Лятото дойде, а Благоевградското дете чака обещаното море №9

• 17 672
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • На черешата
Фантичке изобщо даже не си ме притеснила, напротив. Laughing
Сега отиваме на кафе с Дани, ако не беше колетчето едва ли щяхме да се видим с нея. Laughing

Хайде после сподели как е минало.
  Искам и аз на кафе с вас. Cry

# 76
  • Благоевград
Здравейте, момичета. Да се похваля - от септември сме първокласници в ІІІ - ОУ. Вече записахме дъщерята. Преди седмица минахме и теста, за който бях много изненадана и озадачена, че ако не го изкарахме какво следваше?! Така и не разбрах. Ще бъдем при госпожа Златарска. Ако някай има отзиви за нея, моля нека пише. Може и на лични. Въобще дайте отзиви за училището, че аз съм учила в І-во. То вярно, че това беше преди ....100 г....и вече не е същото.
Марси, този адрес в подписа ти за курсове за бременни случайно ли е там или.....

# 77
  • На черешата
Bory_V и ние ще сме първокласници. Hug
В Нашите деца има тема за Набор 2001,хайде запис и от теб при наборчетата.
Там ги обсъдихме тези тестове. Peace

# 78
  • Благоевград
Bory_V и ние ще сме първокласници. Hug
В Нашите деца има тема за Набор 2001,хайде запис и от теб при наборчетата.
Там ги обсъдихме тези тестове. Peace
О,оооо ще следя с интерес.

# 79
Bory_V  нашият племеник също ще е ученик във III-то, но той ням да е при тази госпожа.
А за вашата госпожа мога да ти кажа, че е много добра. Зълвата се чудеше дали да е при нея или при тази при която го записаха, но не и знам името  Embarassed.
Може би ще се попиташ от къде знам за Златева, аз лично се познавам със съпруга  и който в момента е Директор на НОИ-Благоевград и от там знам и нея, и двамта са страхотно хора.
Марси кога ще е видим, само да н е еутре сутрин че няма да мога. Ако желаеш можеш да ми пишеш на Skype: dani-ivo
Айде лека вечер на всички

# 80
  • Благоевград
Bory_V  нашият племеник също ще е ученик във III-то, но той ням да е при тази госпожа.
А за вашата госпожа мога да ти кажа, че е много добра. Зълвата се чудеше дали да е при нея или при тази при която го записаха, но не и знам името  Embarassed.
Може би ще се попиташ от къде знам за Златева, аз лично се познавам със съпруга  и който в момента е Директор на НОИ-Благоевград и от там знам и нея, и двамта са страхотно хора.
Марси кога ще е видим, само да н е еутре сутрин че няма да мога. Ако желаеш можеш да ми пишеш на Skype: dani-ivo
Айде лека вечер на всички
Дани, ние ще сме при Вили Златарска, а не при Златева. При Златева попаднахме на теста, та се запознах и с нея. Но от теб разбирам, че е жена на шефа на НОЙ. Нещо стана много клюкарско, май. Ние утре сутринта ще се разходим до Бачиново. Ако някой реши може да заповяда. Пием кафе на Гъбката около 11 часа и си пълним вода от тамошната чешма. Много е чиста и може да изкара цяла седмица без да замирише. Пък и на децата там много им харесва.
Ако някой не е разбрал /защото аз разбрах едва тази вечер/ понеделник и вторник ще хлорирали водата в кв. Запад, а за др. райони не знам кога. Късметлийка съм си просто. Понеделник и вторник без вода, а сряда заминаваме за море....

# 81
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Bory_V за мен в момента 3то е едно от най-добрите начални училища, ако нещата се запазят така и след 3г. бих предпочела да водя и взимам Вики веки ден там отколкото прословутото СОИЧЕ, нищо че ми е на една крачка. Confused
Цитат
Марси, този адрес в подписа ти за курсове за бременни случайно ли е там или.....
Не е случайно, ама не съм бременна, поне така мисля. Joy На една моя приятелка е центъра (братовчедка на Венци), предполагам че може да я познаваш, в едно училище сте учили все пак и в една махала живяли. Laughing
daniela_ch и аз утре съм заета, в училище ще правим обучение на децата за КОМУНИКАЦИЯ, че нещо трудно комуникират и по между си и с нас. Wink А на всичкото отгоре трябва и Вики да мъкна с мен защото баба и пак се измъкна. #Cussing out

# 82
Децата са пощурели само за утрешният плаж мислят и пакостите де ама те са в реда на нещата Crazyмай ще е по-добре наистина да отидем на плаж в с Баня както ми каза Марси е било по-близо че това пътуване още го мисля,другите ни приятели отидоха с бебетата още тази вечер,а ние утре приготвих им една супа без застройка да вземем за обяд,а днес с Ели купихме на децата по един памперс за басейн та аз им казах че съм им купила бански и те много се радват и Криси казва(чули чули бабо Киси има бански мама ми купи) hahahaоще се чудя дали да взимаме леглата но май ще ги вземем Rolling Eyes
Да ви кажа нещо се притеснявам от няколко дни първо на Аси излезнаха едни пъпки сякаш нахапан от бълхи но ги намазах с фенистил гел и завяхнаха бързо докато на Криси се появиха 1-2 дни по късно първо около памперса и бих си помислила че е от него но се появиха и на ходилата и на ръчичките а сега гледам и по краката продължават дали може да е шарка как мислите като нахапано от комар или бълха големи и малки червени пъпки на върха с бяло мехурче Tired

Между другото не можах да си намеря бански дори и на пазарчето в Срумско но има много още магазини които не съм обиколила Blush
Най после посетих баровската кантора на сватята и изпаднах в депресия но после пийнахме кафенце и съвсем по женски се посмяхме  Joy

А за това училище трето и аз съм чувала че е най-доброто за момента всички за там се натискат Peace

# 83
Здравейте! Държа ви под око,нищо че не пиша съвсем редовно. Днес заминаваме до морето, но в понеделник съм на линия. Хайде организирайте среща Whistling Дани заплажа в Баня и аз мога да ти кажа, че е хубав.  Пък и наистина е по- близко до Предел.  Peace Понеделник и вторник вода няма да има и в ЦГЧ, тъй че запасявайте се Hug Целувки от мен и приятен уикенд Heart Eyes

# 84
Здравейте и добро утро  Laughing! Приемате ли нови мами Благоевградчанки (е, полу-благоевградчанка, но все пак живееща тук)?
Радвам ви се, че се приготвяте за пътувания и за море, а аз тази година ще си остана тук - глътнала съм топката и ще си чакам другия месец да излезе  Wink. Имам си едно момченце на 4 год. и половина и сега ще става батко на още едно (според доки) момченце.
За сега като за представяне - това е от мен. После още. Лек и приятен ден от мен!   bouquet

# 85
Добро утро момичета. Bory_V мой те извинения не съм дочела нещо  Embarassed, но въпреки всичко в 3-то е супер  Peace.
Марси няма проблем когато можеш тогава само драсни  Hug
valeni Добре дошла. Разбира се че приемаме нови попълнения та нали за това се стремим групичката да става все по-голяма.. Пък на следващата среща ще те чакаме да се запознаем на живо.

# 86
Добро утро момичета   bouquet Хиляди благодарности Деси  Hug    bouquet Hug
 jinjer_78  заведи децата на доки,прилича ми на шарка виж главите им ако там има...тя е много ви гушкам  Hug

# 87
  • благоевград
здравейте мами навън днес е мноогооооооооо горещо още от сутринта  #Crazy аз вчера бях цял ден с бебе марти и съм много щастлива бях му взела и подарак бебешки гребен и 4етка да не ни излАГА  Flutter за съжаление днес заминаха за софия за 2 дни та 4ак в понеделник ще го гушкам  Tired да ви кажа много ми се иска бебе но ...................... Sad Sad Sad хайде кога ще има среща ??? newsm78 newsm78

щях да забравя добре дошли на новодошлите Simple SmileWink

# 88
Добър вечер нещо пак се загубихте къде ходите по тия жеги  newsm78.
Казвайте кога ще има срещичка

# 89
  • 42.016399,23.101179
Ехооооооооооооооооо, здравейте.
valeni добре дошла при нас, надявам се редовно да пишеш.  bouquet
jinjer_78 прибрахте ли се вече. Разказвай как са малките и как изкарахте. Laughing
jujavka какво е това море за 2 дни? Къде на нашето ли ходихте? Wink
И аз съм навита за срещичка, само кажете кога. Laughing
Ние днес пак бяхме цял ден на плаж на Симитли и този път успях да изгоря. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт