Лятото дойде, а Благоевградското дете чака обещаното море №9

• 17 662
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Благоевград
О, Бори, обсъждахме я тази програма...Но малко е трудно. Майка ти по принцип винаги е можела да вземе твоето майчинство, дори по стария закон. Хубавото сега е, че би могъл и друг да го направи. Само че почти  никой не е съгласен да гледа дете за 200 лв., а и трябва да е регистриран на борсата. Така че след проучване ние миналата година все пак минахме на варианта татко в майчинство.
Ана, разликата в моя случай е, че майка го гледа третата година, която по принцип и неплатенаи за нас са си паднали пари от небето.
Bory_V радвам се че се появи след дълго отсъствие наистина. Къде си за почнала работа и къде ще ходите на моренце? Laughing
Върнах се на работа на старото си работно място, мисля че съм ти споменавала преди. Ще ходим на море в Бургас, по-точно кв. Крайморие. Моля се само да е хубаво времето. А и треска ме тресе как ще минем пътя. Да пътуваме през деня е немислимо. Малкия едва издържа от тук до С-я, а и понякога повръща. Вероятно ще е през нощта, но как ще спят двамата в колата и ако се събудят какво ще ги правя не знам.

# 61
  • благоевград
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256060&view=1&photo=1         нападайте снимките  наживо пове4е  Naughty

# 62
Добър вечер!
Тъкмо се прибирам от селското барче скромно почерпена с една биричка/за безаварийното каране на едни приятели на новата им кола/а така се измъкнах без да кажа къде отивам,бях полудяла от децата вече,но сега разпуснах малко. Wink Laughing Crazy

ina_maria,браво на вас обиколили сте важните забележителности но най-впечатляваща е снимката как подпирате кулата в Пиза,явно доста сте разгледали дано и в хотелската стая сте били активни  Embarassed,завиждам ви и на мен ми се иска да отидем с Жорчето/мойто де не твойто/някъде на екскурзийка. Flutter Hug
Bory_V,много хубаво, че сте се възползвали от програмата за детегледачките/за близнаци дават 300лв ама аз искам да са на ясла няма кой да полудява с тях в къщи вече/ Peace на Крайморие предполагам че ще ви е спокойно поне,че то с деца на море hahahaама и аз съм от ентусиастите като тебе дето искат да ги водят по почивки,а за пътуването понеже и моите повръщат днес бях до докторката и ни изписа едни свещички ще им сложа по една преди да тръгнем че нали ние пак сега в събота ще ги мъкнем на Предел/даже плаж на Добринище замисляме/та и аз се притеснявам от пътуването много че имаме само едно столче никой няма да иска да е в него а другият свободен и ще са и двамата падащи ставащи повръщащи и т н......... rotfImao smile3511
Фантичке вие сега без деца с Борко да не се отдадете на купони   ura dazzler1или luvbedабе най добре романтика 1dating
Марси това е абсолютно вярно ,че децата се разболяват точно когато най-малко трябва,то по принцип нетрябва ама няма такива неразболяващи се като че ли или поне аз не познавам. Crossing Arms
Свате,гледам че още от сутринта ти е жегичка на Мохито те избива нещо направо за плажа си мислиш вече на някой девствен остров само двамата със сватанака нали така newsm78 JoyИ аз съм със същите помисли ама то господ гледа и събира нали знаеш. Naughty

# 63
Леле, бомба е паднала в нашата тема!
Какво правите в тая жега?

Ина, много хубави снимки. Виждам, хванала си Жулиета за късмет Mr. Green

Дани, наистина ме напече в главата  Joy Само едни разхладителни напитки ми се въртят, чудо. Относно повръщането на децата в колата и Ивана е редовна, но вече като тръгнем на път гледам преди това да е яла нещо леко, кисело мляко например и по този начин избягвам омазването  Mr. Green Вие къде на Предел ще отсядате?

# 64
  • На черешата
Предлагам сладолед за разхлаждане. Mr. Green
Къде се покрихте всички?кой ще ходи на Предел,къде на Предел?Пак нещо съм изтървала.
Дани ,станаха ли им подаръците?
Бях взела по-малки,ама като ги видях ми се сториха по-едри ,та затова ги смених и от по-големите нямаше червени. Mr. Green

# 65
Момичета, не ме търсете в близките дни....Утре тръгваме на мини обиколка из България........Да видим какво ще направим, до къде ще стигнем и какво ще видим!

Утре тръгваме по маршрут - Кюстендил - Трън - Белоградчик - Видин - Лом - Плевен - Севлиево - Габрово - Търново - Горна Оряховица - Свищов - Русе - Силистра и естествено накрая Добрич!

Като сме в Русе, ако имаме възможност, искаме по Дунав мост да идем до Букурещ, препоръчаха ни горещо Замъка на Чаушеску - бил е нещо грандиозно!

Ще спим по роднини и приятелки и то приятелки, които намерих тук, от форума. Станахме много близки с момичета, с някои от тях се познаваме и семейно, с другите - тепърва ще се запознаваме семейно!

Оставаме децата и се връщаме мома и ерген с Лъчо.

Отивам да стягам багажа, че ме чака много работа.

Ина, много хубави снимки! Дано има и италианче.

На всички останали - прохладни дни и хубав Предел, кой къде ходи - да си изкара страхотно!

# 66
Здравейте и от мен. Ние бяхме за два дни в София, Иво беше на обучение и аз реших да отида да се видя с някой приятелки, честно казано не съжалявам прекарахме си много добре.
Марси навита съм за срещичка само кажи и ще се видим аз съм свободна вече  нямам някакви ангажименти.
Мамам Цоцоланке приятно изкарване на теб а и приятно изкарване и на Bory_V
Ина много хубави снимки но ще очакваме още
Лека вечер на всички

# 67
Добър вечер,аз пак по късна доба,но няма как децата ме изцеждат и не дават мира нито да седнеш на компа да четеш да не говорим да пиша почват се едни ревове Tired
Ели да ти кажа като ядът мляко моите пак повръщат и е ужастно,но ще слагам сега свещичките пък да видим,нещо само ми ревът от 3-4 дена направо ме побъркват зъби ли е какво е не знам нямат апетит и са едни мрънкачи Crossing Arms
Мамо Цоцоланке вие пък къде го измислихте този преход из България пък сега,но браво на вашето  семейство готово да ходи на всякъде приятно изкарване Peace
Фантичке още не е стигнала пратка та ти до мен,днес се чухме с Марси и тя ми се оправдаваше нещо ама така и не ми каза какво  си пратила така че може утре на кафе а какво ще кажете ако е хубаво времето в Лоди към 10 аз не съм особено сигурна че Жоро ще иска ама си предлагам де  Mr. Green
Дани пак си се шматкала по София кой дава така ти дете нямаш ли за гледане като си свободна била ми ела погледай моите пък и да не изтървеш случайно мъжът ти да отиде сам до голямото село  Wink hahaha

# 68
Мамо Цоцоланке вие пък къде го измислихте този преход из България пък сега,но браво на вашето  семейство готово да ходи на всякъде приятно изкарване Peace

Запалени сме по покоряването на 100-те Национални Туристически Обекта.

Може би тази година - Северна България, догодина - Южна....... А и да си призная не съм ходила никога във Видин.......Стигала съм до Враца...Южна непознато ми е Кърджали, Хасково, Ямбол.... Пазя спомени от едновремешните обиколки на България с родителите ми, и с класа.....Сега и децата ни да видят това - онова......

# 69
Мамо Цоци като ходиш към Ямбол не забравяй моля ти се да минеш през къщата на Пеьо Яворов моя съгражданин да си удариш един печат на книжката със националните обекти пък знае ли се може и аз от някъде да изкоча Hug Joy

# 70
Мамо Цоци, моят мъж като види, че си писала  Горна Оряховица, свят ще му се завие...Пуста родна стряха:) Добре, че ходихе до Лясковец тая пролет, та да миряса малко, не беше виждал града отпреди да забременея...

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 16:34 от Ana2

# 71
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Мама Цоцоланка приятно изкарване и от мен.Искам и аз по скоро почивка. Sunglasses
Цитат
Фантичке още не е стигнала пратка та ти до мен,днес се чухме с Марси и тя ми се оправдаваше нещо ама така и не ми каза какво  си пратила
Оправдавашееееееее, я си погледни телефона и кажи колко неприети повиквания имаш. Още от сутринта съм ти зазвъняла и чак следобяд успях да те събудя.  А иначе преди да го видиш няма да разбереш какво е.hahaha
Щом  не е сигурно за Лоди, чакам да ми се обадиш или по скайпа или по телефона, за да не се разкарвам напразно. Или пък пишете тук дали някой ще ходи за да знам и аз какво да правя. newsm78

# 72
  • На черешата
  Joy Joy Joy Marci,благодаря за помощта,май достагрижи ти създадох.
  Ще се реванширам. Hug
  Не и казвай какво е  Mr. Green

# 73
Мамо Цоци, горещо мога да ти препоръчам - Магурата и Белоградчишките скали /между Монтана и Видин/! Скалите са една невероятна красота, а в Магурата са запазени уникални скални рисунки, правени от първобитните хора, по техника която се е запазила само на още едно място в света, а на изхода на пещерата има езеро, което е най-голямото в България от неговия си вид /но не помня кой  Mr. Green/.
Да си кажа, ако някой някога ходи към Враца, да не пропуса Леденика - тя е най кокетната пещера, а и там има уникалности и е доста красиво. Нали трябва да си похваля мойта част от БГ.

# 74
  • 42.016399,23.101179
Фантичке изобщо даже не си ме притеснила, напротив. Laughing
Сега отиваме на кафе с Дани, ако не беше колетчето едва ли щяхме да се видим с нея. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт