Знам, че не сте ме забравили, ама ви дадох малко почивка от себе си, защото с вашата активност останах сама да си пиша постинги.
Само престанах да си отговарям. Честит Рожден Ден (на патерици, но от сърце!) на батко Лазар! На него желая най-вече здраве! А на теб, Цвети, бързо и неусетно да ти минават годините от сега, та докато навърши 20.
Лирическо отклонение (Пачи да не чете!): Аз на времето вече бях на косъм да последвам светлия пример на тъмните затворници - идеше ми да си драскам дните от календара, за да чакам края на пуберитета на Хари по-скоро!
Не че е свършил... 
Абсолютно безрезервно подкрепям!

Трогната и впечатлена съм!
Честно, с моя усет към кулинарията (пояснение за тези, които не знаят: отсъстващ) направо щях да си приема тортата за истинска!
Трябваха ми около 1-1,5-2 минути да гледам и да се мая, знаейки, че е от памперси, дали пък не си слагала захарни фигурки все пак...
С една дума - БРАВО!!! 
И при нас е жега днес, ама се диша. Или поне аз дишам!
Хубав ден на всички!!!

П.С. Леле, щом и Правда се е чудила, аз съм спокойна.
.
.
.
Като я гледам, и тя няма да има нужда да си инжектира силикон там 

Аз като ви казвам, че годишнинините от сватбата не са за празнуване, ами за жалене...
Редакцията е елементарна, просто пада ключовия израз "още от" и изречението добива безпристрастен и обективен вид: