ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 039
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Правде, Мими, дано бързо изгоните болестите! Praynig

Дани, и на Стени му ги няма още кътните зъби. Поправям се - вчера видях долния ляв, че е пробил в единия си край. Но той по принцип трудно и бавно вади зъби, така че не се притеснявам. Даже се надявам и аз, сегашното му неядящо състояние да се дължи на това.

Моите двама мъже вчера се плацикаха на басейн... така исках и аз, ама нали уж не бивало бременни в басейни да влизат....
И незнам как е при останалите бременюги, ама аз да си кажа  - тия дето още не се хванали на хорото с второто/третото дете, правете си хубаво сметките да не сте баш в най-големите жеги с големи кореми!

Марти, бързо снимка на новата глава! Не може да е чак толкова зле, щом мъжа ти те харесва.
Като казах "глава" нещо за разсмиване - имаше преди няколко години тука случай с един митничар, боляло го дълго и упорито глава, ходил по какви ли не доктори, стигнал и до невролог и неврологът му казал "най-добре да направим една детайлна цветна снимка на главата, отпред, отзад, отвсякъде и ще се разбере какво е". И нашия човек отишъл в едното фото и на сащисаната фотографка обяснил най-подробно, че идва за цветна снимка на глава, ама и отпред, и отзад. Снимала го жената, експресно му извадила снимките и чавека спокоен отишъл да ги показва на доктора, където вече половината поликлиника изпопадала от смях. Действителен случай!

# 196
  • София
Добра вечер и от мен!

Позагубих се, ама то за малко.   bowuu

MTV, съжалявам за това, което се е случило. Сигурно ти е много тежко, но трябва да търсиш положителната страна. 100% има такава, само че не е на преден план... Стискам ти палци!  Praynig  Hug

Пачи, ЧРД и на патерица!!! Да си здрава и носена на ръце в Гърция, а и не само там!  Hug Heart Eyes Mr. Green

Много болнички дечица...  Confused Силно стискам палци всички да оздравяват и да се възстановяват бързо!!!  Praynig Praynig Praynig

# 197
Благодаря ти mimis Hug

Правде, Мими как са Калина и Катето? Надявам се по-добре Praynig

Подкрепям Елс Peace-Мартиииии-дай снимки деее Flutter

Весенце, добре че се сещаш да ни черпиш по едно кафенце-благодаря Wink

Нашият бандит е оборудван с пълен комплект зъби, които за момента мие сутрин и вечер с голям мерак Mr. Green
Да се изфукам-в процес на сваляне на памперс сме Sunglasses /само Трифон ли е все още с такъв? newsm78/
За момента /от 2-3 дни насам се справя успешно, според моите идеи-демек има фалове, в порядъка на макс. 2 бр. леко напишкани слипове/, на обед спи също без памперс, но понеже вечер хапва порядъчно количество диня, не смея да сваля и нощния Blush

# 198
  • Варна, морето и сините вълни!
Ахой, Катето е добре bowuu
Снощи спахеме и днес е много спокойна. Не е невраккато вчера! Аз съм си у дома до 16.07. Кеф ми е голям. ПОсле ще ида за 2 дни на работа и съм 10 в отпуск Joy Joy

# 199
Радвам се за Катето и Калина  Hug
МТВ, и Магарица е така - денем е без памперс, но нощем - тц. Много пика това дете, бе, сутрин памперса тежи поне 1 кг  newsm78 Съвсем леко да се разбуди през нощта и го припикава.

Довечера все пак ще отбележа хеттрик и ще отида на кино  Mr. Green А утре потегляме на юг. Само където аз още не съм дооздравяла, но днес имам мисия да изпия 1 шише Мукоплант (билков сироп за кашлица, годен дори за бременни).

Зеч, още не съм получила известие за превод по пощата  Joy

# 200
MTV,не сте само вие,и на нас ни е голяма мъка тоя памперс,но сме упорити и ще го махнем!  Peace

# 201
ПРи нас нещата отминаха, един ден с Т и край и Слава Богу! Мими, радвам се, че и вие сте добре! Мишелинчето каза че и нейните са с хреа, но се надява бързо да се оправят нещата!
Марти, и аз искам снимка, дай да видим промяната, моля!  Peace
При нас с махането на памперса да през нощта и на следобедния сън нямаше никакъв пробле, проблемът е, че ама под никакъв предлог не иска да пика/ака навън и в голяма тоалетна. Та навън моли да и сложа памперс, след като ме пита нося ли гърнето, а аз естествено не го мъкна с мен....
Та такива работи при нас, чакам да се събуди и отиваме на пазар и доприготвяме багажа, за да не ми е притеснено утре, и да забравя най-важните неща  Mr. Green
Ако не успея да пиша преди да тръгна, много поздрави на всички от нас, ще поздравим моренцето от вас и никакви болести, моля!  Peace
Дани, пиши как е Сияната, мина ли онзи ужас при вас?

# 202
Правде, тъкмо смятах да се разпиша  Hug Ужсасът поотмина. Махнахме абоката след девет дни слагане на венозен АБ и три преляти банки (в три поредни дни по една) и ни пратиха у дома да си пием втори АБ десет дни. След това ще има контролни прегледи на 17.07. и на 31.07. Сегашния АБ е Неледикс и е страшно горчив, за щастие намерихме начин да го даваме объркан с лъжичка мед - това го казвам в случай, че се наложи на някой тук да дава горчив хап на детето си. Вероятно някой от тук присъстващите мами ще ме линчуват за АБ-те. Не съм "за" тях, мисля че и преди съм го казвала - братовчед ми оглуша от един АБ, когато беше на 5 години и до сега е с 90% глухота (вече е мъж на 40 год.), така че хич не ги тача и любя. Но когато за трети път детето ми направи тази инфекция много се уплаших. Искам да я лекувам с хомеопатия, харесвам това че лекарствата не вредят и че са сладки и лесно се приемат от детето, но наистина се уплаших много. Има и още нещо, което вече споделих с Мими (използвам случая още веднъж да благодаря  на Мими за това, че тогава ми се обади и поговорихме) - мъжа ми не вярва в хомеопатията. Много ми е трудно да го убедя, че действа - та така - отново се "доверихме" на традиционната медицина. Имаше и трето - аз нямах лични пари, а той категорично отказа да ми даде за първичния преглед, който е 50 лв, при хомеопата, който съм избрала. Сега (имам пари от невзетите платени отпуски) и съм се зарекла да я заведа тайно веднага щом спрем антибиотиците! Това е.
Мими - радвам се че Катенцето е вече по-добре! Hug Heart Eyes
МТВ - и ние сме още с памперс нощем, май скоро няма да го махнем. Иначе през деня е без. Даже докато течеше първата банка много й се допишка, бях сложила памперс, за всеки случай, но категорично отказа да пишка в него, та ходихме до тоалета.
Марти - чакаме снимки  Hug
Пачи - приятно изкарване на юг  Hug

# 203
Дани, не се коси толкова за антибиотиците! Важен е крайния резултат - че детенецето е здраво! По-хубаво ли е да се стигне до операция и пълна упойка (да ти говоря ли за вредата от упойките?!). Пък и сегашните аб не са като едновремешните пеницилин и гентамицин (предполагам от това е оглушал братовчед ти), по пречистени са. Както и да е, исках да кажа, че се радвам, че нещата при Сиси вървят на добре и стискам палци резултатите от контролите да са каквито трябва! А пък мъжът ти -  #2gunfire! Не си е намерил майстора той, случил е явно на много добра душица! Все още не е късно, превъзпитавайте се, така не бива! Какво значи "нямам лични пари"?! Това че не работиш работа от 8 до 5, не означаваш, че не работиш изобщо! А кой му гледа къщата, детето, кой го пере, глади и храни?! Моят съм го научила, че всички пари се носят в къщи - и неговите, и моите, от тях една известна сума всеки отделя само за себе си (например мъжът ми пуши и съответно му трябват за цигари), а всичко останало е общо за покриване на месечни сметки, за храна, за доктори и лекарства(недай боже), абе за всичко планирано или непланирано, което изникне като разход. Извини ме, ако се проявявам излишно вмешателство, ама много се ядосах!

# 204
Леле, само да ми каже Милен нещо за лични пари  #Cussing out Joy Дори само да си помисли... Жив ще го одера и ще го просна пред НДК за назидание. Но преди това той ще умре от крясъците ми. А още преди това ще агонизира от изяждащата го отвътре (и от вън) съвест.

За памперса - Магарето се е научило, че в памперса може да пика, и в момента, в който й сложим, вече не си казва  #2gunfire За това не й слагам. Само в колата, че ми писна да го пера това столче  Sick

# 205
Дани,радвам се,че сте добре! Hug
Съгласна съм с Елс,по-добре АБ отколкото операция и пълна упойка(не ме питай какъв кошмар изживях докато детенцето ми излезе от нея)! Sad
За парите...и нашите са общи и на който му трябват за лични нужди взима,но разбира се споделя за какво! Peace
Правдето идва на морето,но организация за морска среща май няма... newsm78
Мартиии,искаме снимки мила,и аз в сряда съм на фризьор,да видим как ще ме офъка...  Crazy
Малкото се събуди,чао за сега! Hug

# 206
Дани   повечето бащи отричат хомеопатията, аз лично не казах на моя съпруг когато заведох Галина, защото беше в чужбина и ако бях започнала да обеждавам по телефона нямаше да се получи, затова я заведох започнах личение и чак когато се оправи и когато се прибра и му обясних , нищо не ми каза но според мен защото имахме положителен резултат. Съжалявам , че нямаш подкрепата му в такъв труден момент  Heart Eyes
Марти каде предпочиташ да растът децата ти в България или в Германия, имали моменти в който съжаляваш че сте се прибрали?

# 207
Кари, мноог ти красиви момите!

Дани аз ще замълча за семейния ви живот! Важно е детенце да е здраво!

# 208
Дани, за семейния бюджет няма да споменавам, защото идвам във Варна и ще трябва след това да ви взема със Сиси и да си ви осиновя.... Hug Heart Eyes Слава Богу при нас за такова нещо и дума не е ставало! Естествено, че бюджета е сееен. Според Кирил аз съм човека, който най-добре знае какво е добре за детето, и въпреки,ч е не беше на мнение, че хомеопатията е нещо, които "заслужава внимание" сега сам я води и се обажда на хомеото, ако той е в болничен за да гледа Калина.... Радвам се,ч е все пак детето върви към подобрение. Съгласна съм с Елс, че няма значение в случая какви са средствата, важното е детето да се оправи, а когато ти е по-спокойно, можете да отидете на интервю при хомеопат и за в бъдеще да ползвате услугите му....

Краси, чакаме по-големи снимки на куклите! ДА ги нацелуваш!  Hug Heart Eyes

Поздрави отново от мен!
понеже казах, че вероятно няма да пиша повече, явно ще оспамя темата за още 1 ден  Mr. Green

# 209
Правде, ще те следя изкъсо и имай късмет да неми се обадиш!! За плаж, кафе и за бира Ако не го направиш те   #2gunfire #2gunfire
В болнични съм до 15,07 Така че фнимавай! Понеделник и вторник съм с двете деца Peace

Общи условия

Активация на акаунт