Лятото дойде, а Благоевградското дете чака обещаното море №9

• 17 935
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,следобед се върнахме от Предел и беше супер,децата също са много доволни newsm44а на плаж отидохме в  Добринище е Марси супер е плажа само дето и аз като тебе си нараних колената от детския басейн ама децата бяха толкова въодушевени,щастливи,че трябваше с много усилия да извадя Криси от водата за да си тръгнем и рева най-малко половин час след това за водичката CrazyДоволни сме на полянката при бунгалата си играха чакам снимки ще ви покажа Peace
Иначе тия пъпките за които ви питах им завяхнаха и на двамата ще им минат не са шарка djini но благодаря че се включи с предположение Simple Smile
И апетита им се възвърна на момчетата на балкана че нали тези дни нещо не искаха да ядът Grinning
Сега вече Добре дошла на valeni и ти като мен мъжка майка  bouquetда пишеш често и да идваш на срещи ще видиш как ще си намериш цял куп нови приятелки и интересни теми за разговор,ама моля те пиши нещо повече за себе си Naughty
Марси и Жоро ми предлага другата неделя да ги водим децата на Симитли поне сигурно е топла водичката в басейна и ще се изкефят много милите,ама аз нали съм на изпит но като ми свърши може да отидем да не се засечем ей ще пием по бира а децата вода от басейна Mr. Greenоще разказват на баба си как са пили вода от басейна Sick
Ама туга днес голяма жега бе хора а като се събудих сутринта там в горичката прохладничко Mr. Green
jujavka,приятно на морето после ще показваш снимки Hug

# 91
  • 42.016399,23.101179
Дани, днес на Симитли беше претъпкано и много мръсно. А и Венци в петък ни заминава на санаториум в Девин, така че няма как да отидем другата седмица на Симитли. CryТогава може да посетим Аква парка, че тази година още не сме ходили на там.

# 92
Марси тогава може и ние да дойдем на Аква парка поне ето го къде е само си мисля че там май е студена водата ама ще видим иначе на Добринище плащахме и за децата вход както ми каза по 3 лв за нас по 5 и бяхме там общо за 1-2 часа,а на Симитли колко е входа newsm78,и в неделя си мисля че е най-мръсна водата по принцип така чи най добре да се отида през седмицата Peace

# 93
Ей вие се появихте бе хора.
Днес се видяхме с Ина-Мария в Октомври беше тръгнала да си купи диня, но за малко да остане без такава  Mr. Green.
Дани радвам се че децата са се оправили тъкмо мислех за вас какво ли става и ти хоп появи се.
Марси, по принцип аз за това не харесвам плажа в Симитли, защото винаги водата е много мръсна, единствено във вторник е чиста защото тогава я сменяват.
Нещо напоследък никакви ви няма във форума защо ли  newsm78 

# 94
  • Благоевград
djini   моля,на направих само това, което беше  нормално !
Просто имах възможност и така прецених. А и ти така се беше
питеснила  Sad .Дано си пила после кафето малко по-спокойно! Grinning
На мен брат ми се обади към обяд от твое име в същият ден  bouquet
valeni добре дошла !  Grinning

Всички на плаж ходите и почивате, а аз се сдухах тази седмица от
работа , че даже и в събота бях на работа в София.
А  и утре ще бъде един много тежък ден - стискайте ми палци  Praynig newsm17 Praynig
 newsm51

# 95
Добро утро  Laughing! Благодаря ви за милото посрещане!   bouquet И аз си мисля, че тук сред вас ще ми хареса  Wink!
Какво да ви разкажа за себе си? Родом съм от Монтана, но дойдох тук да следвам и още на кандидат - студентските изпити реших, че тук ми е мястото. Така, макар и задочно обучение, си останах тук на квартира и с работа. Емииии, много ви е хубаво градчето, привлича като магнит Laughing! После се и омъжих тук (за по-сигурно заземяване тук) и сега живея в Еленово, заобиколена само от мъже вкъщи. Работила съм на много места, но сега от зимата имах проблеми с бременността и съм си вкъщи болничен.
За сега ви стига толкоз от моето CV  Wink, после като се включвам в разговорите ви - още.
 PartyЖелая ви лек и приятен ден и много, много усмивки!!!  Sunglasses

# 96
айде добър ден и от мен на групата

valeni   bouquet добре си дошла и ей сега прочетох  Grinning и ти си северняче и айде дано да повлечеш крак та да има и компания за твоята количка  Wink

ей, момичета едва  смогнах да ви изчета.нещо не мога  тия дни да пиша.в къщи е яка жега и не пускаме компютъра ,че става още по-жега, а в работата се правя на много работна и пак не смогвам ни да чета, ни да пиша  Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 09:05 от puhelota

# 97
Ха ха!!! Северозападна България ще превземе Благоевград  Simple Smile Много сме, силни сме  Joy
Здравей и от мен valeni! Ходиш ли си често по родния край или си го отписала, че аз съвсем разредих пътуванията.

Айде бе Нинче, къде се затри!

За басейн и аз съм се наточила тая седмица, можем да заформиме едно форумско посещение на Аква парка.

Деси, стискаме палци Simple Smile

Дани, носихте ли кошарите с вас?

# 98
Ели,направо откачам вече.Работа ,работа после в кащи само се преобличаве и излизаме нанякъде и се прибираме за спане.Как са ти ангажиминтите днес?Едно обедно бързо кафе на Висота?

# 99
Нинче, днес няма да успея, а утре пък съм на София, че ще изпращаме брат ми. Евентуално за сряда нещо, ако искаш, но ще се разбереме по-натам.

# 100
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
чакам всеки момент да спре водата. Cry При вас кога ще я спират,винаги в най-неподходящият момент си правят профилактиките. #Cussing out
Наистина много силно присъствие става от северозападна България, минахте Струмско определено. Joy
Деси защо тежък ден? Стискам ти палци, да не е чак толкова тежък, а довечера може да ни дойдете на гости с Ана Мария че отдавна не сте идвали. Wink
wildgirl много добро предложение за форумски аква парк, ама аз мога само в събота или неделя. А вие до тогава може да направите някоя генерална репетиция.
А какво стана с кафето, кога ще се събереме. Може някоя сутрин докато е по хладно на Лоди. Laughing
daniela_ch ти кога си свободна?

# 101
Здравейте и от мен
Марси аз за сега нямам ангажименти, само дето довечера сме на рожден ден.
По този повод да ви почерпя виртуално, че сестра ми има днес рожден ден

Само кажете и аз съм на линия, но за по-сигурно ми пишете на Skype, че да не взема да пропусна пак срещата

# 102
Ей Дани мерси за почерпката доста добре ми изглежда и на сватята ще и допаднат коктейлчетата мисля в тази жега,да ти е жива и здрава сестра ти много щастлива и късметлийка! newsm59
Хора едва сега приспах моите разбойници,в тая жега пак не искат да ядът и свекървата изпада в колапс че се свършили децата крачетата им станали като клечки #2gunfire
Ели да ти кажа не ги носихме леглата а спахме на една спалня тримата като аз цяла нощ обуздавах Криси да не се хвърля върху Асен но съм много доволна че отидохме малко по-късно като хапна ще пусна снимки да ни видите ухилени като тикви на басейна и в гората LaughingИсках да ти споделя за банските които купихме за децата с теб много готини бяха с тях само че си мисля че по-малък размер ще стои по прилепнало и няма да влиза вода,те не се напоиха само мъничко но сякъш им беше влязла вода и им ги беше издула малко по едно време но като я изтласкаш или изцедиш се маха много съм доволна а и самите деца бяха щастливи че са с бански. Crazy
Да не забравя да ви се похваля одеве в голямата жега ходихме с Жоро до яслата в Струмско и този път най-радушно директорката каза да ги доведем от първи юли вече за ясла newsm44но старшата каза че на първи ще постъпват още едни близнаци и ни помоли поне от втори да тръгнат,децата са въодушевени и много искат пък и то в началото за по 1 час на тях ще им се стори че ги водим някъде на игра да се наиграят.Щастлива съм вече взеха да се нареждат нещата сега ако мога да си взема изпита в неделя и за кухнята да ни се обадят и ремонта да захващаме ще е най- добре.

# 103
  • На черешата
 Ееееее бе ,Дани,защо не каза че търсиш бански за децта.Пууууу,как ме е яд.
 До нас има склад за дрехи.Някакви френски,стари колекции,носа страхотни.Детските бански са по 2 лв,а са много хубави.Аз на моитв купих по 3 чифта ,да си фръцкат дупетата. Mr. Green

# 104
Нищо Фантичке,ние всъщност с Ели купихме не бански а памперси специално за басейн,ами нали мойте още не могат още да казват ако направят някоя беля мен ме е страх да не се изложим,но на следващото ми идване в София държа да ме заведеш до този склад на накупя някои неща става ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт