Дани, и на Стени му ги няма още кътните зъби. Поправям се - вчера видях долния ляв, че е пробил в единия си край. Но той по принцип трудно и бавно вади зъби, така че не се притеснявам. Даже се надявам и аз, сегашното му неядящо състояние да се дължи на това.
Моите двама мъже вчера се плацикаха на басейн... така исках и аз, ама нали уж не бивало бременни в басейни да влизат....
И незнам как е при останалите бременюги, ама аз да си кажа - тия дето още не се хванали на хорото с второто/третото дете, правете си хубаво сметките да не сте баш в най-големите жеги с големи кореми!
Марти, бързо снимка на новата глава! Не може да е чак толкова зле, щом мъжа ти те харесва.
Като казах "глава" нещо за разсмиване - имаше преди няколко години тука случай с един митничар, боляло го дълго и упорито глава, ходил по какви ли не доктори, стигнал и до невролог и неврологът му казал "най-добре да направим една детайлна цветна снимка на главата, отпред, отзад, отвсякъде и ще се разбере какво е". И нашия човек отишъл в едното фото и на сащисаната фотографка обяснил най-подробно, че идва за цветна снимка на глава, ама и отпред, и отзад. Снимала го жената, експресно му извадила снимките и чавека спокоен отишъл да ги показва на доктора, където вече половината поликлиника изпопадала от смях. Действителен случай!

-Мартиииии-дай снимки деее 

/само Трифон ли е все още с такъв?
/
! Не си е намерил майстора той, случил е явно на много добра душица! Все още не е късно, превъзпитавайте се, така не бива! Какво значи "нямам лични пари"?! Това че не работиш работа от 8 до 5, не означаваш, че не работиш изобщо! А кой му гледа къщата, детето, кой го пере, глади и храни?! Моят съм го научила, че всички пари се носят в къщи - и неговите, и моите, от тях една известна сума всеки отделя само за себе си (например мъжът ми пуши и съответно му трябват за цигари), а всичко останало е общо за покриване на месечни сметки, за храна, за доктори и лекарства(недай боже), абе за всичко планирано или непланирано, което изникне като разход. Извини ме, ако се проявявам излишно вмешателство, ама много се ядосах!