Почти до всеки мъж и девойка - НОЕМВРИйчетата са под бройка!

• 9 713
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Извиняваите, но ще се опитам пак да пусна почерпката, дано да излезе този път.

# 196
Лида да ти е живо и здраво гълъбчето,много да те радва и да е наистина много щастлива и късметлийка в живота си!
 newsm51

Мила нищо против целулит не става по време на бременност,така ще си ходим,после ще влизаме във форми!

# 197
Лида да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet

Мила против целулит нищо не можеш да мажеш, вреди по време на бременността.

Дендоли стискам палци бързо да получиш нови, успокояващи резултати от ФМ и всичко да е наред  Hug Praynig

# 198

ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА ЛИДЕ!!!

Как сте бе мацки?  Hug

# 199
Малеееееееее Софи , ти се появи бре  Shocked
Ама какво става с теб , защо се изгуби Rolling Eyes И как само ни изостави Crossing Arms
Яяя кажи как си Heart Eyes

# 200
Ха, Софиии, къде си бре душа, затъжихме се за теб  Hug Как си, докладвай бързо новини  Mr. Green

Вале, сега и теб те мернах на балкона  Mr. Green Бързо долу на отчет  Mr. Green

# 201
Малеееееееее Софи , ти се появи бре  Shocked
Ама какво става с теб , защо се изгуби Rolling Eyes И как само ни изостави Crossing Arms
Яяя кажи как си Heart Eyes

Hug Hug Hug Добре съм, миличка - да чукна на дърво нямам никакви оплаквания Hug Hug Hug
Хммм, не знам дали да ти кажа  Embarassed ама от мързел не писах до сега...  smile3538 Бийте ме Rolling Eyes

# 202
Аз ви следя иначе Wink Честито на всички на които има за какво  Mr. Green Joy
Единственото ново е, че от няколко дни усещам Бобо Wink вече и от вън Wink Sunglasses

Хрисе, пускай нета у вас! Не взимай лош пример от кака си с не писане  Wink Mr. Green
ШамсHug честит пишок  Wink

...Хмммм,  Thinking аз кат' дойда и вие спирате - ей за т'ва не писах  Twisted Evil Wink
Аз излизам за малко, другия месец пак  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 13:14 от sophiepp

# 203
К'ъв мързел бре душко  Crazy Какво е това нещо , пу срама нямаш значи Crossing Arms Пък аз тука в чуденка да стоя  и да си мисля какво става с теб  Heart Eyes
Ама повече да не бягаш така , чу ли Laughing Или поне ще ни предупреждаваш , както аз правя Flutter
Вече усещаш побутване отвън , тъй ли  Rolling Eyes Радвам се , бутни го и ти , от леля му Хрис Heart Eyes

# 204

Британката Стела Ъниънс е решена да кърми децата си докато не станат на 8 години. Дъщеря й Джозефин (5 г.) и сина й Зак (3 г.) все още сучат мляко от майка си по два пъти на ден.

"Като майка, аз съм отговорна за тяхното здраве, и смятам, че част от тази отговорност включва кърменето - може да не е най-доброто за една жена, но е най-доброто за всяко бебе. Децата ми не се нуждаят от него, но е полезно за тях", заяви Стела от Лъдлоу, графство Шропшир, пред dailymail.co.uk.

"Естествено, много хора са гнусливи - те не обичат да гледат как три-месечни бебета сучат, какво остава за три-годишните деца в скута ти?"

"Моите ще спрат когато станат някъде на 8, когато изгубят млечните си зъби и не могат повече. Но никога не бих ги спряла - искам да пораснат като сигурни хора със самочувствие. Ако не срещаш нуждите на децата си, те се отдалечават от теб и стават проблемни тийнейджъри."

Въпреки че майчиният инстинкт на Стела се е превърнал в основата на живота й, тя признава, че преди не е желаела деца. Дори се е омъжила за мъж с направена вазектомия. След развода им обаче, си намерила нов съпруг, от когото поискала деца. Преживяла две помятания и станала скептична относно възможността си да има такова. В последствие обаче успяла да роди дъщеря си, и след това сина си.

"Джозефин често ми казва "Никога не искам да спра млякото на мама'. Зак също го обича - смята, че е вкусно и сладко."

smile3506

# 205
Здравейте момичета!!!Лека бременност на всички Grinning Съжалявам че се включвам сега(дано  да няма проблеми) ,но до преди седмица ,две лекарите не ми даваха шансове SadЗа мое щастие се навих да отида до Пловдив и там ме успокоиха,4е всичко е ок.Дано да продължавам така.Терминът ми е за 28.11.08.Имаме си едно палаво синче на 3г. и 3м.Живеем в Казанлък и сега се надяваме всичко да е добре и ноември да се радваме на още едно здравичко дете Grinning Между другото пак ще е момче

# 206
Въй Рози от де го изрови това  Crazy
Ами на мен ми се струва прекалено вече  Whistling , че те не я ли хапят  Mr. Green Егати амбицията , нещо не мога да ги разбера тези хора ooooh!

# 207
Честита ти рожденничке Лиде да ти е жива и здрава и много да те радва. nbirthday nbirthday

# 208
  • София
Здравейте мамчета с тумбачета  preggo
Вече 99 % сме в розовия отбор.  newsm44 stork-girl Тонеска, слагай ми бързо полата да не се откаже девойката !!!
И моето БХС излезе,нямам никакъв риск.  Момата расте повече на глава отколкото на корем Joy
Много изчетох наведнъж и незапомних много, но добре дошли на новите мамчета!!!!
Честито на всички, с познати гащи!!!

Тонеска, не се притеснявай мила, всичко ще му е наред на бебчето!!!

Мише, и аз съм за срещата но съм на работа в събота и намо да се класирам. Ако искаш да се разберем за кафенце неделя сутрин.

Тинк, стискам палци на изпита!!!!

Хриси , как тъй няма да си тук, дръпни си кабел от съседите, мило.
Отивам да работя, щот така ме подхванаха..... утре ще ви разгледам снимките и ще добавя и мойто шкембе там. Hug

# 209
  • София
Въй Рози от де го изрови това  Crazy
Ами на мен ми се струва прекалено вече  Whistling , че те не я ли хапят  Mr. Green Егати амбицията , нещо не мога да ги разбера тези хора ooooh!

Това е малко -много прекалено вече, май Thinking

Общи условия

Активация на акаунт