Само толкова мога да кажа. И може би да добавя, че имам все още неизмити прозорци , 4-5 кашона, които все подмятам и все си мисля, че ще им дойде времето, но тц...Иначе приемам критиката и ще се постарая да съм по-така ... , тази седмица имах оправдание - цяла седмица аааааааддддско главоболие, не знам какво чудо беше. А и друго оправдяние - с Габи успяхме да се видим от 24 май чак днес - те това ако не е показателно за водовъртежа, в който се намирам.... Жоро на ясла, Габи е на занималня и докато ги приберем и става къде 7 часа. Жоро както бях споменала търси само мама в последно време, Габриела не знам какво кара - късен детски лиготет, ама ни стопяват лагерите, да са ни живи и здрави
))) Мими, честито обички на хубавицата и първа плоча на къщата!
Марти, честит нов дом!
Мая, и на вашето семейство тоже!!!
Цвети, да ти е жив и здрав баткото!
Ланг, мноооооого позитивизъм
Да се заредиш със слънце за душата на почивката!!!А аз май съм напреки на вас и си мечтая да съм бременна
ама стига толкоз за таз петилетка 
Поздрави на тумбаците!!!
А аз ще гледам да се включвам по-често от веднъж на тема

Стискайге палци и аз да се хваля скоро с нещо ново 

Днес чакаме проверка - посещение от софия - министър + директори.. Голямао стягане голямо нещо! Голям майтап. Днес можем да организираме модно дефиле в НАП-а. Всички са много красиви(и аз дори
Но... другата седмица пак съм на море и мисля да наблегна на фотосесията, защото това на нищо не прилича - от тази бременност нямам нито мои снимки, нито на бебе Ру 
(при това с 2 спирания за "пика ми се, ака ми се и ми се пие вода" и едно за почерпка на полицаите
. Представяте ли си, гадните полицаи ме плашеха с вземане на книжка - отговорих им "ето ви книжката, колата и децата, закарайте ги до Царево, аз ще стигна пеша до Стара Загора" и те
).

Аз съм в размисли как изобщо ще отида (хем ще го возят) и какъв, по дяволите, ще го търся на морето в това си състояние