Почти до всеки мъж и девойка - НОЕМВРИйчетата са под бройка!

• 9 704
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Момичета някоя от вас чувала ли е нещо за кистички по плацентата....търсих в нета инфо но нищо не намерих, доктора каза че с течение на бременността изчезвали....

# 271
Тофифи за кисти по плацентата ми звучи много странно newsm78 Да не се е объркал нещо док?

# 272
Ами не сигурна съм 4е така каза....и аз в първия момент се оцъклих....., той каза да не се притеснявам,че изчезвали с течение на времето , но как да не го мисля сега.

# 273
Здравейте момичета!
Два дена нямах нет и толкова много неща са се случили, изписали сте 2теми Crazy не мога да ви смогна.На всичкото отгоре 2пъти ви пиша едни фермани да си наваксам  спира тока и всичко отива по дяволите smile3511Мерака ми се стопи затова сега ще съм кратка
Добре дошли на всички нови мами! bouquet
Тофифи  аз не съм чувала за такова нещо #Crazy,но според мен не би трябвало това да е от голямо значение ако тя функционира правилно,нали плацентата след това се изхвърля от тялото newsm78 с киста без киста нещо не се вързва

# 274
Мерси, аз се успокоявам с това че ако беше сериозно доктора щеше да каже....

# 275
тофифи,не съм чувала за кисти по плацентата,но винаги можеш да потърсиш второ мнение

# 276
Здравейте момичета!
 Пожелавам на всички ви лека и безпроблемна бременност!
Тонеска, мен може да ме изтриете от списъка на първа страница. За съжаление вчера изгубих бебето след спонтанен аборт.

Още веднъж успех на всички! Ще продължавам да ви чета както до сега, въпреки че изключително рядко ми оставаше време да пиша Hug!

# 277
Силвър,много съжалявам,не знам какво да ти кажа
Прегръщам те силно и се моля скоро пак да си в редиците  Praynig Praynig Praynig

# 278
Много съжалявам че си преживяла това ужасно нещо TiredВъзстановявай се !Гледай напред и Дано слънцето скоро пак да ти се усмихне  smile3525

# 279
  • София
Здравейте момичета!
 Пожелавам на всички ви лека и безпроблемна бременност!
Тонеска, мен може да ме изтриете от списъка на първа страница. За съжаление вчера изгубих бебето след спонтанен аборт.

Още веднъж успех на всички! Ще продължавам да ви чета както до сега, въпреки че изключително рядко ми оставаше време да пиша Hug!
Съжалявам много за случилото се Hug Сега гледай напред и мисли позитивно smile3525

# 280
Здравейте и от мен.Нашето бебче ще е момче Grinning

# 281
Силвър съжалявам мила  Hug.
Дендоли стискам палци всичко да е наред с бебо.
Аз съм на ФМ в идния четвъртък. Знам, че този преглед е между 16-22 г.с.
От вчера имам едни придърпвания в различни области на корема, дано всичко да е наред, че ме притесняват.
Приятна вечер на всички отивам да изчета темата.

# 282
Съжалявам Силвър..... Hug дано бързо да се възстановиш.....

# 283
Искрено ти съчунвствам силвър smile3518 Дано скоро всичко да е наред. Гледай напред и горе главата! Hug

Благодаря и аз на всички за подкрепата. В понеделник след ФМ първо на вас ще се отчета Praynig

Хубава вечер ви желая newsm51

# 284
  • София
Комарче и аз си помислих , че Пепена се е объркала Simple Smile Но жената по телефона каза, че може и по-късно да се направи. Освен това като прочетох малко из нета разбрах , че ако се прави ФМ 18-22 седмица, е добре да се направи след някоко седмици пак, когато всичко е развито по-добре и че защото може да се е появило нещо нередно, което преди това не се е установило. Така че ще си оставя часа за август, а ще се опитам да се запиша другаде по-рано. Комарче, благодаря за координатите, ще са ми от полза.

Общи условия

Активация на акаунт