви лакомства са раздавали ама племеника каза че не си е струвало да обикаля за един кроасан  Laughing. Ние се опитахме да му обясним че не това е важно а самата игра.
Мама цоцоланке и ние направихме лабиринта.
Но в крайна сметка аз направо се върнах в детството ми

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 23:11 от daniela_ch

# 33
Здравейте момичета,до сега разглеждах снимките ви,макар че на Дани още не съм но след малко и това ще стане Peace
На мен пак ми се развали компютъра тия дни т е Уиндолса,но сега поне едно момче ми сложи Линокс да мога да не съм в такова чак информационно затъмнение каквото бях тия дни Mr. Green
Срещата в петък пак беше на тагадък заради децата и то добре че Жоро ги гледаше през повечето време че от вън в големият гьол станаха вир вода,но забелязвам че все повече на сращите идват повече от 5 човека което много ме радва,и най-накрая на живо се видяхме и с Фантичка Hugи с Дарето,другите хубавици сме ги виждали,този път Криси беше невъзможен но поне се нацелува на кака му Вики Crazyдокато Аската беше по-послушен,но не чак толкова Laughing
va popovska,разгледах ви снимките много хубаво сте си изкарали обиколили сте насам натам из България,а малката е като манекенка само се фръцка на снимките личи и че и на нея като на мене ни е призвание да сме фотогенични hahaha Joy  bouquet
Мамо Цоцоланке аз честно казано бях забравила за това тържество ама ти като покажеш снимки и аз все едно съм била като пуснеш и по-малко преразказ към тях и направо усетих мириса на печеният хляб с вкус на кибапчета Hug LaughingВижда ми се доста интересно да е било но за по големи деца от моите Peace
Марси вие пък непрекъснато ходите на плаж ами ще вземеш да направиш по-добър тен от форумките,Ели и Нинка,които ходят на солариум newsm10
smile3532

Дани ти пък къде ги видя тия зъби за миене на това бебе че и четка търсиш hahahaхич не им се впрягай,нали си се върнала безплатно към детството си-е малко ли ти е Naughty
Хайде до утре и дано ми се оправя тоя комп че без вас нямам настроение Sick
Заправих да кажа апропо че снощи бяхме на сватба вечерна водихме и децата пълна лудница но аз бях повече на хорото от колкото разводач около ресторант Бор,за съжаление неможах да направя снимки но пък професионалният фотограф направи и сега ще чакам да ми изпратят,децата геройски издържаха до 23,30 но бяха щастливи Blush

# 34
Само малко се ядосах на момичето което записваше за четките.  Свекървата и потърси една четака и за малката, но тя и отговори " Е на бебето не му трябва четка" А аз през това време чух една жена която обясняваше да си оставят за тях четки, е направо това мног ме нервира та нали е направено за децата. Незнам какви лакомства са раздавали ама племеника каза че не си е струвало да обикаля за един кроасан  Laughing. Ние се опитахме да му обясним че не това е важно а самата игра.

Докато загрея за кои четки става въпрос........За БЧК-то явно...Те бяха поканени и участваха автономно на празника. Т.е. наградите, раздаваха по тяхно усмотрение и това бе техен избор. А и на никой не е казано на кой да не се дава подарък. Ако е имало някакво нарушение, то е било по самоинициатива на самия пункт и хората в него.

Да, правилно сте обяснили за кроасаните. Лакомствата бяха кроасан с бонбони. И бяха за поощрение за търпението. Но вярвам,че голямото удовлетворение е идвало не от лакомствата, а от преживяванията на всеки един пост.

Определено имаше и злоупотреби с подаръците от страна на самите участващи. В пункта на Зелена България , хора се връщаха по някокло пъти и лъжеха,че не са получи награди. И там шапките, тениските, химикалите, топките и федербалите - свършиха най-бързо.

Та...ако е имало злоупотреби , то това са били и от двете страни. А и в края на краищата подаръците бяха на добра воля, всички тези игри, материали и пр. по един или друг начин струват пари, които обаче децата ползваха напълно безплатно и то колкото желаят, след като се наредят отново на опашка. Всички участваха безвъзмезно и мога да кажа,че аз, лично като част от организацията, получих също четка за зъби(може би за нещо подобно е ставало въпрос) и кроасан, но все пак работника заслужава наградата си. И тъй като аз не бях с децата си, бях помолила да ми запазят 3 четки, защото не знаех моите дали ще се ориентират в обстановката сами, но ми бе отказано.

Самата ти знаеш какви са плюсовете и минусите на всяка подобна инициатива. Всеки, който е участвал поне 1 път като участник в някакво подобно мероприятие знае,че винаги има неща, които не зависят от него, винаги има слаби места и винаги има доволни и недоволни.

Но в крайна сметка аз направо се върнах в детството ми

Аз също! И това също бе част от целта на Празника! А щом е изпълнена - занчи Празника е бил успешен!

# 35
Мама цоцланке не искам нещо ти лично да се засегнеш. Просто го казвам това защото много гадно стана, то че детето не разбира то е ясно, но по този начин да се злоупотребява не е честно спрямо децата. То и аз видях че е имало някакви награди като топки, федербали, но никъде не ги видяхме къде можем да участваме за тях, а то къде било. Е все пак децата са си деца те наистина ще минат по няколко пъти..
Въпреки всичко искам да има много такива празници.
Дани абе сега детето няма ама след някои и друг месец ще почне да има   Peace

# 36
  • На черешата
Къде сте бе хора?  newsm78

# 37
Здравейте и от мен! Съжалявам, че онзиден не можахме да се видим като хората, най-напред заради дъжда, а после заради малкия... вече ми е трудно сядането и приказването.
iva_popovska, супер екскурзия сте си направили...Марси, ето ти решение за злоядството - на планина и чист въздух.
Мамо Цоцоланке, много хубаво сте си прекарали на празника. Видях май и Лъчо Перчеклийски там.
Вчера Стефчо си беше вкъщи, после дойде и сестра ми, та Румен беше щастлив - писна му от моята физиономия вече...
Иначе моят син отказва вече аз да го храня. Иска само сам, дори супите. Примирих се, че не е добре да му спирам развитието, просто махнах килимите...

# 38
Здравейте  Wink
Ana2,при вас вече е започнал периода Аз сам smile3501браво на Румката той вече знае че може и сам да се справя Peace
Фантичке,тука сме аз с моя Линукс,сега се вкл като приспах децата,довечера ще ми оправят Уиндолса уж Blush
Малката радва ли се още на чадърчето,а вие как си изкарахте останалите дни в Благоевград?И доста беше замислена на срещата в петък,сигурно мислеше за работата Thinking

# 39
а наистина беше хубаво на почивката ни, желая ви от сърце да си направите и вие.надявам се на следващата среща да можем и ние да присъстваме Simple Smile

# 40
  • На черешата
 Радва се още,Дани. Mr. Green
 Останалите дни изкарахме мързеливо-много спане,чдене и мързел.
 Дарето в събота ходи с баща си в Аква парка,а мама си отспа. Mr. Green
 В Петък ми беше леко напрегнато,че оставих някои недовършени неща и колегите ми звъняха няколко пъти,но в крайна сметка всичко беше ОК.
 реших,че на близнаците не им отива червено  Mr. Green,смених ги,очаквайте пратка. Crazy

# 41
Фантичке,сгрешила си да знаеш много им отива червено на буйните характери,но и синьото им върви като на свинче звънче Laughingочакваме пратката Hug
Съжалявам че неможахме да се запознаем с Борко,но другият път няма да пропускаме Wink

# 42
  • На черешата
Фантичке,сгрешила си да знаеш много им отива червено на буйните характери,но и синьото им върви като на свинче звънче Laughingочакваме пратката Hug
Съжалявам че неможахме да се запознаем с Борко,но другият път няма да пропускаме Wink

Не съм казала,че е синьо. Wink
  Ама почти си уцелила. Crazy

# 43
Ели утре сутринта ще имам работа по центъра да ти звънна ли да ти на правя скромно посещение в кантората,ако ще имаш много работа кажи? newsm78
Жужавчице понеже те виждам че четеш радвам се че мама Цоцоцланка те е издебнала да те снима ти много рядко показваш снимки на които присъстваш Hug Grinningа за боледуването на малкия да ти кажа и ние първият път докато открием на Криси че прави тези асматични спазми детето изпи няколко антибиотика и какви ли не още сиропи накрая искаше чак в отделението да ни вкарва докторката добре че се изясниха нещата самата докторка ни каза че едно време не са били толкова на ясно с тези алергии и асматични спазми и все са лекували децата за пневмонии които озибщо не са били съществували,неискам да те плаша мила желая ви да се оправя детенцето скорострелно бързо и да се запознаем лично на другата среща Hug

# 44
Ей, момичета къде сте. Нещо на напоследък сме много слабо активни.

Общи условия

Активация на акаунт